RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#23069  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Jó kérdés. Akik csinálják azt mondták dolgoztak nekik is, és kb 30 kikötés van naponta.. :D Remélem azért maradnak. A tv-t nem akarom még lecserélni a digire. :lol: Amúgy nemtom a képen jól látni e ,de a vidás hálózat mellé ment a digi-é. :D
Rokonaimnál a UPC-hez nem merészkedtek ennyire közel, ott a lépcsőházban mennek a kábelek, egyik sarokban a UPC-é, másikban a Digi-é :D
Ahova beteszik a lábukat, szerintem ott garantált a sok lemondás, de végülis érthető is.
Rokonaim váltanának, csak az HBO-hoz egy darab box-ot adnának csak, amivel csak egy tv-n menne és ez egyelőre visszatartja őket a váltástól.

Ha van kedved megírhatnád majd a további fejleményeket, esetleg a minőséget is majd, ha bele tudsz nézni esetleg a Digi-s adásokba.
 #23067  Szerző: Zoshi

Jó kérdés. Akik csinálják azt mondták dolgoztak nekik is, és kb 30 kikötés van naponta.. :D Remélem azért maradnak. A tv-t nem akarom még lecserélni a digire. :lol: Amúgy nemtom a képen jól látni e ,de a vidás hálózat mellé ment a digi-é. :D
 #23066  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Már a kábelezést csinálják, és ha minden igaz 2-3 hét és indul a dolog. :party:

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
És mi lesz a Vidanet-tel? ;) :)
 #23064  Szerző: Zoshi

Már a kábelezést csinálják, és ha minden igaz 2-3 hét és indul a dolog. :party:

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
 #22766  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Digikábel: Na, nálunk héten kezdték el bekábelezni a házakat. Most rakják fel a csatornákat. Utcán a kábelek elvileg már be vannak húzva. Remélhetőleg nincs messze az indulás. :) Nekem csak tavasszal lesz, de unokaöcsémnek nincs már hűsége adsl-re, szal neki amint elindítják lesz is. Majd írok egy kis teszt féleséget h muzsikál. :)
Előre is köszi a tesztet :)
 #22762  Szerző: Zoshi

Digikábel: Na, nálunk héten kezdték el bekábelezni a házakat. Most rakják fel a csatornákat. Utcán a kábelek elvileg már be vannak húzva. Remélhetőleg nincs messze az indulás. :) Nekem csak tavasszal lesz, de unokaöcsémnek nincs már hűsége adsl-re, szal neki amint elindítják lesz is. Majd írok egy kis teszt féleséget h muzsikál. :)
 #22699  Szerző: Mauro

Chester írta:Nem jelzik mert már nem lehet rá elöfizetni, de attól még van. Én is tanúsítom.
Ja értem. Akkor UPC-nek se kéne jelezni már.
 #22676  Szerző: Mauro

Pasa írta:
Mauro írta:De minek használnak dekódert csillagpontos rendszeren?
Passz. Van egy 37 centis Aiwa tévém, ha félrehangolom a HBO-t, van hang és nézhető is (halványabbak a csíkok). ;)
Ez régen sok soros rendszeren is így volt.
 #22674  Szerző: Pasa

Mauro írta:Akkor lehet hogy nem tudjak lekötni azoknál akik nem élőfizetők.
Csatornaszűrővel megoldható.
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 129