RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#100592  Szerző: markfelt

www.mr1.hu

Hát ez igazán gyönyörű így. :lol:
Majdnem egy éve jelentették be az arculatváltást. Azóta nem bírtak összedobni pár korrekt honlapot?
 #100560  Szerző: mikrofonos

adminisztrator írta:2007-ben is pont ennyi fika érte a
megújuló MR logóit.
Ez pontosan így van, emlékszem az akkori hangokra és véleményekre, de aztán elcsendesültek a viták, mert - szerintem - megkedveltük ezeket a logókat, mert felismertük a jelentésüket.
A mostaniak viszont annyira minimálban vannak megfogalmazva, hogy nemigen tudnak hozzánk közel kerülni. Ez a "pont-pont-vesszőcske"-stílus tényleg valami logikai játékra emlékeztet.
Amugy nem tudom, hogy egy közszolgálati rádió adóinak logóihoz miért kell visszanyúlni az őselemekhez, a legtöbbünk nem ilyesfajta emelkedettséggel hallgat rádiót, és főleg nem ezt várja el a patinás intézménytől.
Azt pedig végképp nem értem, hogy a Petőfi logójában miért 3 keresztbe-vonal van? (de tudnék még mást is kérdezni)
Ismerve a helyzetet, akármilyenek is ezek a logók 2-3 évig biztos ezt kell néznünk.
 #100546  Szerző: djlacee

LuciFerko írta:-.-
:lol: :lol: pont ez
 #100542  Szerző: markfelt

2007-ben is pont ennyi fika érte a
megújuló MR logóit.
 #100541  Szerző: mimi

djlacee írta:Állítások szerint a Kossuth Rádió logójában a vonal Morze kóddal egy K betű
Az oszt igen, kifejező. Meg a morze, mint őselem. Röhej ez, nagy.
 #100540  Szerző: DRoland

djlacee írta:Állítások szerint a Kossuth Rádió logójában a vonal Morze kóddal egy K betű
Tényleg! Először nem is esett le, inkább az Opel embléma :D
 #100539  Szerző: djlacee

Állítások szerint a Kossuth Rádió logójában a vonal Morze kóddal egy K b etű
Kép
 #100538  Szerző: lambda

mimi írta:
lambda írta:Bár olvastam a nyitóoldalon az ezzel kapcsolatos cikket, de könyörgöm mondja valaki, hogy az új logók áprilisi tréfák, és nem tudatos tervezés eredményei ... Vagy legalább azt, egy általános iskola második osztályából származó gyerek készítette teljesen ingyen. Mert ilyen szinvonaltalan munkáért pénzt is kiadni több mint pazarlás! Ez csak valami vicc ugye?
Állítólag házon belül készült, külön kiadás nélkül. Még egy fokkal jobb eset, mint ha fizettek volna érte.
Karika-vonal, karika-vonalak, karika-pont-vonal ... Ezzel egyszerűen nem tudok betelni, nézzétek el nekem, de hogy közhelyes legyek "kiment a biztosíték"! Még ha a minimál dizájnra is hajaznak, ennél lényegesen nívósabb logók születhettek volna, biztos vagyok benne, hogy az MTVA berkein belül is vannak lényegesen ügyesebb kezű munkatársak!
 #100536  Szerző: mimi

lambda írta:Bár olvastam a nyitóoldalon az ezzel kapcsolatos cikket, de könyörgöm mondja valaki, hogy az új logók áprilisi tréfák, és nem tudatos tervezés eredményei ... Vagy legalább azt, egy általános iskola második osztályából származó gyerek készítette teljesen ingyen. Mert ilyen szinvonaltalan munkáért pénzt is kiadni több mint pazarlás! Ez csak valami vicc ugye?
Állítólag házon belül készült, külön kiadás nélkül. Még egy fokkal jobb eset, mint ha fizettek volna érte.
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 167