Közben elindult az online adás is végre. A zenék közt a régi station voice is megszólalt. A zenék továbbra is az alterosabb vonalat képviselik. Semmi Black Eyed Peas vagy David Guetta mint a tesztadásban.
Jozsfm964 írta:Az Atmediás rendszerben, ahol van 3-4 nagy, és sok kicsi tematikus, a reklámidőt pedig több rádiót magában foglaló csomagokban értékesítik (így aztán csurran-cseppen a kicsiknek is lóvé), szerintem elfér a dance is. Ha a BaseFM elfér, meg a Sportrádió, akkor az EDM is... Ez nagyon okos dolog, és végülis a tévénél már bevált (ahol szintén van 2-3 nagy, nézett csatorna, és rengeteg futottak még nézettségű tematikus kis adó - mindegyik tele reklámmal).noartist írta: ↑2022.11.02. 19:20+1 a Radiocafénakasr27 írta: ↑2022.11.02. 17:28 Már csak egy igazi Dance/House zenei rádió hiányzik az éterből.. Szerintem az jóval hiánypótlóbb lenne, mint a radiocafé....Ízlések és pofonok, én ennek jobban örülök.
Mondom ezt úgy, hogy elektronikus zene rajongó vagyok, de ettől még látom, hogy egy modern tánczenét sugárzó rádió kereskedelmileg nem kifizetődő, talán közösségi jelleggel működne az is egy darabig.
Meg az sem ártana, ha a médiatörvény végre engedné, hogy egy cégnek több rádiója is legyen ua. vételkörzetben...