RADIOSITE Fórum

• Rádió Aktív - Gödöllő - 93.6 MHz

#40516  Szerző: Pasa

Cicoo írta:
LuciFerko írta:akkor lehetett volna Activ FM...
Vagy lehetett volna megint Másik.
Vagy Rádió 6. :yes:
 #40497  Szerző: Rádiós

Jól látod! Szerintem is csak ez történik. Nem hinném, hogy annyi ember közül aki ott megfordult, nincs egy sem, aki egy rádiót gatyába tudna rázni. A tulajdonosnak meg fel kellene ismernie, hogy a saját ízlése rohadtul nem jön be az embereknek. A színvonal meg valahol a '90-es évek közepéhez mérhető. Még 1991-ben a sulirádióban gyártottam ilyeneket. Ha meg nincs pénze a rádióra valakinek akkor ne csinálja. Kontár banda.
 #40495  Szerző: Galaxy

vagy csinálhatnának egy rendes rádiót is ahelyett, hogy állandóan nevet változtatnak. attól hogy más a név meg más a weblap dizájnja, még semmi sem változik... miért érzem azt hogy ez csak valami vergődés...
 #40450  Szerző: Cicoo

LuciFerko írta:akkor lehetett volna Activ FM...
Vagy lehetett volna megint Másik.
 #40424  Szerző: LuciFerko

akkor lehetett volna Activ FM...
 #40358  Szerző: Richmonde

Egyik Aktív sem védette még le a nevét? :yeah: Na melyiknek jut eszébe először? :lol: O yeah Double Dj :vomit: http://www.radioaktiv936.com/
 #40351  Szerző: djlacee

Ezaz, egy 4. Aktív az országban :lol:
 #40349  Szerző: Rádiós

Újra változott a rádió! Vagy mégsem. Gyatra minőségű szignálok és sekélyes műsorok. Csak a név változott.
Rádió Aktív 93.6
Jobb ötletük nem volt.
 #21255  Szerző: fofla

Miután ott dolgoztam még annó az első időszakban, akkor nekem is elmagyarázták, hogy ezért Pelikán rádió. De ez tényleg részlet kérdés.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 15