RADIOSITE Fórum

• Informatika

#127306  Szerző: noartist

Egyik ismerősömnél feladta a harcot a '87-ben vásárolt ITT Color TV.
Minden nap órákat ment,megállás nélkül.És a képe is hibátlan volt mindvégig!
Tegnap viszont elfüstölt benne valami (kondi?),és összement a kép.
a mi 2 éves Samsung FullHD tévénk közepén már van pixelhiba.
 #127293  Szerző: frekivadasz

Szerintem jó helyen tapogatózol, még az eszközbe érdemes belenézni, hátha abban is van púpos kondi. Nem ritka, hogy további kapcsolóüzemű tápokat helyeznek el a készülékben.
 #127292  Szerző: asimov

Kaptam egy használt Asus WL-530g router-t:
- az admin felület néha nem vagy csak részben töltődik be
- beállítások változtatása/restart után sokszor nem tölt be újra az admin felület, manuális kell frisíteni, néha többször is
- a "virtual server" menüpontban beállított mindennemű paraméterezés, beállítás hatástalan
- a "disabled"-re állított wifi-s AP, restart után ismét működik (legalábbis a visszajelző led szerint, mert perpillanat nincs wifi-s eszköz házban)

Amit eddig elkövettem vele:
- firmware frissités megvolt, az elérhető legújabb nem beta-ra.
- mindegyik LAN porton ugyanez van, a három asztali "nagy" böngészővel is

A tápfeszültséget mérem még meg üzem közben/terhelve (a router előtt közvetlenűl).
2 amper a router áramigénye (melegszik is) és egy vacak dugasztáp van mellékelve...
Érdemes foglalkoznom vele, vagy kuka? (Ajándékba kaptam, ha feltámasztható, használnám, de inkább csak a wifi miatt.)
 #127281  Szerző: frekivadasz

VLC? Van egy ilyen lehetőség benne, hogy átalakítás/mentés.
 #127277  Szerző: bertokattila

frekivadasz írta:Van egy format factory nevezetű progi, kb bármit bármi másba tudsz konvertálni vele. Egy próbát megér.
Azt már próbáltam, de az sem ismeri :(
 #127275  Szerző: frekivadasz

Van egy format factory nevezetű progi, kb bármit bármi másba tudsz konvertálni vele. Egy próbát megér.
 #127274  Szerző: bertokattila

Sziasztok! Egy m2v videófájlt kéne megvágnom de az adobe premiere pro cs6 nem ismeri fel.(a sony vegas pro 12 se) Ha valaki tud segíteni köszönom!
 #127272  Szerző: noartist

szemilan írta:
frekivadasz írta:Az első kettőt volt türelmem kivárni, borzalmas lassú a kepfeltoltes.hu. Elég durván foltos, ilyet még nem láttam, csak hasonlót, ha komoly mechanikai behatás érte a kijelzőt.
Hát ez az, ezt viszont nem érte mechanikus hatás, ütés stb...
Egyébként oldalról invertálódik és fehérnek látszik.

Haver Lenovó laptopja meg pont fordítva. neki fehér foltok vannak és oldalról feketednek be. De tesóm pár hónapos asus laptopján is vannak már fehér foltocskák.
Azokban a nyomorult táblagépekben lassan már 4K kijelző van,ezekbe meg f*s TFT paneleket pakolnak.Nevetséges... :sick:
 #127269  Szerző: szemilan

frekivadasz írta:Az első kettőt volt türelmem kivárni, borzalmas lassú a kepfeltoltes.hu. Elég durván foltos, ilyet még nem láttam, csak hasonlót, ha komoly mechanikai behatás érte a kijelzőt.
Hát ez az, ezt viszont nem érte mechanikus hatás, ütés stb...
Egyébként oldalról invertálódik és fehérnek látszik.

Haver Lenovó laptopja meg pont fordítva. neki fehér foltok vannak és oldalról feketednek be. De tesóm pár hónapos asus laptopján is vannak már fehér foltocskák.
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 330