jeek írta:Mennyi lesz az ára? Analóg csomag szükséges hozzá?A honlapon egyelőre csak a listaár van fenn, amely szerint 5500.-Ft lenne, ez kicsit borsos, a kedvezményes ár csak április elején derül ki, akkor lesz majd az akció váltás, de szerintem olyan 3500-4000.-Ft körül lesz, másképp értelmetlennek látom.
Csatornakínálatot elnézve egy 3500Ft-os árat (alap STB-al) látnék rá reálisnak, listaáron 4500Ft (alap STB-al)De ez csak tipp.
djlacee írta:Nekem eddig nem volt gondom a chello -val, lehet hogy modem öregszik már, mert van hogy csöng a telefon, felveszem és "spontán" újraindul a modem. (UPC telefon)Valószínűleg nem Nálad lesz a hiba, néhány napja rokonaimnál is újraindul időnként a modem. Lehet, hogy ez valami központi hiba a fejlesztési munkák miatt, de az is elképzelhető, hogy szoftverhiba, mert úgy tudom, hogy nemrég kaptak valami miatt új szoftvert a modemek, amit észre is lehet venni, mert azóta a send és a receive data led-ek folyamatosan égnek rajta.
djlacee írta: Az. Szerintem is megfelelő. De például keresztapáméknál (akik a lakótelep másik felén laknak) már nem hozza ilyen szépen a sebességet. Nekem eddig nem volt gondom a chello -val, lehet hogy modem öregszik már, mert van hogy csöng a telefon, felveszem és "spontán" újraindul a modem. (UPC telefon)Nem tudom mennyire marad el ettől az értéktől, de esetleg meg lehet próbálni bejelenteni az ügyfélszolgálaton.
Ez melyik csomag? Mert ha a chello bronze, akkor ez a sávszélesség megfelelő.Az. Szerintem is megfelelő. De például keresztapáméknál (akik a lakótelep másik felén laknak) már nem hozza ilyen szépen a sebességet. Nekem eddig nem volt gondom a chello -val, lehet hogy modem öregszik már, mert van hogy csöng a telefon, felveszem és "spontán" újraindul a modem. (UPC telefon)