RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#175495  Szerző: Nightman

Dk-i irányban nemhogy Szolnok teljesen ok,de még Mezőtúr is!
Lakáson belül egy régi hifi egy szál kábelével,rds-sel!
Jártamban keltemben emlékeim szerint Veszprémben is jön még mobilteló gagyi tunerjével,füleskábellel..
Siófokon szintén Musicot hallgattunk pár éve.. Tisza tón is nagyon erős.
Domborzat,hegységek miatt Egerben viszont majdnemhogy nyoma sincs..
Szóval nagyon értékes freki ez!
 #175494  Szerző: BMáté

Kecskeméten szintén jól jön, déli irányban Paksig elszól, Gyöngyösön is szépen fogható.
 #175493  Szerző: Marcii

Monoron,Cegléden jól jön.
 #175488  Szerző: zenefalo

Emlékeim között kutatva, Szolnokon elég jó minőségben tudtam vételezni a 89.5-öt, akkor még Juventus szólt rajta.
 #175486  Szerző: Sakál

Autórádióval nagyjából jön Salgótarjánban, azzal sem tökéletes mindenhol. Pár éve panel 3. emeletén, nem magas ponton hifivel is jött. Mostanában csak neten hallgatom. Ja, és jött Eresztvényben is hifivel, egy szálloda konyhájában hallgatták, az St. mellett van a hegyekben.
 #175485  Szerző: nyikolaj

Én Miskolc környékén élek, ha a település magasabb pontjára felmegyek, mobillal zavartalanul tudom fogni a Musicot. Sőt..ilyenkor általában DX-elek,és rengeteg rádiót kitudok forgatni.
 #175484  Szerző: LuciFerko

Székesfehérváron általában jó, de a belvárosban és a tóvárosi lakótelep paneljei között már gyengébb.
 #175483  Szerző: zenefalo

nyikolaj írta: 2018.05.07. 15:34 Salgótarjánban,Szolnokon,Kecskeméten,Veszprémben,Tatabányán.. stb.. az állítólagos vételkörzethet tartozó megyeszékhelyeken milyen vételi minőségű a Music fm? Természetesen nem autórádióra, gondolok hanem otthon a konyhában egy kisrádiót hallgatva. Azért is érdekel,mert ezekben a városokban vannak helyi rádiók, és a Music is beszól,mégis mindenki R1 miatt sír! Főleg Tatabányán.
Pár éve jártam Salgótarjánban, mobil rádiójával egyáltalán nem,vagy csak nyomokban jött. Persze, ez a domborzattól is függ, én völgyes részen jártam.
 #175482  Szerző: nyikolaj

Salgótarjánban,Szolnokon,Kecskeméten,Veszprémben,Tatabányán.. stb.. az állítólagos vételkörzethet tartozó megyeszékhelyeken milyen vételi minőségű a Music fm? Természetesen nem autórádióra, gondolok hanem otthon a konyhában egy kisrádiót hallgatva. Azért is érdekel,mert ezekben a városokban vannak helyi rádiók, és a Music is beszól,mégis mindenki R1 miatt sír! Főleg Tatabányán.
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 565