RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#22627  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Biztos hogy tervezik a le kapcsolását mint T-Homenál. Diginél nem tudom hogy van. Biztos adnak több boxot is csak ki tudja mennyiért. Digi TV-nél is adnak kettőt.
Köszi! Írtam e-mailt nekik, mert délelőtt sem sikerült elérni az ügyfélszolgálati irodákat, nem veszik fel a telefont :(
 #22618  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Nem gondolom igen.
Igen tudom. Pedig annyi pénzért..
Amúgy UPC-n is megy HBO analógba még.
Köszönöm az infót. Az jó lenne, ha bekapcsolnák az analóg HBO-t is, mert akkor ha csak egy digitális box-ot adnak, akkor legalább a sima HBO mehetne két tv-n.
UPC-nél csak azoknak megy az analóg HBO, akik a digitális szolgáltatás indulása előtt fizettek elő. Akik a digitális indulása után rendelik meg, azoknak már nem adják az analóg HBO-t, rokonaimnak se kapcsolták be.
Biztos hogy tervezik a le kapcsolását mint T-Homenál. Diginél nem tudom hogy van. Biztos adnak több boxot is csak ki tudja mennyiért. Digi TV-nél is adnak kettőt.
 #22614  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Nem gondolom igen.
Köszönöm az infót. Az jó lenne, ha bekapcsolnák az analóg HBO-t is, mert akkor ha csak egy digitális box-ot adnak, akkor legalább a sima HBO mehetne két tv-n.
UPC-nél csak azoknak megy az analóg HBO, akik a digitális szolgáltatás indulása előtt fizettek elő. Akik a digitális indulása után rendelik meg, azoknak már nem adják az analóg HBO-t, rokonaimnak se kapcsolták be.
 #22612  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Net az jó. HBO-t még nem láttam digitálisan. De állítólag 5.1es hang még nincs. Analóg HBO-n meg hálózati kódolás miatt nincs TXT. Digitálison az ingyenes csatik szépen jönnek legalábbis ezt mondják.
Hát igen kevés HD csati és több említésre méltó SD csatit se képesek fel venni.
Köszönöm az infót. Ezek szerint az HBO még analógon is megy? Ha valaki kéri az HBO csomagot, akkor az analógot is megkapja mellé?
Az 5.1-es hang nem fontos, mert nincsen házimozijuk.
HD csatornákban egyelőre a UPC sem bővelkedik és az SD csatornáknál is lenne mit pótolniuk.
Nem gondolom igen.
 #22610  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Net az jó. HBO-t még nem láttam digitálisan. De állítólag 5.1es hang még nincs. Analóg HBO-n meg hálózati kódolás miatt nincs TXT. Digitálison az ingyenes csatik szépen jönnek legalábbis ezt mondják.
Köszönöm az infót. Ezek szerint az HBO még analógon is megy? Ha valaki kéri az HBO csomagot, akkor az analógot is megkapja mellé?
Az 5.1-es hang nem fontos, mert nincsen házimozijuk.
HD csatornákban egyelőre a UPC sem bővelkedik és az SD csatornáknál is lenne mit pótolniuk.
 #22609  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Nekem nettel kapcsolatba hamar vissza írtak.
Köszönöm az infót, akkor megpróbálok nekik írni.
Ha jól sejtem, akkor Digikábel-es vagy, megkérdezhetem, hogy mennyire vagy megelégedve vele? Minőség rendelkezésre állás megfelelő? Azért érdeklődöm, mert rokonaim gondolkoznak a váltáson, a UPC eléggé kiszúrt velük, ugyanis a HD csomag megrendelésekor nem közölték, hogy a májusban kapott év végéig szóló egyedi 1000.-Ft-os havidíj kedvezményről le kellene mondani, mert az kiüti a honlapon szereplő csomagkedvezményes árat (6930.-Ft-ot), így most majdnem listaáron adják nekik a HD-s csomagot, 8020.-Ft-ért (a listaár 8800 körül lenne), ezt pedig (jogosan!) sokallják.
Net az jó. HBO-t még nem láttam digitálisan. De állítólag 5.1es hang még nincs. Analóg HBO-n meg hálózati kódolás miatt nincs TXT. Digitálison az ingyenes csatik szépen jönnek legalábbis ezt mondják.
 #22605  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Nekem nettel kapcsolatba hamar vissza írtak.
Köszönöm az infót, akkor megpróbálok nekik írni.
Ha jól sejtem, akkor Digikábel-es vagy, megkérdezhetem, hogy mennyire vagy megelégedve vele? Minőség rendelkezésre állás megfelelő? Azért érdeklődöm, mert rokonaim gondolkoznak a váltáson, a UPC eléggé kiszúrt velük, ugyanis a HD csomag megrendelésekor nem közölték, hogy a májusban kapott év végéig szóló egyedi 1000.-Ft-os havidíj kedvezményről le kellene mondani, mert az kiüti a honlapon szereplő csomagkedvezményes árat (6930.-Ft-ot), így most majdnem listaáron adják nekik a HD-s csomagot, 8020.-Ft-ért (a listaár 8800 körül lenne), ezt pedig (jogosan!) sokallják.
 #22596  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Nem semmi. Próbáltál e-mailt is írni? Biztos hogy lehet kérni csak kérdés hogy mennyiért.
Ez jó ötlet, lehet hogy megpróbálok majd írni nekik, bár valószínűleg bele telik egy kis időbe míg arra válaszolnak. Majd próbálgatjuk még az ügyfélszolgálati irodákat is hívogatni, hátha felveszik valamelyiknél.
Nekem nettel kapcsolatba hamar vissza írtak.
 #22591  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Nem semmi. Próbáltál e-mailt is írni? Biztos hogy lehet kérni csak kérdés hogy mennyiért.
Ez jó ötlet, lehet hogy megpróbálok majd írni nekik, bár valószínűleg bele telik egy kis időbe míg arra válaszolnak. Majd próbálgatjuk még az ügyfélszolgálati irodákat is hívogatni, hátha felveszik valamelyiknél.
 #22579  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Nem értette meg? Nem semmi. ASZF nincs semmi erről? Az ügyfélszolgálati irodák gondolom csak nyitva tartás alatt érhető el.
Hát próbáltuk érthetően kérdezni, hogy az HBO ugye digitális, csak digitális box-al megy és hogy ebből lehet-e kettőt kérni, ha két tv-n szeretnék nézni, de az ügyintéző csak azt hajtogatta, hogy két vételi pontra építik ki a szolgáltatást ingyenesen, a harmadik fizetős :)
Az ügyfélszolgálati irodákat nyitvatartási időben próbáltuk, de egyiknél se vették fel.
Az ÁSZF-ben nem találtam erre vonatkozó információt.
Nem semmi. Próbáltál e-mailt is írni? Biztos hogy lehet kérni csak kérdés hogy mennyiért.
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 129