RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#158886  Szerző: DRoland

A Sláger FM további nagyszabású stratégiai terveiről a társaság később ad tájékoztatást.
Remélem vételkörzet bővítésben is gondolkoznak egy pár helyi frekvenciára gondolok vagy, ha nagyszabásút írnak esetleg megpályázzák a Class frekvenciacsomagját.
 #158562  Szerző: oldman

Sajnos náluk is akad hiba. Én egy óra alatt kettőbe is belefutottam. 13 órakor a hírekben, az utolsó hír első félmondata után jött az időjárás. Vagy nem volt meg rendesen a blokk, vagy rosszul keverték. Aztán már nem először hallom, hogy egy '80-as zene elé behúzzák, hogy "most jön egy újabb sláger a '70-es évekből". Ez most a Survivor, Burning Heart elé került be. Amúgy a rádió szerintem hibátlan. Biztos van benne tartalék, de ahogy szól az egész, az rendben is van. Csak kaszálni kell :-) !
 #157114  Szerző: Gr3g0ry

Pasa írta:
Gr3g0ry írta:Mert a terjedés valahogy így hozta. :blush:
Ez most komoly hozzászólás, vagy te is csak trollkodsz? :shock:
Estefelé autóban milyen terjedés???
Eleve frontmentes időszakban miféle terjedés?
Kicsit tájékozódj, nézz utána dolgoknak, esetleg tesztelj, utána szólj hozzá. Semmilyen tropó nem volt, ez egy adott helyzet volt, és én - aki elég tapasztalt vagyok ilyen dolgokban - meglepődtem, mert ez a technikai adatoknak eléggé ellentmondó szituáció.
:yes:
Nálam pedig az volt a "helyzet" hogy nem jött be annyira mint a rock. Tavaly nyáron volt az, mikor (egésznap) hallhatóan tisztán is bejött(gondoltam akkor bömböljön egésznap), most meg.....Emlékeztetőül, a sláger annó lenyomta a román actualitate-t is az meg nem kis teljesítménnyel szól.
 #157108  Szerző: Glenn

Gr3g0ry írta:Mert a terjedés valahogy így hozta. :blush:
Ez most komoly hozzászólás, vagy te is csak trollkodsz? :shock:
Estefelé autóban milyen terjedés???
Eleve frontmentes időszakban miféle terjedés?
Kicsit tájékozódj, nézz utána dolgoknak, esetleg tesztelj, utána szólj hozzá. Semmilyen tropó nem volt, ez egy adott helyzet volt, és én - aki elég tapasztalt vagyok ilyen dolgokban - meglepődtem, mert ez a technikai adatoknak eléggé ellentmondó szituáció.
:yes:
 #157087  Szerző: Kovi02

Egy jobb autórádióval Kiskunhalason is lehet fogni,bár a város déli részén néha lenyomja a Play.
 #157085  Szerző: mihalylovics

admin írta:
Pasa írta:Ma meglepődtem. A pestiek közül déli irányban a Sláger vehető a legmesszebbről. Soltvadkerttől hallgattuk, Lajosmizsétől már RDS is volt. Nem igazán értem, hogy a Music FM vagy a Rock Rádió miért gyengébb, de persze nem bánom, mert a legjobbat hallgathattuk hazáig. :yes:
Pár hónapja én Kiskőrösön fogtam be nagyon jó minőségben. Talán a V polár az oka.
3 éve Kalocsán is jött a kocsiban a 103.9 és valószínűleg nem a terjedés volt az oka, mindig megállt rajta a seeker.
 #157080  Szerző: markfelt

Pasa írta:Ma meglepődtem. A pestiek közül déli irányban a Sláger vehető a legmesszebbről. Soltvadkerttől hallgattuk, Lajosmizsétől már RDS is volt. Nem igazán értem, hogy a Music FM vagy a Rock Rádió miért gyengébb, de persze nem bánom, mert a legjobbat hallgathattuk hazáig. :yes:
Pár hónapja én Kiskőrösön fogtam be nagyon jó minőségben. Talán a V polár az oka.
 #157077  Szerző: Gr3g0ry

Pasa írta:Ma meglepődtem. A pestiek közül déli irányban a Sláger vehető a legmesszebbről. Soltvadkerttől hallgattuk, Kecskeméttől már RDS is volt. Nem igazán értem, hogy a Music FM vagy a Rock Rádió miért gyengébb, de persze nem bánom, mert a legjobbat hallgathattuk hazáig. :yes:
Mert a terjedés valahogy így hozta. :blush:
 #157075  Szerző: Glenn

Ma meglepődtem. A pestiek közül déli irányban a Sláger vehető a legmesszebbről. Soltvadkerttől hallgattuk, Lajosmizsétől már RDS is volt. Nem igazán értem, hogy a Music FM vagy a Rock Rádió miért gyengébb, de persze nem bánom, mert a legjobbat hallgathattuk hazáig. :yes:
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 102