RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#24070  Szerző: mgabor

Chester írta:Ok, de minden kész van, csak az utcárol nincs beköve az optikai kábel. És lehet rendelni, nekem ez fura..
gondolom ahol nem rendelnek, oda nem kötik be előre feleslegesen :)
 #24064  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Ok, de minden kész van, csak az utcárol nincs beköve az optikai kábel. És lehet rendelni, nekem ez fura..
Azt hiszem igen, rokonaimnál is volt ilyen, hogy előrendelést már felvettek. Mivel 1-1,5 hét az átfutási idő a rendelés és a bekötés között, így mire rákapcsolják a házat az optikára, akkor már az első napokban is mehetnek előfizetőket bekötni.
Ha minden jól megy, akkor kb. két hét múlva lesz tapasztalatom a Digikábel-ről. Rokonaim váltanak, mert a UPC nagyon csúnyán átverte őket, nem is gondoltam volna, hogy ilyet meg mernek csinálni.
A telefonszámot viszik a UPC-től, így ha nincs semmi gond, akkor jövő hét csütörtök-péntek környékén (kb. 7-8 nap a számhordozás) mennek majd bekötni.
 #24061  Szerző: Zoshi

Ok, de minden kész van, csak az utcárol nincs beköve az optikai kábel. És lehet rendelni, nekem ez fura..
 #24060  Szerző: Mauro

Chester írta:Digi: Még nincs bekötve a házba az optikai kábel, a hálózat kész van, de már is bedobták a levelet h lehet rendelni a szolgáltatásokat, és a bejárati ajtón is van egy.

Hogy van ez? :D Ha nem megy még a hálózat, akkor hogy lehet már rendelni? XD
Gondolom ha lesz hálózat egyből kötik be azokhoz akik rendeltek nem csak az ajtóig viszik.
 #24057  Szerző: Zoshi

Digi: Még nincs bekötve a házba az optikai kábel, a hálózat kész van, de már is bedobták a levelet h lehet rendelni a szolgáltatásokat, és a bejárati ajtón is van egy.

Hogy van ez? :D Ha nem megy még a hálózat, akkor hogy lehet már rendelni? XD
 #23958  Szerző: Mauro

Digikábelen Budapesten a C47-esen megjelent az ID.
3 Sat S22-re került.
 #23797  Szerző: mlaszlo

Chester írta:"(pl. műsorrögzítés)"

Há igen.. Csak sajna mindenről a T dönt és amíg ott kábelen nincs ilyen, itt sem lesz. Sztem még évekig. :(
UPC-nél meg fordított a helyzet, ott a plusz szolgáltatások megvannak, csak a kínálatot nem nagyon akarják bővíteni :(
Össze kellene gyúrni a T-t és a UPC-t, akkor egész jó szolgáltatás jönne ki, a T hozná a kínálatot, a UPC meg a plusz szolgáltatásokat :)
 #23795  Szerző: Zoshi

"(pl. műsorrögzítés)"

Há igen.. Csak sajna mindenről a T dönt és amíg ott kábelen nincs ilyen, itt sem lesz. Sztem még évekig. :(
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 129