RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#104357  Szerző: Mipi

rmihaly76 írta:Ha valaki esetleg HD-ben nezte a Forma1-et... az autokrol erkezo kamerakepek ugye nem HD felbontasuak?
Így van! Az autóról érkező képek nem HD felbontásúak!
 #104350  Szerző: asimov

Ha valaki esetleg HD-ben nezte a Forma1-et... az autokrol erkezo kamerakepek ugye nem HD felbontasuak?
 #104148  Szerző: djlacee

Ha a Duna World több kontinensen van terjesztve, miért nincsenek például ajánlókban kiírva a kezdések több időzónával?
 #103921  Szerző: Zoey

jeek írta:Djlacee korábban azt mondta, azért nincs új mtv-s meg mr-es logó, mert már nincs olyan, csak MTVA van.
Szerintem is erről van szó, már nem használják külön-külön a vállalatneveket, hanem egységesen MTVA-ként, annak pedig van új logója. A honlapon nem tudom, miért maradt kint a régi logó, azt le is szedhették volna, mert ez már így tényleg nem logikus.
Ha jól emlékszem, volt is már ebből probléma, hogy a támogatott rendezvények rossz logót tettek ki, lehet, itt is arról van szó. Elkészítik a plakátokat, annyit tudnak, hogy a köztévé a médiapartner, ráteszik a régi logót, mert gondolják, ha nem találtak újat, biztos az az érvényes. De még mindig nincs mindenki tisztában azzal, hogy mi az az MTVA, vagy ha hallott is már róla, nem mindenki tudja, mi a különbség az MTV és MTVA között, ezért nem kerítenek neki nagyobb odafigyelést. Kezdetben nekem is gondot okozott, de nem olyan bonyolult.
Egyszóval mindenhová az MTVA logóját kéne kitenni, az magában foglalja a tv-t, rádiót, weboldalt, távirati irodát.
 #103914  Szerző: mimi

jeek írta:Abban meg biztos vagyok, hogy nem egy olyan "16:9-es TV" van még, ahol csak analóg kábel tv van rákötve.
Azokat át kell terelni digitális vételre, ne tegyük már kényelmesebbé azt a szolgáltatást, amit amúgyis le kell majd kapcsolni, meg egyébként is a lehető legrosszabb jelforrás az LCD/plazma készülékekre...
 #103911  Szerző: markfelt

Én találtam egy lehetséges magyarázatot erre: szerintem tulajdonképpen halvány lila fingjuk sincs, hogy mit csinálnak.
 #103910  Szerző: tomee87

adminisztrator írta:Nincs is új MTV-s logó! http://www.mtv.hu
Mondom, a vállalati logók kimaradtak. :)
Djlacee korábban azt mondta, azért nincs új mtv-s meg mr-es logó, mert már nincs olyan, csak MTVA van.
Akkor ezek szerint mégis van (mert a honlapokon is használják a régit), csak új egységes logójuk nincs, ez így csodás :D
 #103909  Szerző: djlacee

Kép
ez nem jó?
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 235