RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#164351  Szerző: dkemeny77

LewyDee írta:Sziasztok!

Ha valaki olvassa ezt a Rádió 1 részéről, az mondja már meg, hogy miért kell ilyen siralmasan szar moslék magyar zenét játszani? Tudom kvóta meg muszáj, de vannak tűrhető magyar zenék is. Ráadásul pedig a régebbiek sokkal jobbak és ha a R1 dj-k készítenek belőlük 2017-es remake-t akkor már frissnek is eladható. Nemdebár?

Shazam szerint: New Level empire - Szerteszt c. kortárs trágya szólt, ami kiverte a biztosítékot nálam.
Ilyen és hasonló moslékokat nem fogok hallgatni, úgyhogy szépen előfizettem Apple Music-ra és a rádióhallgatás újra feledésbe merül...

Ha ez nem, akkor mi? :ayfkm:
Kérlek, taníts!
 #164349  Szerző: djlacee

Ha ezek nem azok a magyar zenék, amik tényleg minőségiek és értékelhetőek, akkor...
Milyen magyar zenét kéne játszani szerinted, LewyDee?
 #164348  Szerző: kukac

noartist írta:

Ha valaki olvassa ezt a Rádió 1 részéről, az mondja már meg, hogy miért kell ilyen siralmasan szar moslék magyar zenét játszani? Tudom kvóta meg muszáj, de vannak tűrhető magyar zenék is. Ráadásul pedig a régebbiek sokkal jobbak és ha a R1 dj-k készítenek belőlük 2017-es remake-t akkor már frissnek is eladható. Nemdebár?

Shazam szerint: New Level empire - Szerteszt c. kortárs trágya szólt, ami kiverte a biztosítékot nálam.
Ilyen és hasonló moslékokat nem fogok hallgatni, úgyhogy szépen előfizettem Apple Music-ra és a rádióhallgatás újra feledésbe merül...
A kortárs trágya kifejezést szerintem pont erre a zenére nem lehet vonatkoztatni, az egyéni ízlést pedig ne általánosítsuk!
+1
 #164341  Szerző: noartist

A kortárs trágya kifejezést szerintem pont erre a zenére nem lehet vonatkoztatni, az egyéni ízlést pedig ne általánosítsuk!
 #164340  Szerző: LewyDee

Sziasztok!

#164334  Szerző: kukac

Nagyon csúnyán, durván limitáltan szól a stream.
 #164331  Szerző: markfelt

Kép
Ez már abszolút kötözködés: a Drupalos favicon meddig marad? :)
 #164325  Szerző: asr27

Dani írta:
mlaszlo írta:
szblcs írta:Az amerikai tini celeb bulvártól vagyok ki, hogy mit csinált Selena Gomez és Justin Bieber, meg mit posztoltak a twitterre. Értem, hogy ez a Z100-en hallgatót vonz New York Cityben, de itthon lófaszt nem érdekel!
Pedig a megszólalások nagy része erről szól, de valóban, azok sem idevalóak, főleg hogy elméletileg kiszélesítették a korosztályt, akihez szólni szeretnének.
Nekem még hiányzik nagyon egy női műsorvezető is.
Én egy délutáni roadshow-hoz hasonló műsort hiányolok, akár Horváth Szilárdékkal. Ha a MusicFM kicsinálására jöttek létre, akkor valóban jobban oda kellene figyelniük a tartalomra minden téren.
De ha délutáni roadshow szerű műsort szeretnél hallgatni, akkor miért nem tekersz át a Music FM-re? ott az megy délutánonként. Megspórolnád azt, hogy minden héten beírod ide, hogy délutáni roadshow-hoz hasonló műsorra vágysz...
Ráadásul még a kormánypropaganda hazugságait sem lennél kénytelen hallgatni!
 #164324  Szerző: asr27

Szóljatok a vezetőségnek, hogy állítsa be vajna timit a mikrofon mögé...
Őszintén, úgy csináltok, mint, ha muszáj lenne hallgatni ezt a sz@rt. :D
Nem tetszik, nem hallgatom...
 #164323  Szerző: Dani

mlaszlo írta:
szblcs írta:Az amerikai tini celeb bulvártól vagyok ki, hogy mit csinált Selena Gomez és Justin Bieber, meg mit posztoltak a twitterre. Értem, hogy ez a Z100-en hallgatót vonz New York Cityben, de itthon lófaszt nem érdekel!
Pedig a megszólalások nagy része erről szól, de valóban, azok sem idevalóak, főleg hogy elméletileg kiszélesítették a korosztályt, akihez szólni szeretnének.
Nekem még hiányzik nagyon egy női műsorvezető is.
Én egy délutáni roadshow-hoz hasonló műsort hiányolok, akár Horváth Szilárdékkal. Ha a MusicFM kicsinálására jöttek létre, akkor valóban jobban oda kellene figyelniük a tartalomra minden téren.
  • 1
  • 761
  • 762
  • 763
  • 764
  • 765
  • 1032