RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#164322  Szerző: mlaszlo

szblcs írta:Az amerikai tini celeb bulvártól vagyok ki, hogy mit csinált Selena Gomez és Justin Bieber, meg mit posztoltak a twitterre. Értem, hogy ez a Z100-en hallgatót vonz New York Cityben, de itthon lófaszt nem érdekel!
Pedig a megszólalások nagy része erről szól, de valóban, azok sem idevalóak, főleg hogy elméletileg kiszélesítették a korosztályt, akihez szólni szeretnének.
Nekem még hiányzik nagyon egy női műsorvezető is.
 #164321  Szerző: markfelt

Az amerikai tini celeb bulvártól vagyok ki, hogy mit csinált Selena Gomez és Justin Bieber, meg mit posztoltak a twitterre. Értem, hogy ez a Z100-en hallgatót vonz New York Cityben, de itthon lófaszt nem érdekel!
 #164319  Szerző: mlaszlo

szblcs írta:
Én értem, csak hogy ez nem sok, hanem ez kevés. Főleg úgy, hogy ekkora kampányt kapott. Ha csak ennyien "maradtak ott" a 96.4-en, akkor bizony tényleg szar a program. Szerintem.
A 4 év szünet alatt sokat változtak a hallgatói szokások, megszokták a valódi változatosságot, hogy az újdonságok hamar bekerültek a játszási listákba, illetve az interaktivitást is a hallgatókkal. Az R1 nyáron visszatért egy olyan zenei kínálattal, ami olyan számokat tartalmazott sűrű rotációban, amelyek más rádiókban már kifutóban voltak. Most is magyar számok közül rotációba került Caramel több éves száma, Wellhello rakpart, csupa csupa friss szám, igazi mai slágerként. Az arculat is kicsit megfáradt már, illetve rengeteg az önpromo és a hosszú szignál.
A Petőfin érezni, hogy kapcsolatot tart a hallgatókkal, az R1-nél nincs ilyen.
Plusz még az érdektelen infókat tartalmazó hírblokkok is, állandóan ugyanazzal a hírolvasóval.
Olyan monoton az egész rádió.
 #164318  Szerző: Gr3g0ry

witiruve írta:
kukac írta:
witiruve írta:A 320KBps stream vajon mi célt szolgál? Reklámok helyett gumizene szól mindig.
azon kapja a vidéki hálózat a központi műsort?!...
Csak január 9 óta megy az a szerver ( legalábbis publikusan )
Talán nem kellene publikusnak lennie ha "elosztásként" szolgál.
 #164315  Szerző: Milán

witiruve írta:Csak január 9 óta megy az a szerver ( legalábbis publikusan )
Ment az már előtte is! :) Lehet, hogy pillanatokra leáll(t).
 #164314  Szerző: altermanus

kukac írta:
witiruve írta:A 320KBps stream vajon mi célt szolgál? Reklámok helyett gumizene szól mindig.
hacsak nem a gumizenét...
 #164313  Szerző: witiruve

kukac írta:
Csak január 9 óta megy az a szerver ( legalábbis publikusan )
 #164311  Szerző: kukac

#164309  Szerző: witiruve

A 320KBps stream vajon mi célt szolgál? Reklámok helyett gumizene szól mindig.
 #164306  Szerző: markfelt

Gr3g0ry írta:
retrocica írta:Szerintem az utolsó mondatod a kulcs: várni kell még, korai adatok ezek.

A következtetéseid helyesnek tűnnek - bár csak felületesen nézegettem a jelentést.

Az R1 200-250k "alap" ugyan kevés, de nem olyan rossz - más rádiók évek alatt sem tudtak ennyit összevakarni. Mondjuk szerintem siralmas, de ez magánvélemény. A Balázs-féle növekedés pedig a fentiek alapján kb. kényszerhelyzet volt, ügyesen meglépték - az ügyesen helyett nem találtam más szót.
.....
Ez a kezdetleges 200-250 már annak volt köszönhető, hogy annak idején volt egy jól bejáratott brand,mely a Bp-i megszűnése mély nyomott hagyott a "hallgatók szívében".Ezzel pedig előnyt lehetett kovácsolni.
Én értem, csak hogy ez nem sok, hanem ez kevés. Főleg úgy, hogy ekkora kampányt kapott. Ha csak ennyien "maradtak ott" a 96.4-en, akkor bizony tényleg szar a program. Szerintem.
  • 1
  • 762
  • 763
  • 764
  • 765
  • 766
  • 1032