RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#90424  Szerző: LuciFerko

a 810-ről kéne felvétel, az volt az Igazi :)
 #90423  Szerző: molnarb

Nos akkor én is bedobom a közösbe... :) Anno 2002-ben a szegedi frekvencián volt szerencsém dolgozni... komoly lépésekre kényszerítette a szegedi Juventus indulása a Rádió 88-at, mivel ekkor találkozhattak először a szegedi rádióhallgatók helyi frekvencián arculattal és egységes szignálparkkal. Hozzáteszem akkor még a 4 órás átvett műsor se volt 24 órában helyből ment az adás. 64-es MP3 mertem csak feltenni őket... de hallgassátok szeretettel... :)

http://www25.zippyshare.com/v/65300383/file.html
 #90417  Szerző: lalu84

Azóta mióta az Fm 89,5-ön szól a Juventus sokat kapcsoltam oda de sajnos az új frekin már nem tudom hallgatni gondolom sokan vannak így persze akkor marad az online adás de az már nem olyan! Kazettákra felvett régi juvi szignálokat összeválogattam mely a végén tartalmaz egy olyan zenét amit a 90-es évek végén mindíg reggel 6 előtt játszották de a címét sajna még most sem tudom! Én ezzel búcsúzom a 89,5-ös frekitől : http://www15.zippyshare.com/v/53514625/file.html
 #90384  Szerző: Glenn

mlaszlo írta:(pl. 97.6, Budapesten nem egy helyen elnyomja a Hey) és nem foglalkoznak vele.
Persze, hogy nem, mivel Törökbálint a vételkörzete az adónak, és ott tökéletesen szól. A Juventus esetében meg ezek szerint figyelnek a szlovákokra, ezért fog délkeletre sugározni. A tótok is figyelhetnének így ránk. :x
 #90334  Szerző: mlaszlo

csonkamate írta:a juventusz rádió honlapján
látható a visszaszámlálási jelzés
http://www.juventus.hu
Nem igazán sikerült pontosan beállítani, plusz egy napot hozzáadtak még a számlálóhoz. Azt írja még 3 nap 5 óra 54 perc van hátra.
 #90328  Szerző: Snake

LuciFerko írta:a Főnix TV is akkor?
dipólra gondoltam
 #90307  Szerző: LuciFerko

a Főnix TV is akkor?
 #90305  Szerző: Snake

Már fent van a panelantenna az AH tornyon, tegnap jártam ott, szolnok/kecskemét közé néz.
kb 100m magasságban van, mellesleg az épület tetejéről minden felkerült a toronyra, ez újdonság.
 #90296  Szerző: DRoland

mlaszlo írta:
Pasa írta:103,9 az ÓMK-ról? Erre kéne egy hiteles forrás, hogy honnan ez az infó. Ugyanis ha ez így lesz, az akár vételi problémákat is okozhat. Székesfehérváron a 103,8-on ott a Kék Duna, Párkányban (Štúrovo) az SRO a 103,7-on ad, de még a Fun is közel van a 104,0-án. 10 éve nem véletlenül jött le a hegyről a Rádió 1 a Citadellára (100,3 -> 103,9).
Hacsak szomszédos országba nem fog komoly vételi problémát okozni, akkor szerintem nem fognak foglalkozni vele, melyik közeli rádiót zavarhatja. Itt van a 106.6, mióta elindult töredékére csökkentette a 106.5 Rádió1 vételkörzetét. De arra is van példa, hogy szomszéd ország rádiója zavarja a miénket (pl. 97.6, Budapesten nem egy helyen elnyomja a Hey) és nem foglalkoznak vele.
Kicsit off: Jászfényszarun járva a 97,7 Triót is zavarta a Hey! Ja és főleg ami Nógrád megyére jellemő elsősorban ugye Kékesi torony besugárzási területe és 102.7 Petőfi 102,6 Devin csak nem értem minek mikor ott van a 103,1-en is... sok-sok zavarjuk egymást eset van sajnos...
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 260