RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#97740  Szerző: mlaszlo

LazlowHUN írta:Csak nekem tűnik úgy, hogy pár évvel ezelőtt ilyen 'kaliberű' filmekbe még csak a Film+-on lehetett belefutni? Mintha a vv4 kezdete óta 'jobbnál jobb' műsorokkal 'kényeztetnék' a nézőket. Azóta csak a villalakók ökörködése és ilyen zs kategóriás filmek / ezerszer ismételgetett sorozatok voltak hétköznap este.
Valahol érthető, minek költsenek drága filmekre, ha ezekkel is megelőzik nézettségben a TV2-őt.
 #97728  Szerző: LazlowHUN

Csak nekem tűnik úgy, hogy pár évvel ezelőtt ilyen 'kaliberű' filmekbe még csak a Film+-on lehetett belefutni? Mintha a vv4 kezdete óta 'jobbnál jobb' műsorokkal 'kényeztetnék' a nézőket. Azóta csak a villalakók ökörködése és ilyen zs kategóriás filmek / ezerszer ismételgetett sorozatok voltak hétköznap este.
 #97268  Szerző: donder

Pasa írta:Valaki mondja már meg, hogy az Éliás, a kis mentőhajó miért megy 6-os karikával? Ez egy animációs sorozat kedves kis éneklő és beszélő hajókkal. A 6 évesnél idősebb gyerekeket nem is érdekli. Ki az a hülye, aki ezeket a korhatárokat meghatározza?
Én is kiakadtam mikor a Hupikék törpikék-en volt a hatos... :ayfkm:
 #97169  Szerző: Glenn

Valaki mondja már meg, hogy az Éliás, a kis mentőhajó miért megy 6-os karikával? Ez egy animációs sorozat kedves kis éneklő és beszélő hajókkal. A 6 évesnél idősebb gyerekeket nem is érdekli. Ki az a hülye, aki ezeket a korhatárokat meghatározza?
 #96533  Szerző: csokie

Egész egyszerűen nem tudom felfogni, hogy a Film+ csatornát miért nem képesek kapcsolójellel ellátni, elvégre "Film+". A filmek nagy része náluk is már 16:9, nem lenne nagy mutatvány, főleg hogy pont ez a csatorna lényege, hogy filmeket játszik. Vagy ez csak nekem zavaró?
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 199