Még 2008-ban voltam bátor feltételezni azt, hogy társadalom elöregedése, illetve az idősek egyre komolyabb tényezővé válása, direkt nekik szóló csatornák megjelenéséhez fog vezetni. Azt azonban nem gondoltam volna, hogy ez pár éven belül be is következik és arra aztán meg pláne nem számítottam, hogy ekkora "pusztítás" is párosul ehhez.
Amúgy egyetértek: a Dankó/M3 célközönségének még mindíg a TV és a rádió az elsődleges műsor- és hirszolgáltató.
Ők nem neteznek és valószínűleg nem is nagyon fognak már, így a véleményük sem fog online fórumokon megjelenni.
Amúgy egyetértek: a Dankó/M3 célközönségének még mindíg a TV és a rádió az elsődleges műsor- és hirszolgáltató.
Ők nem neteznek és valószínűleg nem is nagyon fognak már, így a véleményük sem fog online fórumokon megjelenni.
kukac írta:"Dankó stílusú rádióért szerintem senki sem érdeklődött, vagy kérdezősködött egyik közösségi vagy bármely oldalakon, ellenben egy dance/house rádióért, szinte nap mint nap látok kommentet a közösségi oldalakon!"
- bizonyára azért, mert a dankó célközönsége főként az az 50+-os hallgatói réteg, aki azt se tudja hogy a fácsét eszik-e vagy isszák, úgyhogy a helyedben ebből nem vonnék le messzemenő következtetést a közönségigényekkel kapcsolatban!
Rádió: Blaupunkt "Malaga" CD36
Ant 1: "Tripleg"; Ant 2: K/NY-i látóterű H pol. dipól
Koax: RG6/SAT
Ant 1: "Tripleg"; Ant 2: K/NY-i látóterű H pol. dipól
Koax: RG6/SAT