Remélem nem indul el a Mix Akták, mert akkor néhány vidéki rádió, ahol szól jelenleg is, igencsak morci lesz.
egon2 írta:mimi:Attól,hogy a Neo FM nem végzett hallgatottsági kutatást,más rádiók végeztek kutatást.Nagyon örülök a szakértelmednek, de aki nem fizet, annak a hallgatottsági számait nem szokták közzétenni, gondolom így valahogyan logikailag előbb-utóbb rájössz, miért, de ha nem, segítek. Tegyük fel, hogy van egy rádióm, mondjuk manapság kéne a hóhérnak, de tegyük fel, hogy van. Teoretice. Mondjuk, hogy öt forintért lőttem a búcsúban. Több pénzem sincs, csak nagy pofám. Szóval legyen ez a kiinduló helyzet. Eddig világos?
Na, akkor most mondjuk azt, hogy jön az októberi kutatás, be kéne szállni a költségeibe, de a közvéleménykutató cég nem háttérbe szorult rádiós legenda, hogy a pénz ígéretével beérje. Tegyük fel, hogy mégsem fizetek bele egy kanyi vasat se. Megjelennek a kutatási eredmények, és annak ellenére, hogy nem fizettem, benne van a hallgatottságom. Ennek alapján tudom beárazni a hirdetéseimet, ennek alapján jönnek hozzám a hirdetők, mert megvan, hogy milyen csoportból mekkora az elérésem.
Ha ingyen megkaptam ezeket az adatokat, a többi rádió joggal teszi fel a kérdést, hogy ők mi a halál kócos, kékeres, bunkós végű nagylábujjáért fizettek érte?