RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#6678  Szerző: LuciFerko

így van
 #6674  Szerző: tomee87

Már több napja nincs Online Stream. De annyira nincs, hogy "connecting to host"-ot ír ki, tehát ha jól gondolom ez azt jelenti, hogy a szerver is le van kapcsolva teljesen, nem csak a streaming géppel van a baj.
 #6523  Szerző: centerweb

és úgy hallom hogy az Express tokaji és sárospataki 18 óra utáni verziója ugyanolyan lebonyolítóból megy, mint ami a "központban" van, mert ugyanolyan hibák vannak a keveréseknél.
 #6522  Szerző: centerweb

na, az encsi Express azóta is akad, 2 perce hallgattam meg.
 #6498  Szerző: Johnny

Kihagytátok a City-t. ;)
 #6423  Szerző: nyikolaj

ja :D
 #6422  Szerző: Obladioblada

nyikolaj írta: Személy szerint visszasirom a Non-stop,T,Gaga időszakot.Remélem ebben valamennyire egyetértünk?! Egyforma véleményünk nem lehet mindig. :) ;)
Ebben egyetértünk. Meg biztos másban is... Nem is kell hogy legyen egyforma vélemény. Akkor nem lenne értelme a fórumnak. :roll:
 #6420  Szerző: nyikolaj

Hűha!Most megkaptam Obladiobladátol! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: De legelőször is,tisztázzuk,hogy nincs közöm az Expresshez,nem is volt,és nem is lesz.És most figyelj!Igen,Szerintem is minősithetetlen rádio az Exp.Sőt kifejezetten fostalicska.Csak legalább borsodi és nem SZ-SZ-B megyéből jön. :x Személy szerint visszasirom a Non-stop,T,Gaga időszakot.Remélem ebben valamennyire egyetértünk?! :| (Egyébként igy kell kulturáltan vitázni,ahogy te is tetted az egy agyszüleményemre egy másik topicban)Egyforma véleményünk nem lehet mindig. :) ;)
 #6411  Szerző: Obladioblada

paradigm írta:Simont hallottam, meg a Görgey !!ANTAL!! utcáról trafit.....
Gondolom a V. Hugo utca helyett az ötödik Hugó utcán is mértek :D
Kár, hogy nincs már hatodik Lenin.
 #6407  Szerző: paradigm

Simont hallottam, meg a Görgey !!ANTAL!! utcáról trafit.....
Gondolom a V. Hugo utca helyett az ötödik Hugó utcán is mértek :D
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 97