RADIOSITE Fórum

• Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

#80379  Szerző: markfelt

A Yo megszűnt, a Vörösmarty nem zenei.

Fehérvár és KD, ami "helyi", a R1-et ne vegyük annak...

Viszont a kisközök többnyire zenei adók:

Muzik 88.9 - dance és néha retro zenei műsor
FeZen 102.9 - főként rock
Táskarádió 97.5 - top40

Szépen szólnak a városban mindhárman (autóval).
 #80378  Szerző: djlacee

Jó lenne, ha létezne még a YO!...
 #80377  Szerző: nyikolaj

Azért fehérvár milyen komoly már!jól tudom,hogy 4 zene rádió van?Vörösmarty,Fehérvár,R1,Kék duna.Ezek közül mind helyi,illetve mint tudjuk a r1-nek is van helyi sávja.És majd elfelejtettem a yo rádiót.Na és vannak egyéb rádiók még: Lánchíd,Mária.A kisközökről ne is beszéljüknk.Ezt azért említem ebben a topicban,mert viszonylag Bp-hez közelében lévő városról beszélünk,és a Szecskás adókat is is azért lehet fogni tűrhetően.A kérdésem az lenne,hogy az nmhh,illetve az ortt miért ilyen bőkezű ott?
 #79963  Szerző: Zoey

Jövő héten, a nyári szünet után újra ülésezik a Médiatanács.
Gondolom folytatódnak a frekvencia-pályáztatások, felhívás-tervezetek véglegesítésével, további frekvenciák páylázati-felhívásaival, és a már leadott pályázatok elbírálásával. Kecskemét, Baja, Miskolc, Ózd, Kazincbarcika már szerintem ebben a hónapban meglesz.
 #79875  Szerző: szemilan

A székesfehérvári frekvenciát a Kék Duna is így szerezte azt hiszem, más kérdés, hogy azóta sem indult el. :S
Bár az talán még ORTT idején volt.
rmihaly76 írta:Nem kell varni a NMHH palyazataira, mert a frekvenciak palyaztatasa "forditva" is mukodik (legalabbis regen mukodott).
Nem csak az NMHH, hanem savban megjelenni kivano ado (vagy a mogottes ceg) is palyazhat kozvetlenul -es pontosan megadott- frekvenciara. (ami a tervezett vetelkorzetben ures, termeszetesen)
A kerelem alapjan az NMHH megvizsgalja azt, hogy az adott parameterekkel uzemeltetheto-e ado az adott frekvencian/vetelkorzetben es ha nincsen, illetve nem varhato "utkozes" mas (legalisan uzemelo) adassal, akkor automatikusan kiirjak a frekvenciara a palyazatot. Ha nem jelentkezik mas, akkor -ertelemszeruen- az eredeti kerelem beadoja lesz a frekvencia "nyertese".
Ha annyira fontos egy helyi radio uzemetetese (vegulis miert ne!), akkor egy (a tervezett vetelkorzetben) tiszta frekit celzottan kell "megtamadni" az NMHH-an keresztul.
(Legrosszabb esetben is, mar nincsen ilyen palyazati eljaras, akkor tenyleg lehet varni.)
Zoey írta:... Néhány városban tucatszámra pályáztatnak frekvenciákat, itt, Miskolcon, ahol meg egy helyi rádió sincs, évszázadonként jó esetben egyet..
 #79874  Szerző: asimov

Nem kell varni a NMHH palyazataira, mert a frekvenciak palyaztatasa "forditva" is mukodik (legalabbis regen mukodott).
Nem csak az NMHH, hanem savban megjelenni kivano ado (vagy a mogottes ceg) is palyazhat kozvetlenul -es pontosan megadott- frekvenciara. (ami a tervezett vetelkorzetben ures, termeszetesen)
A kerelem alapjan az NMHH megvizsgalja azt, hogy az adott parameterekkel uzemeltetheto-e ado az adott frekvencian/vetelkorzetben es ha nincsen, illetve nem varhato "utkozes" mas (legalisan uzemelo) adassal, akkor automatikusan kiirjak a frekvenciara a palyazatot. Ha nem jelentkezik mas, akkor -ertelemszeruen- az eredeti kerelem beadoja lesz a frekvencia "nyertese".
Ha annyira fontos egy helyi radio uzemetetese (vegulis miert ne!), akkor egy (a tervezett vetelkorzetben) tiszta frekit celzottan kell "megtamadni" az NMHH-an keresztul.
(Legrosszabb esetben is, mar nincsen ilyen palyazati eljaras, akkor tenyleg lehet varni.)
Zoey írta:... Néhány városban tucatszámra pályáztatnak frekvenciákat, itt, Miskolcon, ahol meg egy helyi rádió sincs, évszázadonként jó esetben egyet..
 #79872  Szerző: Zoey

olvaso1 írta:
nyikolaj írta:Én azt értem,de nem is a hosszabbításra gondoltam,hanem úgy mint amikor a danu,sláger engedélye lejárt,utána már rögtön jöttek az új adók!
Ne felejtsd el, hogy a pályázati procedúra is lezajlott addigra. A jelenlegi helyzet azért alakult ki, mert tetemes a lemaradás.
Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy nem tudhatták, hogy nem kér ideiglenes hosszabbítást újra a rádió. Mert ha kért volna, nem most hallgatott volna el.
Engem inkább az zavar az NMHH részéről, hogy ennyire igazságtalanok. Néhány városban tucatszámra pályáztatnak frekvenciákat, itt, Miskolcon, ahol meg egy helyi rádió sincs, évszázadonként jó esetben egyet.
Az is zavar, hogy nem bírják frissíteni a nyilvántartások listáját a honlapjukon, amiből sok minden kiderülne, meg a határozatokat, jegyzőkönyveket is időben felpakolhatnák. Ok, hogy nyári szünet, meg minden, de nem hiszem, hogy olyan sok időbe telne. És - ahogy nyikolaj is mondja - nekik tényleg csak ez a dolguk. Lehet panaszkodni az elődökre, de majd csak az után, ha már ők is mindent tökéletesen végeznek.
 #79860  Szerző: nyikolaj

Igen,Azért írtam,hogy bénák!Az nmhh-nak csak ez a dolga.Nagyon sokszor volt,hogy napok,hetek óta semmily rádiós pályáztatással nem foglalkoztak.Így érthető,hogy nincs lezárva a pályázat.na mindegy.Ennyit a csiga nmhh-ról.
 #79854  Szerző: szemilan

nyikolaj írta:Én azt értem,de nem is a hosszabbításra gondoltam,hanem úgy mint amikor a danu,sláger engedélye lejárt,utána már rögtön jöttek az új adók!
Ne felejtsd el, hogy a pályázati procedúra is lezajlott addigra. A jelenlegi helyzet azért alakult ki, mert tetemes a lemaradás.
 #79853  Szerző: nyikolaj

Én azt értem,de nem is a hosszabbításra gondoltam,hanem úgy mint amikor a danu,sláger engedélye lejárt,utána már rögtön jöttek az új adók!
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 107