RADIOSITE Fórum

• Rádió Eper - Miskolc - 92.4 MHz

#61572  Szerző: nyikolaj

De az Eper név megmarad,vagy változik?
 #61568  Szerző: Johnny

IstvánB írta:Nem tervezitek, hogy a gyászos nap után letölthetővé teszitek a zenéiteket valami szupertitkos ftp-n? Vagy csak a tracklistát? Mielőtt rám förmednétek: anno a Deejay halála után is pár hónapig elérhetőek voltak a zenék, mai napig hallgatom őket. Sok jó zene megy az Eper rádión is, jó lenne eltenni őket a saját gyűjteménybe.
Köszi.
Arra gondoltam hogy rögzítünk egy adásnapot és akkor azt lehet majd letölteni. A zenéket nem szeretném senkinek kiadni ingyen, több évnyi meló van benne.

A Rádió Eper-nek új tulajdonosa van aki szeretné tovább vinni az arculatot is. Az Eper tehát nem hallgat el, csak a jelenlegi stáb és vezetés, zenei arculat búcsúzik.
 #61520  Szerző: IstvánB

Nem tervezitek, hogy a gyászos nap után letölthetővé teszitek a zenéiteket valami szupertitkos ftp-n? Vagy csak a tracklistát? Mielőtt rám förmednétek: anno a Deejay halála után is pár hónapig elérhetőek voltak a zenék, mai napig hallgatom őket. Sok jó zene megy az Eper rádión is, jó lenne eltenni őket a saját gyűjteménybe.
 #60324  Szerző: Johnny

LuciFerko írta:
IstvánB írta:Pesten most szabadul fel a 96,4. Nyugodt szívvel ajánlom nektek! Hiányozni fog a rádió, még ha éteren keresztül sosem hallhattam.
alaphangon évi 70 misi az a freki.
Kedves vagy hogy egy lapon emlegetsz a Roxyval.
Felőlem mehetünk :D
Csak pénzügyi befektető kell.
 #60322  Szerző: LuciFerko

IstvánB írta:Pesten most szabadul fel a 96,4. Nyugodt szívvel ajánlom nektek! Hiányozni fog a rádió, még ha éteren keresztül sosem hallhattam.
alaphangon évi 70 misi az a freki.
 #60321  Szerző: IstvánB

Pesten most szabadul fel a 96,4. Nyugodt szívvel ajánlom nektek! Hiányozni fog a rádió, még ha éteren keresztül sosem hallhattam.
 #60194  Szerző: orrhang

Mentek Barcikára? Ne már, azt én akartam elhozni :D
 #60190  Szerző: LuciFerko

:yeah:
 #60188  Szerző: nyikolaj

^^ :yes:
 #60184  Szerző: djlacee

Lehet ajánlani várost?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9