RADIOSITE Fórum

• Rádiós technikai eszközök

#86133  Szerző: best

Nézegettek mostanában új adáslebonyolítókat (Zetta, Új Dalet)?
 #86132  Szerző: mimi

Csongii írta:A másik ami elég fura, hogy bármit veszünk fel a mikrofnokon át, abba picit belehallatszik az adás. Ezt se értem miért van, nem szabadna neki. :gülü2:
Minden kábel árnyékolása rendben van?
 #86129  Szerző: Csongii

mimi írta:
Csongii írta:Ki ismeri innen úgy jobban a D&R Airmate-jét!?
Holnap ha el nem felejtem, ránézek, alapból működnie kéne.
Köszönöm. Amennyiben úgy van ahogy mondod, akkor viszont szerezni kell majd egy jó féle műszerészt, aki szétkapja és tudja mit kell vele tenni.
A másik ami elég fura, hogy bármit veszünk fel a mikrofnokon át, abba picit belehallatszik az adás. Ezt se értem miért van, nem szabadna neki. :gülü2:
 #86120  Szerző: mimi

Csongii írta:Ki ismeri innen úgy jobban a D&R Airmate-jét!?
Holnap ha el nem felejtem, ránézek, alapból működnie kéne.
 #86117  Szerző: Csongii

Ki ismeri innen úgy jobban a D&R Airmate-jét!?
Nekünk ez van a stúdióban és az a nagy büdös helyzet, hogy se a Cleanfeeden, se az Announceren nem jön ki egy deka hang sem. :gülü:
Olvastam a könyvében valamit, hogy jumperrel szabályozható, de csak nincs letiltva alapból!? :stare:
 #85136  Szerző: hd

LuciFerko írta:Aki zsebrádiót akar venni, az Hauser TR-901-et vegyen! Érzékeny, nem nyomják szét az erősebb adók. A nála kb kétszer drágább Grundig zsebrádió me gegy rakás sz....
Én inkább ilyenen gondolkodom:

Kép

FM(RDS)/DAB/ DAB+ és Sony, kb. 17.000 forintért. Kár, hogy akkor ott nem vettem meg azonnal.
 #85129  Szerző: LuciFerko

Aki zsebrádiót akar venni, az Hauser TR-901-et vegyen! Érzékeny, nem nyomják szét az erősebb adók. A nála kb kétszer drágább Grundig zsebrádió me gegy rakás sz....
 #85116  Szerző: tom1208

Tudtok valami jó minőségű mikrofont, itthoni használatra, ami nem halk, jó felvételeket készít, és árban is okés?

(Behringer C3 nem lenne halk?)

:)
 #84293  Szerző: LuciFerko

problem? :troll:
 #84208  Szerző: donder

Ölvileg az áráról volt szó, csak Greg társunk véletlen (vagy direkte) benyomta a Ctrl+V-t... :) :mellow:
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 128