RADIOSITE Fórum

• Vital FM - Debrecen - 102.4 MHz

#69587  Szerző: donder

lényegében ennyit erről a rádióról... Összehoztak egy szerethető jó "konfigurációt"-t, most meg el lett ba*va ahelyett hogy kerestek volna szponzort, befektetőket, de nem meg kel szűnni...
Fogadok hogy a rise itt akar letelepedni...
 #69467  Szerző: jimmer

Kedves Andrew:

nálam soha nem lesz NiteRise, és más hasonló műsorok, ugyanis ha nem is ilyen népszerű, de tartalmát tekintve hasonló műsort mi, önerőből csinálunk, amelyet szintén szeretnek és hallgatnak, függetlenül attól hogy nem szól még másik 10 frekin. De természetesen ha valakinek megtetszik, át lehet venni, szigorúan kisköznek.

Nemsokára erről adok részletesebb tájékoztatást..

Üdv
 #69461  Szerző: PooLee

Ezt értsem úgy, hogy a Friss Rádió "elszippantja" a lelkes rádiósokat, így kisközt csinálni nem marad egy sem? :D
 #69460  Szerző: markfelt

PooLee írta:Hogy következik Jimmer gondolataiból az, hogy szűnjön meg a Rádió1 és a Juventus? Én értem, amit ír, és teljesen igazat adok neki. Jimmer nem a hálózatosodás ellen szólt, hanem az ellen, hogy ez a jelenség kisköz-frekik bevonásával történjen, ugyanis az ilyen típusú frekvenciák használata után nem fizetendő műsorszolgáltatási díj. Ezáltal pedig egy nem éppen fair helyzet alakul ki a fizető adókkal szemben. Meglepő egyébként, hogy Debrecenben nincs 3-4 rádiós, aki szerelemből összerakna egy olyan adót, ami alternatívája lehet a kereskedelmieknek, azaz: nem Lady Gagát és Crystalt sugároz felváltva, hanem valódi zenéket, ugyanakkor nem amatőr módon, hanem a lehetőségekhez képest színvonalasan. Szegeden működni látszik a dolog (Rádió MI), akárcsak Kiskunfélegyházán (Smile), stb. stb. Debrecenben és Miskolcon viszont nagyon nem akar sikerülni valamiért. Fura.
www.frissradio.hu
 #69459  Szerző: nyikolaj

Dettó!
De Zotya kedvéért még egyszerűbben!
Az a lényeg,hogy egy kisköz rádió ne sugározzon NAGY kerrádiós műsorokat!
Ezt behelyettísetve:Vitál fm ne sugározzon Rise fm műsort!(Net Riset)
;)
 #69456  Szerző: PooLee

Hogy következik Jimmer gondolataiból az, hogy szűnjön meg a Rádió1 és a Juventus? Én értem, amit ír, és teljesen igazat adok neki. Jimmer nem a hálózatosodás ellen szólt, hanem az ellen, hogy ez a jelenség kisköz-frekik bevonásával történjen, ugyanis az ilyen típusú frekvenciák használata után nem fizetendő műsorszolgáltatási díj. Ezáltal pedig egy nem éppen fair helyzet alakul ki a fizető adókkal szemben. Meglepő egyébként, hogy Debrecenben nincs 3-4 rádiós, aki szerelemből összerakna egy olyan adót, ami alternatívája lehet a kereskedelmieknek, azaz: nem Lady Gagát és Crystalt sugároz felváltva, hanem valódi zenéket, ugyanakkor nem amatőr módon, hanem a lehetőségekhez képest színvonalasan. Szegeden működni látszik a dolog (Rádió MI), akárcsak Kiskunfélegyházán (Smile), stb. stb. Debrecenben és Miskolcon viszont nagyon nem akar sikerülni valamiért. Fura.
 #69455  Szerző: zotya54

jimmer írta:lehet megint én leszek a feketebárány, de én egyenesen megtiltanám hogy egy kisköz frekin bármilyen kereskedelmi rádió műsora menjen. ha nem bír kellő mennyiségű saját műsort csinálni minek van saját rádiója? az ilyen menjen kapálni vagy bánomisén. ha mindenáron akar átvenni akkor pedig kizárólag közösségi rádiótól vagy közszolgálatitól tehesse ezt meg.

ennyi erővel mi a francnak fizessen a kerrádió műsorszolgáltatási díjat amikor pl egy fél RiseFM műsorstruktúra lefedhető a rengeteg kisközfrekin?
Akkor a Radio1, Juventus is szünjön meg?
 #69448  Szerző: Andrew5

jimmer írta:lehet megint én leszek a feketebárány, de én egyenesen megtiltanám hogy egy kisköz frekin bármilyen kereskedelmi rádió műsora menjen. ha nem bír kellő mennyiségű saját műsort csinálni minek van saját rádiója? az ilyen menjen kapálni vagy bánomisén. ha mindenáron akar átvenni akkor pedig kizárólag közösségi rádiótól vagy közszolgálatitól tehesse ezt meg.

ennyi erővel mi a francnak fizessen a kerrádió műsorszolgáltatási díjat amikor pl egy fél RiseFM műsorstruktúra lefedhető a rengeteg kisközfrekin?

Nálad mikor lesz Niterise :-) ?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 59