RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#104316  Szerző: Richmonde

Remélem nem indul el a Mix Akták, mert akkor néhány vidéki rádió, ahol szól jelenleg is, igencsak morci lesz.
 #104315  Szerző: mimi

egon2 írta:mimi:Attól,hogy a Neo FM nem végzett hallgatottsági kutatást,más rádiók végeztek kutatást.
Nagyon örülök a szakértelmednek, de aki nem fizet, annak a hallgatottsági számait nem szokták közzétenni, gondolom így valahogyan logikailag előbb-utóbb rájössz, miért, de ha nem, segítek. Tegyük fel, hogy van egy rádióm, mondjuk manapság kéne a hóhérnak, de tegyük fel, hogy van. Teoretice. Mondjuk, hogy öt forintért lőttem a búcsúban. Több pénzem sincs, csak nagy pofám. Szóval legyen ez a kiinduló helyzet. Eddig világos?
Na, akkor most mondjuk azt, hogy jön az októberi kutatás, be kéne szállni a költségeibe, de a közvéleménykutató cég nem háttérbe szorult rádiós legenda, hogy a pénz ígéretével beérje. Tegyük fel, hogy mégsem fizetek bele egy kanyi vasat se. Megjelennek a kutatási eredmények, és annak ellenére, hogy nem fizettem, benne van a hallgatottságom. Ennek alapján tudom beárazni a hirdetéseimet, ennek alapján jönnek hozzám a hirdetők, mert megvan, hogy milyen csoportból mekkora az elérésem.
Ha ingyen megkaptam ezeket az adatokat, a többi rádió joggal teszi fel a kérdést, hogy ők mi a halál kócos, kékeres, bunkós végű nagylábujjáért fizettek érte?
 #104314  Szerző: egon2

mimi:Attól,hogy a Neo FM nem végzett hallgatottsági kutatást,más rádiók végeztek kutatást.De majd Okt.15.én meglátjuk az új rádió hallgatottsági eredményeket De majd arra is kíváncsi leszek mikor a NEot lekapcsolják,hogy fog átrendeződni a rádió hallgatottság?
 #104313  Szerző: mimi

peter írta:De sebaj rövidesen kiderül, hogy az "új" korszak milyen elégedettséggel töltötte el a hallgatókat, október 15-ig kell várni. Én arra tippelek, hogy nyertek vadi új hallgatókat, és rengeteget vesztettek.
Kérdés, hogy kiderül-e, mert ha semmit nem fizetnek, akkor miért pont a kutatást fizetnék?
 #104312  Szerző: mimi

Nem indult hasonló zenékkel, voltaképpen köze nincs egymáshoz a Neo kezdeti zenei kínálatának és a mostaninak. Vagy nem egy Neo-t hallgatunk. Vagy én kapcsolok oda mindig rosszkor, de én mindig csak egy kicsit szélesebb mainstream válogatást hallok. Ezzel szemben a Neo elején bevállalósabb, alternatívba hajló zenei kínálat volt.
 #104311  Szerző: peter

Pasa írta:Alakul ez, végre, csak sajnos nemsokára lekapcsolják. Kár érte, mert egyre jobbak a zenék, és egyre értelmesebb emberek egyre értelmesebb műsorokat csinálnak itt. Így kellett volna kezdeni, most lehetne egy jó zenei rádiónk.
(mindjárt jönnek a "szakmabeli" megmondó emberek, akik jól megaszongyák, hogy a Neo most egy rakás sz*r, pedig nem is nekik szól ez a rádió, hanem a hallgatóknak... :x )

:lol:
Azzal kapcsolatban mindenki egyetért, hogy a hallgatóknak szól, még a jelenlegi Neo FM is. Azzal kapcsolatban már kevésbé, hogy mai lehetőségek esetén is, elegendő-e a program szerkesztéshez pusztán a zenei lexikális tudás, a kor, esetleg egy "üveggömb" vagy "csirkeláb" ahhoz, hogy kitalálják a hallgatói igényeket. Igen, tudom sokaknak itt ciki, de néhányan úgy gondoljuk, hogy érdemes ezeket az elvárásokat kutatni, megkérdezni a hallgatókat is, ahogy azt más rádiók és más rádiós piacok is teszik. :)
De sebaj rövidesen kiderül, hogy az "új" korszak milyen elégedettséggel töltötte el a hallgatókat, október 15-ig kell várni. Én arra tippelek, hogy nyertek vadi új hallgatókat, és rengeteget vesztettek.
 #104310  Szerző: egon2

Pasa:Hasonló zenékkel indult a Neo FM,csak aztán elcseszték.Nem kellett volna a sztár műsorvezetőket felvenni.Lehet,hogy Bumeráng nélkül kevesebb lett volna a hallgatottsága,de lehetséges,hogy nem ment volna csődbe!Nem azt mondom,hogy a sztárgázsik miatt ment csődbe.
 #104308  Szerző: Glenn

Alakul ez, végre, csak sajnos nemsokára lekapcsolják. Kár érte, mert egyre jobbak a zenék, és egyre értelmesebb emberek egyre értelmesebb műsorokat csinálnak itt. Így kellett volna kezdeni, most lehetne egy jó zenei rádiónk.
(mindjárt jönnek a "szakmabeli" megmondó emberek, akik jól megaszongyák, hogy a Neo most egy rakás sz*r, pedig nem is nekik szól ez a rádió, hanem a hallgatóknak... :x )
 #104307  Szerző: Pihe

egon2 írta:Pihe:Akkor 10 év szünet után ismét országos lefedettségű rádióban szól ismét a Poptarisznya.
A Poptarisznya c.müsor 2002 Augusztusában szűnt meg a Petőfi Rádióban.
Tény változatosabb most a NEO zenei kínálata!Sajnálom a rádiót.
Fórumon olvastam már régebben,(tehát nem biztos,hogy 100%os az info)hogy a Sláger Rádió 1998-as indulásakor programigazgatónak hívták a B.Tóth Lászlót a Slágerbe,de végül nem lett belőle semmi.
Így van és október elejére várható a kezdés.
 #104303  Szerző: egon2

Pihe:Akkor 10 év szünet után ismét országos lefedettségű rádióban szól ismét a Poptarisznya.
A Poptarisznya c.müsor 2002 Augusztusában szűnt meg a Petőfi Rádióban.
Tény változatosabb most a NEO zenei kínálata!Sajnálom a rádiót.
Fórumon olvastam már régebben,(tehát nem biztos,hogy 100%os az info)hogy a Sláger Rádió 1998-as indulásakor programigazgatónak hívták a B.Tóth Lászlót a Slágerbe,de végül nem lett belőle semmi.
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 584