thenewdeam0n írta:Na, mégis lesz holnap adás :Ez most jó döntés volt a vezetőség részéről,lehet hogy volt igazságtartalma az "állításnak"?
thenewdeam0n írta:Na, mégis lesz holnap adás :Ez most jó döntés volt a vezetőség részéről,lehet hogy volt igazságtartalma az "állításnak"?
kondalyuk írta:Komolyan nem értem a Class Fm vezetőségét, hogy hihetik el, hogy a neten is zökkenőmentesen működni tudnak, hogy elnyerhetik a frekvenciát újra és azt, hogy a Balázsék ott maradnak reggelente? Vagy csak Best of adásokat akartak a neten már? Akkor miért kellett őket kirúgni most? Fölösleges balhénak érzem az egészet a Class FM részéről 4 nappal a megszűnés előtt, csak a saját sírjukat ássák, pláne, ha igaz az infó, hogy még ketten fel is mondtak. Méltósággal is el lehetett volna búcsúzni, mint anno a Danubius, de abból kiindulva, hogy a Sláger rádió 2009-ben hogyan viselkedett, nem lep meg a jelenlegi helyzet. Mindenesetre kíváncsi vagyok a fejleményekre, mindkét fél részéről.Az én megérzésem szerint online formában valószínűleg gyakran lenne(vagy lett volna) "Best of" mert költségkímélőbb bár azt nem jelentené hogy élő adás nem lett volna.Persze ezt megtárgyalhatták volna (kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad),hogyan lehetne gyakori de költségkímélőbb műsort csinálni,hiszen a lekapcsolást követően a hallgatottság is visszaesik(az internet bizonyos korlátjai) valamelyest,ez pedig később megmutatkozhat a bevételekben.Most ha tényleg eljátszák ezt a "szüntessük meg a reggeli műsor" kártyát, akkor csak elvágják a vezetéket a reggeli műsor rajongói táborától,aztán reklámozhatják azt hogy online is lesznek,a (megbántott) hallgatókat nem fogják érdekelni.
troll írta:Teljesen legális az. Még az MTVA-nál is bevett gyakorlat.admin írta: Ebben a szakmában számlás szinte mindenki.Országos rádióállomás, hétköznapi 4-5 órás műsorvezetéssel (6-8 órás munkaidővel) nem kockáztathatott meg egy ellenőrzést. Tuti nem voltak számlások.
admin írta: Ebben a szakmában számlás szinte mindenki.Országos rádióállomás, hétköznapi 4-5 órás műsorvezetéssel (6-8 órás munkaidővel) nem kockáztathatott meg egy ellenőrzést. Tuti nem voltak számlások.
mikrofonos írta: Tapasztalataim szerint nem nagyon van a médiában szolidaritás, én inkább "süllyedő hajó"-szitu-nak nevezném, ami történik.Én azért hiszek benne még. Egy picit.
Gr3g0ry írta:Ebben a szakmában számlás szinte mindenki. De ha unortodox módon ők mégsem, akkor még maradnak egy hónapot és kész.admin írta:hmmm....Gr3g0ry írta:Amit írtam, elég nehéz félreérteni.
Mármint akik délelőtt vannak?
Az szépen nézne ki ha holnaptól érvenyes lesz az a "felmondás". :O