RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#119019  Szerző: Milán

Nekem néha úgy tűnik, hogy papírról olvassák fel a szövegüket :troll:
 #119017  Szerző: Snake

Nincs már RISEFM weboldal.
 #119016  Szerző: djlacee

mimi írta:és csigatésztával vagy cérnametélttel eszik a húslevest?
Kép
 #119013  Szerző: mimi

és csigatésztával vagy cérnametélttel eszik a húslevest?
 #119009  Szerző: asr27

Végre van valóban élő műsorvezetés, jelenleg Jones-al és a keverés is rendben volt most. Rendesen lehetett érteni mit mond, nem volt hangos a zene. :)
 #118988  Szerző: noartist

Leporoltam pár Rise-felvételt,avagy találtam lemezeket 2011-ből.Kívánságműsor Mák Katával,top 30 Davis-szel.
Ezekből szerintem összevagdosok majd párat,és tolom a Soundcloudra.
Libabőr-feeling meghallgatni a Tim Berg-Sweet Dreams tracket benne egy "This is RiseFM" mondattal.
;)
 #118987  Szerző: Tompi

samsung írta:
Tompi írta:
Snake írta:Erős a gyanúm, h újra vagy továbbra is a Tompika csinálja a zenéket, de ez nem megerősített információ.
Január óta (sok más egykori kollégámmal egyetemben) nincs közöm a RiseFM zenei rotációjához és magához a rádióhoz se :) Ha tetszik a rotáció, akkor az a jelenlegi zenemester érdeme ;)

De mókás olvasgatni a sok megfejtést itt :)))))

Ja és a Loungeban sem dolgozom :)
Egyébként nem hiszem, hogy ez ekkora kardinális kérdés lenne...
Pedig sokkal nyugodtabb lennék ha Jones számítana rád az új StereoFm-ben...
Épp most dícsértétek, hogy jó a rotáció :)
Egyébként elárulok egy titkot. A Rise zenei világa azért tudott olyan lenni, amilyen, mert nem egy ember döntött a zenékről. Ez biztosította a változatosságot.
Szóval nem az én érdemem volt egyedül az általatok kedvelt rotáció.
 #118986  Szerző: Snake

Tompi írta:
Snake írta:Erős a gyanúm, h újra vagy továbbra is a Tompika csinálja a zenéket, de ez nem megerősített információ.
Január óta (sok más egykori kollégámmal egyetemben) nincs közöm a RiseFM zenei rotációjához és magához a rádióhoz se :) Ha tetszik a rotáció, akkor az a jelenlegi zenemester érdeme ;)

Akkor tévedtem, a zenevágások stílusa rád utalt, de ezek szerint sikerült másnak is megfigyelnie a dolgot.
 #118983  Szerző: samsung

Tompi írta:

Pedig sokkal nyugodtabb lennék ha Jones számítana rád az új StereoFm-ben...
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 470