RADIOSITE Fórum

• Külföldi rádiók

#108936  Szerző: mihalylovics

LuciFerko írta:
mihalylovics írta:
djlacee írta:De a Pátria sok helyen jól jön középhullámon, mint ahogy a Muravidéki Magyar Rádió is.
Az ország nyugati felén tutira, MMR még a Balatonnál is könnyen elfogható, bár a Pátriát jobb szeretem, az nem jön ott. A Pátria kár, hogy nem ad errefelé középhullámon (Dunakeszin lakom)...
1098-on nem szól?
Itt nem, és egyébként is, amikor már elérne ide, az adás befejeződik. Balcsin majd megpróbálom, bár ott se hinném...
 #108932  Szerző: LuciFerko

mihalylovics írta:
djlacee írta:De a Pátria sok helyen jól jön középhullámon, mint ahogy a Muravidéki Magyar Rádió is.
Az ország nyugati felén tutira, MMR még a Balatonnál is könnyen elfogható, bár a Pátriát jobb szeretem, az nem jön ott. A Pátria kár, hogy nem ad errefelé középhullámon (Dunakeszin lakom)...
1098-on nem szól?
 #108931  Szerző: mihalylovics

#108930  Szerző: djlacee

De a Pátria sok helyen jól jön középhullámon, mint ahogy a Muravidéki Magyar Rádió is.
 #108927  Szerző: mihalylovics

DRoland írta:
mihalylovics írta:És a Rádio_FM, Expres, Funradio hol marad? :D Mellesleg ha itt Dunakeszin fogható lenne a Rádio_FM, még hallgatnám is, de a 104.3 elég gyengén jön errefelé...
Azokat ritkán hallagatom. Főleg a Radio_FM-en olyan zenék mennek este, hogy jujj, a fülem kettéáll :lol: 103,7-en nem jön? 18 óra után nézd meg esetleg a 98.3-at, bár ahhoz már lehet messze vagy...
98.3 csak néha jön be, de akkor is csak a kocsiban, a Pátriát is azon szoktam hallgatni :) Röhely, hogy pont a magyar nyelvű műsort sugározzák irtó gyengén, pedig azt még talán hallgatnák a határ itteni oldalán is, bezzeg a szlovákul karattyolós adások tisztán jönnek, pl. SRo 1-et 3 frekin is tudom fogni... 103.7 is elég gyenge, 104.3 erősebb, bár lehet, hogy az előbbi a 103.9 Juventusz miatt ilyen...
 #108926  Szerző: DRoland

mihalylovics írta:És a Rádio_FM, Expres, Funradio hol marad? :D Mellesleg ha itt Dunakeszin fogható lenne a Rádio_FM, még hallgatnám is, de a 104.3 elég gyengén jön errefelé...
Azokat ritkán hallagatom. Főleg a Radio_FM-en olyan zenék mennek este, hogy jujj, a fülem kettéáll :lol: 103,7-en nem jön? 18 óra után nézd meg esetleg a 98.3-at, bár ahhoz már lehet messze vagy...
 #108920  Szerző: mihalylovics

DRoland írta:
mihalylovics írta:
DRoland írta:Jó zenéket játszik az Antena Hit Radio. Azt hiszem marad az autórádió memóriájában.
Én is többet hallgatnám, ha nem játszanának ennyi szlovák slágert, azoktól kihányom a belem... :D
Jaja, azokat én sem szeretem, ezért váltogatok VIVA/JEMNE/ANTENA.
És a Rádio_FM, Expres, Funradio hol marad? :D Mellesleg ha itt Dunakeszin fogható lenne a Rádio_FM, még hallgatnám is, de a 104.3 elég gyengén jön errefelé...
 #108913  Szerző: DRoland

mihalylovics írta:
DRoland írta:Jó zenéket játszik az Antena Hit Radio. Azt hiszem marad az autórádió memóriájában.
Én is többet hallgatnám, ha nem játszanának ennyi szlovák slágert, azoktól kihányom a belem... :D
Jaja, azokat én sem szeretem, ezért váltogatok VIVA/JEMNE/ANTENA.
 #108912  Szerző: mihalylovics

#108721  Szerző: zenefalo

Én nem értem,hogy nem tűnik fel a szlovákoknak,hogy az Europa 2 a 100,9-en akadozik,szakad a stream időnként. Maga a jel stabil. :hit:
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 151