jeek írta:Djlacee korábban azt mondta, azért nincs új mtv-s meg mr-es logó, mert már nincs olyan, csak MTVA van.
Szerintem is erről van szó, már nem használják külön-külön a vállalatneveket, hanem egységesen MTVA-ként, annak pedig van új logója. A honlapon nem tudom, miért maradt kint a régi logó, azt le is szedhették volna, mert ez már így tényleg nem logikus.
Ha jól emlékszem, volt is már ebből probléma, hogy a támogatott rendezvények rossz logót tettek ki, lehet, itt is arról van szó. Elkészítik a plakátokat, annyit tudnak, hogy a köztévé a médiapartner, ráteszik a régi logót, mert gondolják, ha nem találtak újat, biztos az az érvényes. De még mindig nincs mindenki tisztában azzal, hogy mi az az MTVA, vagy ha hallott is már róla, nem mindenki tudja, mi a különbség az MTV és MTVA között, ezért nem kerítenek neki nagyobb odafigyelést. Kezdetben nekem is gondot okozott, de nem olyan bonyolult.
Egyszóval mindenhová az MTVA logóját kéne kitenni, az magában foglalja a tv-t, rádiót, weboldalt, távirati irodát.