RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#105563  Szerző: mimi

Zoey írta:Szerintem hülyeség önmagában csatornát hirdetni, az új logókkal ellátott plakátok egyenesen ablakon kidobott pénzek voltak ...
Kép
 #105559  Szerző: Zoey

Az MTVA-ban sok mindent dicséretesnek tartok, de a reklámozásuk és marketingjük egy olyan dolog, amivel sokszor nem értek egyet.
Szerintem hülyeség önmagában csatornát hirdetni, az új logókkal ellátott plakátok egyenesen ablakon kidobott pénzek voltak Főleg egy rádió esetében hülyeség egy plakáton csak a logóját feltüntetni). Ezt nem csak az MTVA-ra mondom, a TV2 új plakátjai sem hiszem, hogy sok embert ültetnének a képernyő elé. Lehet rajtuk jó nő, vagy csillogós háttér, önmagában nem ettől fogják nézni a csatornát. Ha fel lenne tüntetve rajtuk néhány műsor, abból képek, már logikusabb lenne.
Persze az MTVA esetében ezek sem mindig jönnek be. Sem a Marslakóknál, sem a Hacktion - Újratöltve esetében sem volt nagy nézettség (sőt!), pedig rengeteg helyen reklámozták plakátokon.

Elég rossz látni, hogy bár sok mindent megtesznek a műsorok érdekében, mégis egyre érdektelenebbek a nézők számára. Elég jól felépített, sok minőségi műsorral és sorozattal az M1 még mindig nem tudta növelni a nézettségét a megújulás óta eltelt egy év alatt. A napi műsoroknál és sorozatoknál figyelem meg, hogy vannak napok, amikor elég jó számokat hoznak, máskor meg abszolút gyengéket. Van olyan is, hogy egy műsort másnap az előző napi nézők negyede követ csak, majd harmadnap megint erősödik. Ebből arra tudok következtetni, hogy nincs állandó nézőbázisa a csatornának, lehet, néha odakapcsol az ember, talál egy jó műsort, meg is nézi, de másnap mégsem jut eszébe, hogy megint oda kéne kapcsolnia. És nem csak a 18-49-es korosztályban. Ezzel kéne kezdeni valamit, de ötletem sincs, hogyan. Én fiatal vagyok, mégis adok esélyt a csatornának, a legtöbb fiatal elvből nem kapcsol oda. Pedig rengeteg jó műsora van.
 #105478  Szerző: tomee87

Akadozik, kihagy az m1 adása DVB-T-n és a kábeleseknek elosztott optikai verzión is. Még a logó is eltűnik 2-3mp-re, teljesen fekete lesz a kép.
 #105199  Szerző: asimov

Ezentul nezni fogom a Fabry Show-t :)
A meghivott vendegek es a musor egesze is nagyon rendben volt. Fabry Sanyi, amikor kellett "odapiszkalt", amikor kellett, hallgatott. Nagyon jo musorvezeto. (ebben a mufajban, legalabbis)

Apro technikai eszrevetel:
A kozelkamerak (vagy ahogy hivjak ezeket) HD-k voltak, de a tavolkepet (totalkepet?) mutato kamerak mintha nem lettek volna azok.
 #105073  Szerző: LazlowHUN

Miért nem lehet sima virtuális reklámot berakni a Forma 1 alatt? Az olasz futamot az ír Setanta Sports-ról felvéve néztem, ott az az 5db virtuális Allianz reklám nem volt zavaró, mégis emlékszek még rá.
 #104423  Szerző: asimov

Megneztem volna a videotarban, de szaggat. Megint.
A regi weboldalukon barmikor, barmit egymenetben vegig lehetett nezni.
 #104421  Szerző: djlacee

benjamin írta:Baki a hírádóban :D
De a végén jól elhumorizálták, korrekt :yes:
:troll:
 #104359  Szerző: asimov

Kosz, meg vagyok nyugodva. :)
Mipi írta:
rmihaly76 írta:Ha valaki esetleg HD-ben nezte a Forma1-et... az autokrol erkezo kamerakepek ugye nem HD felbontasuak?
Így van! Az autóról érkező képek nem HD felbontásúak!
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 235