RADIOSITE Fórum

• Külföldi rádiók

#105425  Szerző: djlacee

Sunshine Live -on Zagar - Never the same 8-)
 #104802  Szerző: djlacee

Újabban megint gyakran hallgatom a Litván és Lett European Hit Radio-kat. Ez utóbbi az új logó után teljes on-air arculati megújuláson esett át, HD szerint a reelworld csinálta az új szignálokat. Troy jellegzetes (MusicFM-es) hangja már kevesebbet szól, bizonyos műsorokban azért még van dalcím bemondás.
Az adáslebonyolító viszont esténként elég érdekes dolgokat csinál, most például valami emergency mehet, régi szignálokkal, "kikopott" zenékkel, és közben megpróbál átváltani valami másra, szám közben bevág egy ID, esetleg egy dalcímbemondás, pár másodperc csend, majd visszavált arra a dalra, ami előzőleg szólt.

http://youtu.be/ITm6b5tKsmk
 #104317  Szerző: LuciFerko

Elvileg lett a Voice of Korea-nak e-mail címe, de ez jön vissza mindig
The following message to <vok@star-co.net.kp> was undeliverable.
The reason for the problem:
5.1.0 - Unknown address error 501-'5.7.1 Inter-Address is not match.'

Final-Recipient: rfc822;vok@star-co.net.kp
Action: failed
Status: 5.0.0 (permanent failure)
Remote-MTA: dns; [172.16.1.3]
Diagnostic-Code: smtp; 5.1.0 - Unknown address error 501-'5.7.1 Inter-Address is not match.' (delivery attempts: 0)
 #103922  Szerző: csokie

LuciFerko írta:A svéd kettes állami rádión van országosan Kurd és Arab nyelvű műsor! Jól megvicceltek tegnap...
Ja, az SR P2 az olyan, mint itt az MR3/MR4/MR7 csak összegyúrva a három csatorna, az SR P3 meg olyan mint az MR2/CAFÉ. SR P1 egyértelműen pedig a MR1/MR5-re hasonlít. SR P4 pedig az ottani MR6, de ott sokkal összeszedettebb, mint a mi jó kis MR6-unk...
 #103919  Szerző: csabyke

LuciFerko írta:A svéd kettes állami rádión van országosan Kurd és Arab nyelvű műsor! Jól megvicceltek tegnap...

Finn nem jött?
 #103917  Szerző: LuciFerko

A svéd kettes állami rádión van országosan Kurd és Arab nyelvű műsor! Jól megvicceltek tegnap...
 #103696  Szerző: asimov

Amikor eloszor meghallottam a hazai 2012-es eurovizios valogaton gyoztes szamukat ("Sound of our Hearts"), eloszor azthittem valami trefarol van szo... Magat a valogatot nem lattam, de csodalkoztam azon, hogyan lehetett egy ilyen szam a gyoztes. Nem akartam elhinni, hogy nem volt jobb valasztas.
Szerintem egy erosen atlagos hangu enekes kett kikuldve egy olyan zenevel, amihez hasonlo sosem volt nyero a Eurovizios dalfesztivalokon. (Lett is valami 25-dik a 27-bol) Aztan az is megerne egy miset, hogy miert az a dogunalmas, dallamtalan es az enekes hangjahoz legkevesbe sem valo "Sound of our Hearts" szam szerepelt, pld. a sokkal utosebb "Feel The Rain" helyett.
(Egy regebbi info szerint a csapat amugy az USA-ban keszul szerencset probalni. Kozel 300 millios letszamu felvevo piac... legyen szerencsejuk!)

Mielott meg... nem utalom alapbol a magyar eloadokat! Pld. annakidejen -temanal maradva- a NOX kivalo valasztas volt, mint ahogy tavaly Wolf Kati is.
2005-ben a NOX-ot -sokunkhoz hasonloan- en is elorebb soroltam magamban, mint ahogy vegeztek, de foleg Wolf Katit sajnaltam nagyon, mert nagyon utos szammal indultak (What About My Dreams), csak -szerintem- nagyon csunyan el lett tolva a hangtechnika.
djlacee írta:Mert mi a baj a Compact Discoval?
 #103682  Szerző: djlacee

Mert mi a baj a Compact Discoval?
 #103681  Szerző: asimov

Du. 1 ota hallgatom (rovid es ritka "technikai" megszakitasokkal) a Hitradio O3-at es nem akarok elkapcsolni rola!
Ilyen, hazai radioval nemigen fordult elo az elmult husz evben.
Elobb Guns N' Roses: Don't Cry szolt es nagyon bejon, pedig egyebkent egyaltalan nem vagyok oda a rockzeneert. Ezt szamot nalunk miert nem hallom orszagos radioban? Illetve ez a kerdes mar ki lett targyalva... miert azt a kb. 50 zenet kell eroltetni.. :S

Bar egy szot nem ertek a nemet nyelvu szovegelesbol, de:
- mind a nemet nyelvu enekesek, mind a musorvezetok olyan tisztan artikulalnak, hogy minden kiejtett hang es szo tisztan ertheto!
- a nemet nyelvu (nyilvan hazai) dalok is kellemesek, dallamosak, kifejezetten elvezet hallgatni ezeket. Nalunk a "diszkoksz" Eurovizios dalfesztivalra kijutattatasa jol mutatta a hazai zenei "szinvonalat". (A dal meg is kapta a neki jaro helyezest.)
- a musor folyasa dinamikus, se elkapkodott, se lassu valtasok nincsenek
- a zenei kinalat szeduletesen nagy. Talan kettot hallottam az idehaza hanyingerig (es azon tul is) ismetelt (nem magyar) szamokbol. Mintha egy masik zenei dimenzioban lennek es ez tetszik!
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 151