RADIOSITE Fórum

• Informatika

#127266  Szerző: frekivadasz

Az első kettőt volt türelmem kivárni, borzalmas lassú a kepfeltoltes.hu. Elég durván foltos, ilyet még nem láttam, csak hasonlót, ha komoly mechanikai behatás érte a kijelzőt.
 #127261  Szerző: frekivadasz

szemilan írta:Ha kihúzom a töltőt nem csinál semmit. Még csak nem is villanik a led.

Elején szó nélkül jöttek, ma már állandóan szoftveres problémára hivatkoznak, mondván biztosan a driver hibás. Holnap felhívom őket, hogy ugyan már de küldjenek ki már egy mérnököt. (mindig a mérnökeikre hivatkoznak, hogy ilyen hibáért nem küldhet így meg úgy)

Ja amúgy igen helyszíni garis, de tőlem vihetik is, csak nézzék át rendesen. Mindjárt küldök képet a képernyőről.
Mondd azt, hogy be se kapcsol, végülis ez a hiba.
 #127260  Szerző: frekivadasz

Zsenge 10 évig garancián túli laptopszervizben dolgoztam, 4 évig Toshiba garisat is.
 #127259  Szerző: szemilan

frekivadasz írta:Ja hogy több probléma is van vele, így már értem. Azt azért próbáld meg, hogy kikapcsolod, tápot kihúzod, és úgy elindul-e? Ha nem, akkor cella probléma, csere. Ha igen, lépj be bios setupba, és hagyd úgy végkimerülni, majd töltsd fel. Hátha csak reset kell az elektronikának.

Mi az, hogy lusták kimenni? Háztól-házig garancia van? Ne hagyd már ennyiben.
Ha kihúzom a töltőt nem csinál semmit. Még csak nem is villanik a led.

Elején szó nélkül jöttek, ma már állandóan szoftveres problémára hivatkoznak, mondván biztosan a driver hibás. Holnap felhívom őket, hogy ugyan már de küldjenek ki már egy mérnököt. (mindig a mérnökeikre hivatkoznak, hogy ilyen hibáért nem küldhet így meg úgy)

Ja amúgy igen helyszíni garis, de tőlem vihetik is, csak nézzék át rendesen. Mindjárt küldök képet a képernyőről.
 #127258  Szerző: Szepi

Frekivadasz! Ezt a módszert honnan vetted? Csak mert már feltúrtam a netet, mert nekem is hasonló problémám van (szintén Dell, D630) igaz már vagy 5-6 éves az akku.
Valószínű, hogy egy akku-elektronika reset javítana a helyzeten, de szakfórumokon is csak vakargatta mindenki a fejét.

Előre is köszi
 #127257  Szerző: frekivadasz

Ja hogy több probléma is van vele, így már értem. Azt azért próbáld meg, hogy kikapcsolod, tápot kihúzod, és úgy elindul-e? Ha nem, akkor cella probléma, csere. Ha igen, lépj be bios setupba, és hagyd úgy végkimerülni, majd töltsd fel. Hátha csak reset kell az elektronikának.

Mi az, hogy lusták kimenni? Háztól-házig garancia van? Ne hagyd már ennyiben.
 #127256  Szerző: noartist

Haverom 2008-as Apple Macbook Air notesze most megy szervízbe új akksiért,mert már csak fél órát bír.A gép egyszer sem volt még szervízben...
 #127255  Szerző: szemilan

Ja és a legszebb az egészben, hogy közli velem, hogy az akkumulátor elhasználódásának mértéke 0% Az ön akkumulátora normálisan működik.
 #127254  Szerző: noartist

szemilan írta:Azt hiszem kipurcant végleg az akku a laptopomban :S

Lemerült, és most nem tudom feltölteni. 1% töltődik...... amint kihúzom ki is kapcsol a gép.
Eddig bírta majdnem egy órácskát, most meg se szó se beszéd egyik pillanatról a másikra kuka.

Imádom a Dell-t, soha többé! Nem ajánlom senkinek! Csak a bajom van vele.
Ezért veszek Asus-t. :)
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 330