RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#129709  Szerző: asimov

Kissé psziotikusak a megnyilvánulásai, és ráadásúl hazugok is: szidja "A Rendszer-"t de közben csak ennek a rendszernek a pénzéből él ő is... tehát ezzel összefüggésben azt azért megnéznem, hogy ha holnaptól se koncertbevétel, se jogdij nem érkezne a zsebébe, mihez kezdene ez a majom? Hogyan, miből fizetne számlákat vagy iskoláztatná a gyerekeit (vannak neki?) színtiszta "önzetlen szeretetből".
A képzelt barátja világmegváltó igazságai... hát no comment.
adminisztrator írta:http://hvg.hu/kultura/20140331_Pataky_Attila_interju
gyere őrült, gyere őőrült, néévsorolvasááás
 #129678  Szerző: kukac

mihalylovics írta:
kukac írta: - bizonyára azért, mert a dankó célközönsége főként az az 50+-os hallgatói réteg, aki azt se tudja hogy a fácsét eszik-e vagy isszák
Ilyet azért nem mondanék :) https://www.facebook.com/pages/Dankó-Rádió/
nekem nem tűnik kihaltnak az oldal...
Mellesleg noartist-nál a pont!
"Sajnáljuk, ez az oldal nem érhető el.
Lehet, hogy hibás hivatkozásra kattintottál, vagy az oldalt eltávolították."
- ennél kihaltabb már nem is lehetne :D
 #129676  Szerző: mihalylovics

kukac írta: - bizonyára azért, mert a dankó célközönsége főként az az 50+-os hallgatói réteg, aki azt se tudja hogy a fácsét eszik-e vagy isszák
Ilyet azért nem mondanék :) https://www.facebook.com/pages/Dankó-Rádió/
nekem nem tűnik kihaltnak az oldal...
Mellesleg noartist-nál a pont!
 #129670  Szerző: Attis

djlacee írta:
Attis írta:nincs csak rock-ot játszó rádió.
Pozsonyban miért van kettő?
Sorry, nem Szlovákiáról próbáltam elmélkedni. :csukottszem:
 #129669  Szerző: djlacee

Attis írta:nincs csak rock-ot játszó rádió.
Pozsonyban miért van kettő?
 #129665  Szerző: Attis

noartist írta:Nem akarom most szidni se a kormányt,se az NMHH-t,de mégis ki érdeke az,hogy a fiataloknak szóló rádiókat szándékosan kinyírják?
NINCS már igazi dance/house rádió az országban.(a MusicFM-en annyit dumálnak,meg ismételnek,hogy borzalom).
Miért jó a sok vallási/talkrádió?(direkt nem politikait írtam).
Miért nem lehet minden nagyobb városban indítani egy pályázatot,amin csak fiataloknak/elektronikus zenét kedvelőknek szóló adók indulhatnának?
Ha csak ennyit megtennének,már lesz*rnám,hogy hány vallási van mellépakolva.
De nagyon gáz,hogy lassan már kereskedelmi rádió sem marad egyes helyeken.
Vagy a szolnoki eset:konkrétan egymás mellett ment 2,szinte egyforma ker. rádió.(SzolnokFM,Aktív Rádió).
Volt értelme?A világon semmi,max annyiban különböztek,hogy az Aktívon több volt a régebbi zene,de arra meg ott a harmadik kereskedelmi,az Amadeus.
Nem tudok már mit írni,egyszerűen reménytelen.
(márpedig sokan hallgatnának a fiatalok körében is FM-rádiót,elég sok okostelefonba van még mindig beleépítve)
Ha a véleményem röviden fogalmaznám meg: azért nincs elektronikus zenét játszó rádió, amiért nincs csak rock-ot, R'N'B-t játszó rádió.
Pedig voltak ilyen rádiók. És a legtöbbjük nem politikai nyomásra hallgattak el.
Esélyét se látom, hogy a közeljövőben tematikus kereskedelmi rádió induljon.
 #129664  Szerző: asimov

Még 2008-ban voltam bátor feltételezni azt, hogy társadalom elöregedése, illetve az idősek egyre komolyabb tényezővé válása, direkt nekik szóló csatornák megjelenéséhez fog vezetni. Azt azonban nem gondoltam volna, hogy ez pár éven belül be is következik és arra aztán meg pláne nem számítottam, hogy ekkora "pusztítás" is párosul ehhez.
Amúgy egyetértek: a Dankó/M3 célközönségének még mindíg a TV és a rádió az elsődleges műsor- és hirszolgáltató.
Ők nem neteznek és valószínűleg nem is nagyon fognak már, így a véleményük sem fog online fórumokon megjelenni.
kukac írta:"Dankó stílusú rádióért szerintem senki sem érdeklődött, vagy kérdezősködött egyik közösségi vagy bármely oldalakon, ellenben egy dance/house rádióért, szinte nap mint nap látok kommentet a közösségi oldalakon!"
- bizonyára azért, mert a dankó célközönsége főként az az 50+-os hallgatói réteg, aki azt se tudja hogy a fácsét eszik-e vagy isszák, úgyhogy a helyedben ebből nem vonnék le messzemenő következtetést a közönségigényekkel kapcsolatban!
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 541