RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#99429  Szerző: mlaszlo

donder írta:A MindigTV nem szeretne valamikor egy "nyílt napot" csinálni?

(Mos üzemeltem be az "új" géppel a Leadtek WinFast DTV-1800H-s PCI-os tunert.. Soha ilyen jó minőségű nem volt a digitális vételem.. ráadásul a tokaj antenna is szél irányába van... :) )
Nem hiszem hogy lesz, ugyanis ez a csatornákon is múlna.
Nagyjából olyan minőségűek a kódolt csatornák, mint a TV2 és az RTL Klub. A Fem3, Pro4, Muzsika TV talán picit gyengébb is.
 #99428  Szerző: donder

DRoland írta:
donder írta: tokaj antenna is szél irányába van... :) )
Nem jobb neked a Pallagi adótelep? Csak közelebb van :-)
Félreérted.. :)
A Tokaj antenna = 22 elemes YAGI :) (Csak ez a köznépi neve)
Mellesleg a Pallagit veszem nyugi :)
 #99427  Szerző: DRoland

donder írta: tokaj antenna is szél irányába van... :) )
Nem jobb neked a Pallagi adótelep? Csak közelebb van :-)
 #99424  Szerző: donder

A MindigTV nem szeretne valamikor egy "nyílt napot" csinálni?

(Mos üzemeltem be az "új" géppel a Leadtek WinFast DTV-1800H-s PCI-os tunert.. Soha ilyen jó minőségű nem volt a digitális vételem.. ráadásul a tokaj antenna is szél irányába van... :) )
 #98145  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta: Igen ott. Budapestet érdemes lenne megpróbálni?
Nem látok rá sok esélyt, de egy próbát megér, hátha mégis sikerül.
Ha most a 29-esen összejön 30-40%-os jelszint, akkor egy nagyobb nyereségű antennával lehet hogy összejönne egy elfogadható jelszint. Próbáld meg megnézni a másik két mux esetében, mi az a minimális jelszint, ami kell a vevőnek, hogy folyamatos kép és hang legyen, az alapján megpróbálni megnézni a B mux-ot, mert ugye ott az összes csatorna kódolt.
 #98136  Szerző: LuciFerko

RTL+TV2+Euronews minősége: :ayfkm:
 #98131  Szerző: LuciFerko

mlaszlo írta:
LuciFerko írta:Szabadiról megy már a B? Úgy olvastam, hogy Júliustól lesz! Amúgy sokelemes antennával biztos jól jönne Szabadi is, csak 8 km légvonalba innen! Sőt több helyről látni a tornyot is :)
Én nem tudok róla, hogy elindították volna, legalábbis az AH még nem adott ki róla közleményt. Melyik frekvencián fogod a B Mux-ot? Balatonszabadinál a 29-es csatornán fog elindulni.
Igen ott. Budapestet érdemes lenne megpróbálni?
 #98126  Szerző: LuciFerko

szemilan írta:Én mintha olyat hallottam volna, hogy valami katonai rádiós egységeknek zavarna be és ezért vannak ezek a korlátozások. De nem vagyok benne biztos.
Ez volt a budapesti adónál is 3 éve. :gülü2:
 #98125  Szerző: szemilan

LuciFerko írta:
mlaszlo írta:
LuciFerko írta:És kabhegyen mikor fog indulni?
Nem az AH-n múlik, ha jól tudom valamelyik szomszédos ország analóg tv csatornája sugároz azon a frekvencián.
Amúgy gondolkoztam most ezen, szerintem ez nem jó indok az AH részéről. Horvátországban, Szlovéniában, Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában már lekapcsolták teljesen az analógot. Szerbeknek, Bosnyákoknak meg már nem zavar be.

Én mintha olyat hallottam volna, hogy valami katonai rádiós egységeknek zavarna be és ezért vannak ezek a korlátozások. De nem vagyok benne biztos.
 #98124  Szerző: LuciFerko

mlaszlo írta:
LuciFerko írta:És kabhegyen mikor fog indulni?
Nem az AH-n múlik, ha jól tudom valamelyik szomszédos ország analóg tv csatornája sugároz azon a frekvencián.
Amúgy gondolkoztam most ezen, szerintem ez nem jó indok az AH részéről. Horvátországban, Szlovéniában, Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában már lekapcsolták teljesen az analógot. Szerbeknek, Bosnyákoknak meg már nem zavar be.
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 203