RADIOSITE Fórum

• Informatika

#127630  Szerző: nyikolaj

Thx az infot! Letöltöttem a Youtube Downloadert! Király!
 #127585  Szerző: asimov

Mérgelődés helyett nézd meg, van-e új verzió a Real Player-ből, mert a sok letöltő miatt a jutub időnként módosít itt-ott.
Aztán, ha meguntad a kisérletezést, akkor kezd el használni használd a "hivatalos" letöltőt, a Youtube Downloader-t...
nyikolaj írta:Hali! Pár napja azt tapasztalom,hogy a Real Player nem menti el a videokat amit letöltök a Yotube-ról..Ugyanúgy mint eddig megjelenik a kék download,,végig is fut,de észre vettem,hogy lassabban! És a végén, a kék letöltési csík alatt az a szöveg jelenik meg,hogy:Download incomplete. Refresh page and try again! Értem én,hogy próbálkozzak újra meg ilyesmi...de most mi lett vele,hogy bexart a letöltésem?Eddig tök jó volt évek alatt! Próbáltam már törölni,és újra telepíteni a realt,de akkor is ez az eset van! I.E-ben használom. Help!
 #127572  Szerző: nyikolaj

Hali! Pár napja azt tapasztalom,hogy a Real Player nem menti el a videokat amit letöltök a Yotube-ról..Ugyanúgy mint eddig megjelenik a kék download,,végig is fut,de észre vettem,hogy lassabban! És a végén, a kék letöltési csík alatt az a szöveg jelenik meg,hogy:Download incomplete. Refresh page and try again! Értem én,hogy próbálkozzak újra meg ilyesmi...de most mi lett vele,hogy bexart a letöltésem?Eddig tök jó volt évek alatt! Próbáltam már törölni,és újra telepíteni a realt,de akkor is ez az eset van! I.E-ben használom. Help!
 #127496  Szerző: frekivadasz

Persze, valaki direkt ott ül, és ezzel szórakozik :)

Más szolgáltató DNS-ét próbáltad már?
 #127495  Szerző: noartist

Csak nálam elérhetetlen a Facebook?
update:csak az Opticon szarakszik,gyakorlatilag semmi nem jön be,Twitter sem.
gondolom húzzák az idegeinket szándékosan a hátralévő egy napon...
 #127438  Szerző: SySERR

noartist írta:Valaki tud egy megbízható,és nem drága tárhelyszolgáltatót?
Jelenleg a Hostingernél vagyok,tesztelgettem,de ezért pénzt én nem adok,folyamatosan meghal az egész.
http://virtualisan.net/tarhely.php
Itt fut a Radiosite/Mediasite is.
 #127397  Szerző: noartist

Valaki tud egy megbízható,és nem drága tárhelyszolgáltatót?
Jelenleg a Hostingernél vagyok,tesztelgettem,de ezért pénzt én nem adok,folyamatosan meghal az egész.
 #127325  Szerző: noartist

szemilan írta:Ez Li-Ion akku. Amúgy már biztos, hogy teljesen kukás. Másik laptop sem tölti fel és azt írja rá, hogy az akkuszint 0%.

48840 mWh helyett, mindössze csak 533 mWh marad benne. A feszültsége 11.7 V (11.1V van ráírva)

Egy kis izzóval játszadoztam vele, sikerült is világításra bírnom. :D

Amúgy szét lehet valahogyan szedni?
Papíron ja,mert vannak ilyen szervzek,ahol cellajavításokat végeznek.Gondolom ők sem a véső+kalapács kombóval esnek neki..
 #127323  Szerző: szemilan

Ez Li-Ion akku. Amúgy már biztos, hogy teljesen kukás. Másik laptop sem tölti fel és azt írja rá, hogy az akkuszint 0%.

48840 mWh helyett, mindössze csak 533 mWh marad benne. A feszültsége 11.7 V (11.1V van ráírva)

Egy kis izzóval játszadoztam vele, sikerült is világításra bírnom. :D

Amúgy szét lehet valahogyan szedni?
 #127322  Szerző: asimov

A Samsung "Syncmaster 731BF" monitoromon egyetlen 1 darab pixelhiba van, vagy 8 évnyi üzem után, napi 4-6 üzemórát (+ munkaszüneti napokon gyakorlatilag egész nap!) saccolva. Vigyázok is rá.. :)
Más:
Az akkukról pár szó, jól jöhet:
http://www.hornos.hu/sziakku.htm
noartist írta:Egyik ismerősömnél feladta a harcot a '87-ben vásárolt ITT Color TV.
Minden nap órákat ment,megállás nélkül.És a képe is hibátlan volt mindvégig!
Tegnap viszont elfüstölt benne valami (kondi?),és összement a kép.
a mi 2 éves Samsung FullHD tévénk közepén már van pixelhiba.
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 330