RADIOSITE Fórum

• Yettel.

#116910  Szerző: noartist

donder írta:
Jani98 írta:Amúgy szerény városunkban pont a héten zár be a Telenor. :S
Úgyhogy most a Vodát nézegetem,csak a 97%-os 3G-lefedettség nem tudom,mennyire hihető. :)
A gond ott kezdődik hogy 3g :)
Igaz hogy jóval nagyobb a háló de azért kétségkívül vannak "rések" a hálózatban...
Megnéztem a Vodát,itt Kunszentmárton épp piros teljes egészében,tehát elméletileg kell lennie 3G-nek.De ez csak elmélet,a gyakorlat más.. :blush:
A Telenor nincs agyondicsérve valóban.Dehát Hipernet,meg minden,ez a jövő... :sleep: Szerintem kerítek mindhárom szolgáltatótól egy előfizetőt a városban,és kipróbálom.Utána minden kiderül. ;)
 #116908  Szerző: donder

Jani98 írta:Amúgy szerény városunkban pont a héten zár be a Telenor. :S
Úgyhogy most a Vodát nézegetem,csak a 97%-os 3G-lefedettség nem tudom,mennyire hihető. :)
A gond ott kezdődik hogy 3g :)
Igaz hogy jóval nagyobb a háló de azért kétségkívül vannak "rések" a hálózatban...
 #116907  Szerző: noartist

Amúgy szerény városunkban pont a héten zár be a Telenor. :S
 #116905  Szerző: donder

PooLee írta:A Telenor lefedettségével komoly és alapvető problémák vannak. Abban az esetben merem ajánlani, ha egy adótorony 50-100 méteres körzetében laksz, optikai rálátással, és nem mozogsz a vevőkészülékkel. Ha ezek bármelyike nem igaz, könnyen okozhat majd sok bosszús percet a szolgáltatás.
Így igaz...
Vegyük alapul a 100-as vasútvonalat.. van olyan szakasz ahol nemhogy HSDPA hanem 2G vagy sima 900 MHz-es lefedettség sincs...
(azaz mobillal, wifi nélküli gyorsvonaton) nem tudsz megállás nélkül netezni...)
A 4G--vel eme vonalon és úgy zuzammene minden főbb vasútvonal mentén nincs baj, de azt elérni kevesen tudják csak...
(IC-n a youtube meg le van tiltva...)
 #116896  Szerző: szemilan

Jani98 írta:Telenor Hipernetről mik a vélemények? :) Szerintem nagyon megérné a Hipernet Active 3990Ft-ért.5GB nagyon jó,és ezzel ingyen meg tudom rendelni pluszban a 100GB éjszakai mobilnetet,ami nagyon,de nagyon kecsegtetően hangzik. :yes:
Telenor: 3990FT 5 GB 10/2 Mbit/s
Vodafone: 3990Ft 8 GB 14/5 Mbit/s
Telekom: 4300Ft 8 Gb 21/5 Mbit/s

Miért is jó ajánlat? Csak az éjszakai 100 GB az, ami pluszban ad valamit, de mellé (persze ez már szubjektív) kapsz gyenge lefedettséget, túlterhelt cellákat, ennek köszönhetően lassú internetet.

De ahogy gondolod, én nem ajánlom.
 #116868  Szerző: PooLee

A Telenor lefedettségével komoly és alapvető problémák vannak. Abban az esetben merem ajánlani, ha egy adótorony 50-100 méteres körzetében laksz, optikai rálátással, és nem mozogsz a vevőkészülékkel. Ha ezek bármelyike nem igaz, könnyen okozhat majd sok bosszús percet a szolgáltatás.
 #116831  Szerző: noartist

Telenor Hipernetről mik a vélemények? :) Szerintem nagyon megérné a Hipernet Active 3990Ft-ért.5GB nagyon jó,és ezzel ingyen meg tudom rendelni pluszban a 100GB éjszakai mobilnetet,ami nagyon,de nagyon kecsegtetően hangzik. :yes:
 #116242  Szerző: LuciFerko

Trolling lvl 99 :troll:
 #116232  Szerző: asimov

Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek ezen :)
szemilan írta:71 fillér tartozás :lol:

http://www.delmagyar.hu/gazdasag/71_fil ... =hirkereso

:troll:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 29