RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#176906  Szerző: szabogabor10

Nightman írta: 2018.06.04. 14:50 A Capital nem jo példa,mert bár úgy van ahogy írod,de ott hetente jelennek meg új trackek!!!
Minden héten van frissen a kiadóból érkezett dal,dalok,és ne m várnak fél évet hogy más rádioban felfut e..
Így azért ez lényeges különbség..
Így bizony. Music meg nagyon be szokott ragadni. Nem lehet frissnek ítélni a tracklist-jüket.
 #176905  Szerző: Nightman

A Capital nem jo példa,mert bár úgy van ahogy írod,de ott hetente jelennek meg új trackek!!!
Minden héten van frissen a kiadóból érkezett dal,dalok,és ne m várnak fél évet hogy más rádioban felfut e..
Így azért ez lényeges különbség..
 #176901  Szerző: Sakál

donder írta: 2018.06.01. 21:23 Kezdem azt érezni ennél a rádiónál is, hogy megragadnak egy "jól beváltnak hitt" track adatbázisban, majd abból élnek.
Sofőrként dolgozom jelenleg, és rendszeresen van szerencsém hallgatni a MusicFM-et.
Napról napra ugyanaz szól, talán a délutáni road-show az, amit teljesen végighallgatok Fittiék és az aktuális DJ végett.
Az önindító szó-szó oké (nem szeretnék bővebb véleményt kifejteni róla), de ezek előtt s után mindig ugyanazokat a zenéket hallom nap mint nap.
Más is tapasztalta már? Vagy rosszul látom a szitut?
Jó esetben ez így működik egy rádióban: minden nap ugyanazok a zenék. Egy top40es rádióban pedig kb. napszakonként ugyanazok a zenék. Nem zenei csemegéket akarnak bemutatni pár ínyencnek, hanem a biztosan kedvelt zenéket eladni tömegeknek. Egy kereskedelmi rádió így működik. Az angol Capital FMen kb. kétóránként fordul meg a rotáció, és UK egyik leghallgatottabb rádiója. Lehet, hogy neked ez nem jön be, de akkor érdemes szétnézni a neten vagy mp3-at hallgatni.
 #176866  Szerző: Tomi76

adika4444st írta: 2018.06.03. 08:56 Normál esetben nem gondolnék ilyesmire, de nagyon hirtelen tűnt el.. Józan ésszel 0% az esélye, de itt volt ez a hirtelen leállás is, el tudom képzelni hogy birizgálgatják őket...
Vagy pusztán a zenei szerkesztő nem jól csinál valamit?
 #176833  Szerző: adika4444

Wolfman írta: 2018.06.02. 10:53
adika4444 írta: 2018.06.02. 09:54 Egyébként én azt sajnálom hogy egyik napról a másikra a Kendrick Lamar & SZA - All The Stars eltűnt, nem tudom miért, top50-ben is egész szépen menetelt felfelé.
Nem lehet hogy valami felsőbb döntés miatt vették ki? Mert egyik napról a másikra esett ki, és bennem felmerült hogy a médiahatóság szólt például le...
Azért ezt te sem gondolod komolyan. Az NMHH miért foglalkozna azzal, hogy milyen adón milyen külföldi előadó milyen zenéje megy?
Normál esetben nem gondolnék ilyesmire, de nagyon hirtelen tűnt el.. Józan ésszel 0% az esélye, de itt volt ez a hirtelen leállás is, el tudom képzelni hogy birizgálgatják őket...
 #176763  Szerző: Wolfman

adika4444 írta: 2018.06.02. 09:54 Egyébként én azt sajnálom hogy egyik napról a másikra a Kendrick Lamar & SZA - All The Stars eltűnt, nem tudom miért, top50-ben is egész szépen menetelt felfelé.
Nem lehet hogy valami felsőbb döntés miatt vették ki? Mert egyik napról a másikra esett ki, és bennem felmerült hogy a médiahatóság szólt például le...
Azért ezt te sem gondolod komolyan. Az NMHH miért foglalkozna azzal, hogy milyen adón milyen külföldi előadó milyen zenéje megy?
 #176752  Szerző: adika4444

donder írta: 2018.06.01. 21:23 Kezdem azt érezni ennél a rádiónál is, hogy megragadnak egy "jól beváltnak hitt" track adatbázisban, majd abból élnek.
Sofőrként dolgozom jelenleg, és rendszeresen van szerencsém hallgatni a MusicFM-et.
Napról napra ugyanaz szól, talán a délutáni road-show az, amit teljesen végighallgatok Fittiék és az aktuális DJ végett.
Az önindító szó-szó oké (nem szeretnék bővebb véleményt kifejteni róla), de ezek előtt s után mindig ugyanazokat a zenéket hallom nap mint nap.
Ahogy én észreveszem legtöbb rádiónál van rotáció, zenék amiket játszanak, itt sincs ez másként.
Időnként becsúszik egy-egy olyan amit nem játszanak rendszeresen, de általában igen, ugyanazok mennek...

Egyébként én azt sajnálom hogy egyik napról a másikra a Kendrick Lamar & SZA - All The Stars eltűnt, nem tudom miért, top50-ben is egész szépen menetelt felfelé.
 #176706  Szerző: donder

Kezdem azt érezni ennél a rádiónál is, hogy megragadnak egy "jól beváltnak hitt" track adatbázisban, majd abból élnek.
 #176619  Szerző: szentlucifer

Marcii írta: 2018.05.07. 22:07
joe írta: 2018.05.07. 21:53 Lehet még licitálni? - ezt a frekvenciát (anno Juventus) Győrött is hallgattam, lakótelep magas földszint...ablakba rakott "Audioton" táskarádióval...autóban Győr-Veszprém között 82 út, Csesznek ill. Eplény környékének kivételével hallgatható volt. A 8-as úton Városlőd környékén éri el a hallgathatatlan minőséget. Az Alföldön 44-es út Tisza hídig szól - igaz, a híd után az út lemegy az árvízvédelmi töltés "árnyékába" - ezért szűnik meg hirtelen a vétel - M5-ön Kiskunfélegyházáig hallgatható, utána a csávolyi 89,4 Petőfi már nagyon zavar. A Balaton keleti medencéjének nagy részén még elfogadható a vétel...
Azt lehet mondani, vétel Bp 120km-es körzetében lehetséges, kivéve a domborzatilag leárnyékolt területet.
Egy kicsit komolyabb technikával (10 elemes antenna) itt Békésen, az adótól 185km-re is állandóan veszem az adást, de elég komoly minőségi ingadozás van...perceken belül a sztereó RDS vételről zajos mono vételere válthat...Joe

A mostani 89,5 MHz is monoban kb. ugyanezt a területet fedi le:
Kép
Honnan vannak ezek a kincsek? :shock: :o (Térképre gondolok.)
Emlékek? Évekkel ezelőtt Szegeden, lakótelep 3. emeletén az Apukám világát hallgattam. A napközben erősen ingadozó, ám folyamatos vétel estére némileg stabilabbá vált. Amikor Csiszár Jenő időnként mégis "elhalkult", a Kab-hegyi frekvencia éppen hallható volt. Mindkét frekvenciához irányított antenna (volt) szükséges. A Music FM mintha gyengébben terjedne errefelé...
 #176617  Szerző: adika4444

asr27 írta: 2018.06.01. 06:06 Támadás érte az oldalukat. A hatalom nem bírja elviselni, hogy működik még ez a rádió.
Ez csak tipp, vagy rövid a gyufa amivel újragyújtják a tüzet és közel kellett menni?:)
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 565