RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#17473  Szerző: Galaxy

operator írta:
Szepi írta:Ha lenne cuccom hozzá poénból elkezdenék kalózkodni a 106.5-ön. Oké hogy a Gold lenne a győztes a maga 1kW-jával, de kíváncsi lennék a reakciójukra.
Erre már gondoltam én is, Csak egy 2kW-os adóval :lol:
modulációnak meg mehetne fehérzaj+négyszögsweep 75kHz-en végig, hogy a masszív interferencia mellett még a moduláció is maximálisan elősegítse a nem kívánt tartalom elfedését :lol: :yeah: :yeah: Az más kérdés, hogy ez a ténykedés a hallgató fele értelmes információt nem továbbít, de a célját eléri, mint zavaróadó :yeah: :yeah:
 #17467  Szerző: operator

Szepi írta:Ha lenne cuccom hozzá poénból elkezdenék kalózkodni a 106.5-ön. Oké hogy a Gold lenne a győztes a maga 1kW-jával, de kíváncsi lennék a reakciójukra.
Erre már gondoltam én is, Csak egy 2kW-os adóval :lol:
 #17454  Szerző: Szepi

Ha lenne cuccom hozzá poénból elkezdenék kalózkodni a 106.5-ön. Oké hogy a Gold lenne a győztes a maga 1kW-jával, de kíváncsi lennék a reakciójukra.
 #17447  Szerző: operator

nyikolaj írta: Skacok,most már csak azért is kalozkodjon mindenki!
Azt kéne, de minket rögtön lefülelne az NHH kivéve ezt az 1kW-os sza*rakást...
 #17407  Szerző: nyikolaj

Szerintem mind 2 lehetőség szóba jöhet!(és én kimerem jelenteni azt,hogy ortt,és az nhh is megvesztegethető!)Na tudja kit nézzen hülyének az ortt?! :x :x :x Skacok,most már csak azért is kalozkodjon mindenki!
 #17307  Szerző: operator

Persze... :hehe:

Milyen nagydobásra készülnek? vesznek még rádióállomásokat vagy mi? :lol:
Vagy pedig tovább üzemeltetik a kalózadójukat?
 #17179  Szerző: mg

Johnny írta:Az a bajom skacok, hogy a focilabdát nem igazán szokták dobálgatni, azt inkább rúgni kell.
:lol:
kezezett a ribanc :lol:
 #17176  Szerző: Johnny

Az a bajom skacok, hogy a focilabdát nem igazán szokták dobálgatni, azt inkább rúgni kell.
:lol:
 #17173  Szerző: Attis

mg írta:
Attis írta:
nyikolaj írta:Lecserélték Horváth Évát,Bódy Szilvire?
Jé, tényleg! :oops: A fejéig nem jutottam el. ^^
üres, de legalább szarrá van sminkelve
mint az advertum :D
Ha Fattykével jönnek, akkor is azt mondom, a magyar jogrendszer ill. inkább a végrehajtás hibája, h ezek még szólnak.
 #17171  Szerző: mg

Attis írta:
nyikolaj írta:Lecserélték Horváth Évát,Bódy Szilvire?
Jé, tényleg! :oops: A fejéig nem jutottam el. ^^
üres, de legalább szarrá van sminkelve
mint az advertum :D
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 222