RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#105628  Szerző: mlaszlo

mimi írta:Itt se kell, előírás nincs rá, csak ez a szokás alakult ki

Jobb megoldás, ha reklám alatt is leveszik, sok értelme nincs kint hagyni, hacsak nem az a cél, hogy még a reklám alatt se feledkezzünk meg róla melyik csatornát nézzük, viszont egyes tv-k képernyőjének nem tesz jót, ha állandóan kint marad a logó.
 #105624  Szerző: mimi

Attis írta:fura, ott nem kell levenni a logot reklám alatt.
Itt se kell, előírás nincs rá, csak ez a szokás alakult ki
 #105611  Szerző: Attis

Zoey írta:
mlaszlo írta:Ez még az első adásra vonatkozik, abban nem emlékszem mennyi reklám volt, de most a másodikban 2 hosszabb biztosan volt, illetve a vége előtt még egy reklám.
Mától egyébként újítottak, a FEM3 és a PRO4 után a TV2-őn is végig kint van a logó a reklám alatt is, viszont úgy látom már nincs animált megjelenés.
Ritkán nézek tv2-t, az előbb pont reklám volt, amikor odakapcsoltam. Azt hittem, hogy véletlenül maradt kint a logo... Mondjuk az angol bejegyzésű Fem3, Pro4 esetében nem volt fura, ott nem kell levenni a logot reklám alatt.
 #105605  Szerző: Zoey

mlaszlo írta:Ez még az első adásra vonatkozik, abban nem emlékszem mennyi reklám volt, de most a másodikban 2 hosszabb biztosan volt, illetve a vége előtt még egy reklám.
Mától egyébként újítottak, a FEM3 és a PRO4 után a TV2-őn is végig kint van a logó a reklám alatt is, viszont úgy látom már nincs animált megjelenés.
Ja, bocs, ha nem írtam, de én az elsőre gondoltam. Ezek szerint a másodiknál már inkább a bevétel, mint a nézők volt a fontosabb...
 #105587  Szerző: mlaszlo

Zoey írta: Megtaláltam a cikket:
"A TV2 hallatlan önfegyelemről tett tanúbizonyságot azzal, hogy nem szórta tele a műsort reklámmal, egy hosszabb szünet volt csak a másfél órás show alatt, nagyjából a harmadánál, illetve a kétharmadánál csúszott be egy magányos, félperces, kiemelt szpot, ami még kibírható. Korábban a végtelenített Megasztár-ok nemcsak azért voltak fárasztóak, mert éjfélig mentek, hosszan hömpölyögve, hanem azért is, mert a bruttó három és fél órából egy óra reklám volt, ráadásul minden fellépő aznapi előadását bejátszották hatszor."

http://www.origo.hu/teve/20121012-ruzsa ... a-tv2.html
Ez még az első adásra vonatkozik, abban nem emlékszem mennyi reklám volt, de most a másodikban 2 hosszabb biztosan volt, illetve a vége előtt még egy reklám.
 #105586  Szerző: Zoey

mlaszlo írta:
Zoey írta: Én nem néztem, csak valahol azt olvastam, hogy egy reklámszünet volt közte, meg a "csak egy reklám"-ok, és hogy más hasonló kaliberű műsorhoz viszonyítva sokkal tűrhetőbb volt. Pontosan azért, hogy ne menjenek el a nézők a szünetben.
Az ebben az idősávban megszokott reklámmennyiség volt. Se több, se kevesebb. Szerintem valamit elnézett a cikk vagy hozzászólás írója.
Megtaláltam a cikket:
"A TV2 hallatlan önfegyelemről tett tanúbizonyságot azzal, hogy nem szórta tele a műsort reklámmal, egy hosszabb szünet volt csak a másfél órás show alatt, nagyjából a harmadánál, illetve a kétharmadánál csúszott be egy magányos, félperces, kiemelt szpot, ami még kibírható. Korábban a végtelenített Megasztár-ok nemcsak azért voltak fárasztóak, mert éjfélig mentek, hosszan hömpölyögve, hanem azért is, mert a bruttó három és fél órából egy óra reklám volt, ráadásul minden fellépő aznapi előadását bejátszották hatszor."

http://www.origo.hu/teve/20121012-ruzsa ... a-tv2.html
 #105584  Szerző: mlaszlo

Zoey írta: Én nem néztem, csak valahol azt olvastam, hogy egy reklámszünet volt közte, meg a "csak egy reklám"-ok, és hogy más hasonló kaliberű műsorhoz viszonyítva sokkal tűrhetőbb volt. Pontosan azért, hogy ne menjenek el a nézők a szünetben.
Az ebben az idősávban megszokott reklámmennyiség volt. Se több, se kevesebb. Szerintem valamit elnézett a cikk vagy hozzászólás írója.
 #105582  Szerző: Zoey

mlaszlo írta:
Zoey írta:Állítólag nem is volt sok reklám, ez pedig külön dicséretes. Mármint, hogy nem üldözték el a nézőket 10 percenkénti reklámblokkokkal.
Volt benne bőven reklám, nem emlékszem pontosan, de kettő hosszabb szünet biztosan volt benne és a végén az utolsó előadó előtt is jött egy "csak egy reklám" szünet is. Egy kb. 70 perces műsort nincs is értelme jobban szétdarabolni, mert csak elüldözi a nézőt.
Én nem néztem, csak valahol azt olvastam, hogy egy reklámszünet volt közte, meg a "csak egy reklám"-ok, és hogy más hasonló kaliberű műsorhoz viszonyítva sokkal tűrhetőbb volt. Pontosan azért, hogy ne menjenek el a nézők a szünetben.
 #105579  Szerző: mlaszlo

Zoey írta:Állítólag nem is volt sok reklám, ez pedig külön dicséretes. Mármint, hogy nem üldözték el a nézőket 10 percenkénti reklámblokkokkal.
Volt benne bőven reklám, nem emlékszem pontosan, de kettő hosszabb szünet biztosan volt benne és a végén az utolsó előadó előtt is jött egy "csak egy reklám" szünet is. Egy kb. 70 perces műsort nincs is értelme jobban szétdarabolni, mert csak elüldözi a nézőt.
 #105557  Szerző: Zoey

Sokan dicsérték a Voice-t, újságok, internetes lapok is. Állítólag nem is volt sok reklám, ez pedig külön dicséretes. Mármint, hogy nem üldözték el a nézőket 10 percenkénti reklámblokkokkal. Érdekes lesz, hogyan alakul a nézettsége, mennyit változott pl. a második adásra.
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 203