RADIOSITE Fórum

• Ha-jó Rádió - Vaja - 98.4 MHz

#2753  Szerző: Jani

centerweb írta:Már van.
Hol?Lehet,hogy vaksi vagyok,mert nem vettem észre.
 #2752  Szerző: Jani

jeek írta:Ahhoz képest, hogy a rádió meg a stúdió egy 3700 lakosú nagyközségben van, le a kalappal.
Így van. ;)
 #2741  Szerző: tomee87

Ahhoz képest, hogy a rádió meg a stúdió egy 3700 lakosú nagyközségben van, le a kalappal.
 #2739  Szerző: centerweb

Már van.
 #2733  Szerző: Jani

Megújult az oldal,de sajnos nincs on-line adás.Remélem mielőbb lesz az is.
 #1707  Szerző: vakeger

Szerintem jó a rádiótok! Nem sztárallűrös, nem álprofi hanem egyszerüen emberi! Ez a legjobb. A sztírem és a szignálparkon lehente javitani mert 1-2 spot nagyon hosszu és idegölő, de mindezt elnyomja a remek zenei kínálat és a széles skálán mozgó műsorkínálat! Úgyhogy, csak így tovább az éter hullámain!
 #1455  Szerző: Jani

jeek írta:Pedig Vaja egy 3800 lelkes nagyközség. Sokszor még egy város se büszkélkedhet ilyen jól felépített helyi kereskedelmi rádióval, ami már évek óta meg tud élni, ráadásul egy FALUban.
Így van. :)
 #1454  Szerző: tomee87

Pedig Vaja egy 3800 lelkes nagyközség. Sokszor még egy város se büszkélkedhet ilyen jól felépített helyi kereskedelmi rádióval, ami már évek óta meg tud élni, ráadásul egy FALUban.
 #1452  Szerző: Jani

cool írta:Egész klassz kis rádió! Kár hogy a stream pocsékul jön. Ha jó minőségben jönne a jel én hallgatnám!
Összeségében szerintem is jó kis rádió.
 #1451  Szerző: Jani

jeek írta:
LAZLOW írta:Észrevétel:
a listán szereplő 50W-os adóteljesítmény szerintem nem igaz, mert mobillal Újfehértó előtt (Debrecen felől) simán lehetett fogni, igaz nem stereo-ban, otthon meg Mándokon a hifimen stereo-ban jól jön, nem susog és a szlovák Jemné Melódiá sem zavarja a 98.6-on.
Sátoraljaújhelyen is jövöget. Néhol még RDS is van.
Itt is.Szerintem nagyobb a teljesítménye.Jobban jön itt mint a Sunshine és a Retro.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10