RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#94788  Szerző: Attis

mlaszlo írta:
Attis írta: Természetesen azt a 600 ezer embert (hihető számnak tűnik) sajnálnám, ha a két kereskedelmi tv nélkül maradna. Nagyjából sejthető, hogy a "szociális skálán" hol helyezkednek ők el. És mivel -vélhetően- a többségük vidéki, aprófalvas településen él, ezért ott a MindigTV vétele is nagyon nehézkes.
Nem kimondottan a vétel lenne a nehézkes, hanem inkább az anyagi beruházás, amikor egyre több terhet akasztanak a nyakunkba. Bár jelentősen csökkentek az árak, de még az a 10.000.-Ft is megterhelő lehet sokak számára, amit most átlagosan kérnek egy FTA DVB-T vevőért, főleg ha még kábelt és az antennát is cserélni kell.
Pedig a vétel is nehézkes! Oké, megyeszékhelyek, nagyvárosok kipiválva. De ha ez a "végállomás" Belső-Somogy és Észak Baranya tényleg kimarad a DVB-T-ből.
 #94787  Szerző: Glenn

Egyértelmű, hogy maradnak analógon, mert ez az üzleti érdekük. Így nem indulhatnak újabb konkurrens csatornák MinDig-en, analógon meg több százezer ember csak őket látja a jövőben is. Már folynak a tárgyalások az ideiglenes engedélyekről. :stare:
 #94781  Szerző: mlaszlo

Attis írta: Természetesen azt a 600 ezer embert (hihető számnak tűnik) sajnálnám, ha a két kereskedelmi tv nélkül maradna. Nagyjából sejthető, hogy a "szociális skálán" hol helyezkednek ők el. És mivel -vélhetően- a többségük vidéki, aprófalvas településen él, ezért ott a MindigTV vétele is nagyon nehézkes.
Nem kimondottan a vétel lenne a nehézkes, hanem inkább az anyagi beruházás, amikor egyre több terhet akasztanak a nyakunkba. Bár jelentősen csökkentek az árak, de még az a 10.000.-Ft is megterhelő lehet sokak számára, amit most átlagosan kérnek egy FTA DVB-T vevőért, főleg ha még kábelt és az antennát is cserélni kell.
 #94780  Szerző: Attis

Szerintem nem húzzák el addig, amint elegen átálltak a digitális platformra lekapcsolják az analógot. A 800 MHz-es sáv felszabadítása kulcsfontosságú az LTE (mobilinternet) számára. Ezeket a frekvenciákat jó pénzért el lehet majd árvereztetni.
Év végéig kapnak szerintem ideiglenes engedélyt.
Kérdés, hogy a földi m1 meddig marad(hat), mert mégis csak a közszolgálati adóról van szó...
 #94779  Szerző: szemilan

Szerintem nem húzzák el addig, amint elegen átálltak a digitális platformra lekapcsolják az analógot. A 800 MHz-es sáv felszabadítása kulcsfontosságú az LTE (mobilinternet) számára. Ezeket a frekvenciákat jó pénzért el lehet majd árvereztetni.
Év végéig kapnak szerintem ideiglenes engedélyt.
egon2 írta:2012.Július 9.én jár le az RTL KLUB és a TV2 földfelszíni analóg sugárzásának koncessziója.A digitális földfelszini sugárzás 2014.Dec.31.én indul.Szerintetek meghosszabbítják a két ker tv szerződését 2014.Dec.31.ig?
600ezer embert érintene,ennyien maradnának rtl és tv2 nélkül)A ker.tvknek szerintem nem éri meg,már a földfelszini analóg sugárzásért fizetni,hisz emiatt a kábelszolgáltatóknál műsoruk továbbításáért nem kérhetnek pénzt!
A napi gazdaság mai cíkke:http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/bara ... 15943.html

A cíkk túlozz csak 600 ezer ember maradna RTL TV2 nélkül!
 #94777  Szerző: Attis

egon2!
600ezer embert érintene,ennyien maradnának rtl és tv2 nélkül
:hit: :troll:
Természetesen azt a 600 ezer embert (hihető számnak tűnik) sajnálnám, ha a két kereskedelmi tv nélkül maradna. Nagyjából sejthető, hogy a "szociális skálán" hol helyezkednek ők el. És mivel -vélhetően- a többségük vidéki, aprófalvas településen él, ezért ott a MindigTV vétele is nagyon nehézkes.
 #94771  Szerző: egon2

2012.Július 9.én jár le az RTL KLUB és a TV2 földfelszíni analóg sugárzásának koncessziója.A digitális földfelszini sugárzás 2014.Dec.31.én indul.Szerintetek meghosszabbítják a két ker tv szerződését 2014.Dec.31.ig?
600ezer embert érintene,ennyien maradnának rtl és tv2 nélkül)A ker.tvknek szerintem nem éri meg,már a földfelszini analóg sugárzásért fizetni,hisz emiatt a kábelszolgáltatóknál műsoruk továbbításáért nem kérhetnek pénzt!
A napi gazdaság mai cíkke:http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/bara ... 15943.html

#94222  Szerző: faingyőző

krisz83 írta:http://www.origo.hu/teve/20120326-szomb ... -tv2t.html
Már a cikk címe is figyelemre méltó, és egyben rájöhet az ember belőle, hogy miért van az RTL-en évente két tehetség kutató műsor. :lol:
Számomra inkább a Megasztár a kérdés. Az péntek este a Miami helyszínelőkkel is alig, alig tud megküzdeni, és csak 25%-t hoz, míg a Csillag Születik 42-t.
És az X-faktor? szerintem ez az egyik a valóvilágon kívül amivel a legtöbbet keresik
 #94220  Szerző: krisz83

http://www.origo.hu/teve/20120326-szomb ... -tv2t.html
Már a cikk címe is figyelemre méltó, és egyben rájöhet az ember belőle, hogy miért van az RTL-en évente két tehetség kutató műsor. :lol:
Számomra inkább a Megasztár a kérdés. Az péntek este a Miami helyszínelőkkel is alig, alig tud megküzdeni, és csak 25%-t hoz, míg a Csillag Születik 42-t.
 #94219  Szerző: LazlowHUN

Attis írta:
LuciFerko írta:Termelni kell a magyar zenei kvótához :punch: :vomit:
Na ez megint egy másik kérdés...
Ki mit hallott az utóbbi időben Király L. Norbiról, a Rocktenors-ról, Bagosi Alexáról vagy éppen Lakatos Yvette-ről, Szíj Melindáról, Gusztus Bencéről? (Wikipedia volt a segítségem... ;) ) Szelektáció van szerencsére...
Király L. Norbiról legutóbbi élményem a Bagi-Nacsa-féle paródia volt: http://youtu.be/lPyNlYnY014 :lol:
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 199