RADIOSITE Fórum

• Sopron Rádió - Sopron - 94.1 MHz

#25812  Szerző: djlacee

Közlemény

Kedves Hallgatóink! Örömmel tájékoztatjuk, hogy stúdiónk teljes, digitális technikával való kiépítését befejeztük. Ezentúl a legkiválóbb minőségben hallhatja Sopron és térsége híreit, kedvenc zenéit.Az új digitális hangpultunk, adásprocesszorunk, munkaállomásaink, mikrofonjaink és kiegészítőik beszerzése az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával, az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében, a Gazdaságfejlesztési Operatív Program részeként jöhetett létre. Köszönjük. Nap Rádió, nap mint nap!
Most már csak tartalom kellene
 #20630  Szerző: fofla

Szerintem is alap, hogy egy műsorvezető tudjon élőzni, mégis a tapasztalat azt mondatja velem, hogy sok műsorvezetőnél csak a rögzített megszólalás használható. Néhány megszólalás nem is baj amúgy ha felvételről megy, mert az nagyon ciki, ha egy "félisten" műsorvezető a felolvasott szövegben bakizik. Az sem baj, ha mondjuk a kiviben rögzített kérések mennek.

Jelenleg ezzel a félig élő, félig felvett megszólalással az a gond. hogy hallatszik a különbség.
 #20627  Szerző: SzD

Jobb is az élő műsorvezetés.
Azzal még nincs is semmi gond, ha egy-két megszólalást előre felvesz a műsorvezető, de azért az gáz, amit nem olyan rég a Rádió88-on láttam, hallottam.
Az egyik műsorvezető (Gyuris Péter :vomit: ) a műsorát, ami lényegében a zenékről szól úgy vezette/vezeti, hogy előre minden egyes mondatot leír magának, amit adás alatt a laptopjáról felolvas, természetesen azt sem élőben.
Ez azért is gáz, mert ezáltal nekem nagyon olyan, mintha nem is egy ember ülne ott, hanem valami intelligens robot, ami a beírt szöveget képes felolvasni. :punch:
 #20621  Szerző: LuciFerko

amúgy élő műsor rulez. Aki nem tud élőben beszélni az meg ne rádiózzon. Ésha becsúszik egy baki? naés? a műsorvezető is ember...
 #20620  Szerző: fofla

Direkt nem a műsorvezető előtt van a keverő. Nem rossz ez így. Nem megszokott, hogy egy rádióban a keverő "nincs" használva.
 #20613  Szerző: SzD

Szerintem csak helytakarékosság. Nem tűnik túl nagynak az az asztal.
Így jobban elférnek. De ez részletkérdés. :)
 #20611  Szerző: centerweb

úgy gondoltam, hogy a műsorvezeő elött nincs. csak az a kis valami. gondolom azzal vezérli a nautlusban a dolgokat.
 #20609  Szerző: SzD

centerweb írta:Akkor azért nincsen ott a keverő.
De ott van az! Meg minden más is. Nézd meg jobban az első képet! ;)
 #20605  Szerző: centerweb

Akkor azért nincsen ott a keverő.
 #20600  Szerző: djlacee

fofla írta:Itt egy darab élő megszólalás nem volt még eddig. Minden felvett és ennek megfelelően épült. Szép és rendezett. Bár a műsor is ezt tükrözné. Nekem kicsit lapos és szürke, de megbízható.
Te nem térsz vissza Napozni? :)
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11