RADIOSITE Fórum

• Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

#79851  Szerző: markfelt

nyikolaj írta:Amúgy az nmhh ilyen béna,vagy csak nem foglalkoztak a helyzettel?(Miskolcon)ők tudták a legjobban,hogy mikor jár le napra pontosan a juve szerződése.Nem lehetett pont úgy megoldani,időzítve,hogy elinduljon az új adó az előző befejezése után?Nem értem:s
Vélhetően gazdaságilag még úgy sem érte meg fenntartani a miskolci stúdiót, hogy a kiadásokat nagy mértékben lefaragták. Ezért nem pályáztak újra. Ha meg nem pályáztak újra, akkor minek hosszabbítsanak? A nyár holtszezon - turistahelyeket leszámítva - rádióreklám szempontjából.
 #79850  Szerző: nyikolaj

Amúgy az nmhh ilyen béna,vagy csak nem foglalkoztak a helyzettel?(Miskolcon)ők tudták a legjobban,hogy mikor jár le napra pontosan a juve szerződése.Nem lehetett pont úgy megoldani,időzítve,hogy elinduljon az új adó az előző befejezése után?Nem értem:s
 #78806  Szerző: csadam

Az összes csatorna áttér az új korhatár kiírására: már a Hálózat TV és az m1 is használja.
 #78525  Szerző: LuciFerko

csadam írta:
mlaszlo írta:
csadam írta:Már a TV2 is az új karikát használja.
Valóban, csak azt nem értem az új karikák miért kerülnek beljebb a régiekhez képest, nem pedig a képernyő szélére?
Ezt nem tudom. Az RTL használhatja vajon?
Még a régi van nekik kint.
 #78519  Szerző: csadam

mlaszlo írta:
Valóban, csak azt nem értem az új karikák miért kerülnek beljebb a régiekhez képest, nem pedig a képernyő szélére?
Ezt nem tudom. Az RTL használhatja vajon?
 #78511  Szerző: mlaszlo

#78503  Szerző: csadam

Már a TV2 is az új karikát használja.
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 107