RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#6079  Szerző: tomee87

djlacee írta: egyébként mikor szétválnak a frekik, mindegyiken van helyi hírek?
Amikor van van, amikor nincs nincs. Többször hallottam a sárospataki 89,8-on, h 18:00-kor megszakadt az adás, aztán jött a "helyi zene", de hírek nem volt. Egyébként csak a tokaji meg sárospataki frekik válnak le 18:00-tól, zenélgetni Express 89,8 ill. 101,8 címen reggel 6-ig.
 #6078  Szerző: djlacee

használjanak inkább ZaraRadiot :mrgreen:
egyébként mikor szétválnak a frekik, mindegyiken van helyi hírek?
 #6077  Szerző: centerweb

Üdv. mindenkinek, a héten viszonylag sokat hallgattam az Expresst (Göncön) a 95,4-en, és Hétfő óta, hallgathatatlanul akad az egész. Hétfőn reggel elment, aztán Kedd délután(tól) újra szólt egy darabig, azóta meg folyamatosan akad. Egyébként mintha állítottak volna az adásprocesszorukon, szebben szól (szvsz.).

Meg mostmár állandóan felvételről megy a hírek, elég sok baki is volt ebből a héten. Mondok párat. mikor H.K. befejezte felvételről a híreket, még ment vagy 20mp-ig a loop, ugyanez az időjárásnál. Aztán volt olyan hogy elindult egyszerre Huszár Kata meg Dávid Ildikó, aztán ment így egy ideig, aztán leállt az egész, ujraindult loop nélkül kati, utána meg kb. 30mp múlva ment a loop is. Meg a telefonos bejátszás után elindult a loopal együtt egy zene is, aztán hirtelen levágódott és folytatódott kata
 #5974  Szerző: VidámSrác

téeszelnök írta:ahogy elolvasgattam itt, az Expressz sose volt jó, akkor mihez képest van szarban? :)
szerintem ahhoz képest, hogy ők egy nagy és népszerű miskolci rádiót akartak csinálni, (tehát nem szikszó vagy tokaj volt a cél, hanem a megyeszékhely) ez nem jött be nekik és talán most kezdenek ők is rájönni erre.
az viszont már egy másik dolog, hogy a doxabinak - mint egy építőipari cégnek - kiváló pénzmosodája lehet az express, így nem is biztos, hogy olyan nagy baj nekik, ha veszteséges a rádió.
 #5963  Szerző: paradigm

Most jut eszembe, hogy engem a Cityre emlékeztet ez az egész. Ha jól emlékszem ők sem nagyon tudtak mit kezdeni a Hajdú-Bihari frekvenciáikkal, aztán már nincs is City. És most hogy megindult bennem ez a gondolat még valami összefüggést is sejtek, mert az állomáshang is nagyon hasonló mint az Expressé, lehet ugyanaz?
 #5849  Szerző: Obladioblada

hdshouter írta:Érdekes, pl. a Juvetus-on mindig a Non-Stop taxi friss közlekedési híreit mondja be a hírek után. Lehet ugyan hogy nem a megyébe, (és ezzel abszolút egyetértek, hogy ha már majdnem egész B-A-Z megyére kiterjed az Express, (csak épp Miskolcra nem) akkor miért nem lehet e terület keretein belül lévő közutaknak a híreit bemondani?) de akkor már inkább a Slágert fogom hallgatni, mert ott legalább országosan mindent bemondanak.
És ezekben az esetekben még országos rádióról is beszélünk, ami ráadásul kereskedelmi. Nem helyi, közt szolgáló. Innen indulunk.
 #5843  Szerző: hdshouter

Érdekes, pl. a Juvetus-on mindig a Non-Stop taxi friss közlekedési híreit mondja be a hírek után. Lehet ugyan hogy nem a megyébe, (és ezzel abszolút egyetértek, hogy ha már majdnem egész B-A-Z megyére kiterjed az Express, (csak épp Miskolcra nem) akkor miért nem lehet e terület keretein belül lévő közutaknak a híreit bemondani?) de akkor már inkább a Slágert fogom hallgatni, mert ott legalább országosan mindent bemondanak.
 #5842  Szerző: VidámSrác

bizony, ha már van négy-öt frekvenciájuk (hol négy, hol öt :lol:) és mondanak közlekedési híreket, az a minimum, hogy felveszik a kapcsolatot a megyei közútkezelővel. a közútkezelőnek pedig kötelessége tájékoztatni, amit amúgy meg is tesz: az aktuális munkálatokról hetente / kéthetente több oldalas dokumentumot képes küldeni a sajtónak - annak aki kéri.
láttam már ilyet, tudom, hogy nem könnyű kibogarászni a lényeget, de ha egy műsorvezető vagy szerkesztő mondjuk csupán lustaságból nem tenne bele egy fontos, időszaki útlezárást a közlekedési hírekbe, (mert azt mondja, hogy a "f*szom se foglalkozik ezzel a sok sz*rral!") akkor az megérdemel a fejére egy barackot a főnöktől.
 #5831  Szerző: Obladioblada

MikySoft írta:Szerinted "ő" alatt a Rádió Expresst értem? Siralom.
Köszönöm a bizalmat. Természetesen nem. Csak tovább gondoltam, hogy attól, hogy Tóth Peti nem tudja hol éppen mi van, az valahol nem csak a rádió hibája. És mint oszlopos tag, kezdetektől ott lévő valaki, neki is része van abban, hogy ilyenmódon működik a történet.
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 97