RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#10792  Szerző: mg

NagyBela írta:Ha azt nézitek, hogy Danubius hány embert képes elérni akkor a 6-700 kevés.
Másik.
Nem túlzás egy kicsit? Ha 4 és fél óra alatt ennyi sms jönne be akkor másból sem állna a műsor mint hozzászólásokból ugyanis minden 2. másodpercben villanna egyet az sms fal. Ehhez képes én úgy halom győzik tempóval.
félpercenként :) de ilyen esetekben szokott lenni ember, aki foglalkozzon vele külön, nem...? legalábbis ha a bumerángon egész nagy stáb dolgozik, elég röhejes dolog két embert magukban szembeküldeni velük :)
 #10766  Szerző: NagyBela

Ha azt nézitek, hogy Danubius hány embert képes elérni akkor a 6-700 kevés.
Másik.
Nem túlzás egy kicsit? Ha 4 és fél óra alatt ennyi sms jönne be akkor másból sem állna a műsor mint hozzászólásokból ugyanis minden 2. másodpercben villanna egyet az sms fal. Ehhez képes én úgy halom győzik tempóval.
 #10750  Szerző: mg

persze, meg alapvetően műsortól/témától függ, mennyire ösztönzi a hallgatókat sms beküldésére
 #10745  Szerző: molnarb

LewyDee írta:Szerintem SMS/darab számból nem lehet hallgatottságot mérni, mert az emberek nagyrésze passzív rádióhallgató.
Ez így van... egyszer publikáltak is egy felmérést, hogy a rádiók hallgatóinak 9-10%-a vesz csak aktívan részt a rádió működésében (tehát ír smst, kér zenét, stb.), tehát ez valóban nem kiindulási alap, de azért ekkora rádiónál, hát nem is tudom. De valóban nem kiindulási pont.
 #10744  Szerző: LewyDee

Háj!

Szerintem SMS/darab számból nem lehet hallgatottságot mérni, mert az emberek nagyrésze passzív rádióhallgató. Legtöbbjük háttérrádiózásként hallgat rádiót, de én pl magam példájáról tudom hogy hallgatom Balázsékat de még nem küldtem nekik smst és sztem nem is fogok, pedig tetszik a műsor és röhögök is rajtuk.

üdv,
Lewy
 #10740  Szerző: molnarb

MikySoft írta:
mg írta:"napi 6-700 SMS- t kapunk" az sok?
én hat éve hódmezővásárhelyen szombatonként délután-este kaptam kétszázat három vagy négy óra alatt :)
pláne, hogy ebben a 6-700-ban benne van a túlzás is. :D
Az tényleg gyenge... egy nap alatt generál ennyit a szegedi Plusz, de a Juventus Reggel is hasonló számokat generált pár hónapja és ne feledjük, hogy az nem akkora fedettségű, mint a Danubius. Nyilván a hallgatóknak ez sok, de a szakmabeliek símán levágják, hogy ez kevés egy ekkora rádiónak.
 #10705  Szerző: rsite1

mg írta:"napi 6-700 SMS- t kapunk" az sok?
én hat éve hódmezővásárhelyen szombatonként délután-este kaptam kétszázat három vagy négy óra alatt :)
pláne, hogy ebben a 6-700-ban benne van a túlzás is. :D
 #10704  Szerző: mg

"napi 6-700 SMS- t kapunk" az sok?
 #10679  Szerző: tomee

Bázz, erre nem számítottam mg :) De azért kösz, tök jól esett ;) Mindenesetre nem hiszem, h a Boros vagy a Harsányi külön leülne minden este, hogy visszahallgassa a konkurencia aznapi termését :)
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 109