RADIOSITE Fórum

• upc kábeltv

#11391  Szerző: mlaszlo

A hwsw fórumon most azt írják, hogy valószínűleg csak sajtóhiba. Kíváncsi leszek, hogy tényleg elírás vagy ezt komolyan gondolják.
 #11390  Szerző: mlaszlo

Chester írta:
Nemtudom, azt várjuk h többen is írják meg h nekik is ez szerepel e a számlán, talán nemigaz, de ha mégis .....
Én egyelőre nem tudom alátámasztani, mert a rokonaim csak február 15-e körül kapnak legközelebb számlát a upc-től.
 #11389  Szerző: Zoshi

Nemtudom, azt várjuk h többen is írják meg h nekik is ez szerepel e a számlán, talán nemigaz, de ha mégis .....

Ha ez igaz lesz, akkor már az se lenne meglepő.
 #11387  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Elmondom h van ez. Időközönként ki kell venni csatornát.

Mezzo: Nem jött össze -> Fix, igaz ez is nagy nehezen de összejött.
Animax: Nem jött össze, ok akkor a Z Europát. Ennyi. Biztos sértődve jól van, akkor ezt vesszük ki hehe. :D A lényeg h le kell vmit vegyünk időközönként, mert csak.. :lol:
De ebben az számomra az érthetetlen, hogy a Zone Europa saját érdekeltségű. Akkor miről nem tudtak megegyezni?
Mi lesz akkor a következő? Sport1, Filmmúzeum?
 #11386  Szerző: mlaszlo

Így tényleg nem tudom minek kellett a digitális, mert 1 év alatt semmi bővítés nem volt.
Rokonaim elég morcosak lesznek, ha elveszik a Zone Europa-t, mert az egyik kedvenc csatornájuk. Ráadásul hiába várják a Digi-t, az sajnos valami miatt még mindig nem jelent meg a házukban :(
Egyébként ez is érdekes, hogy a upc érdekeltségű és az általuk értékesített csatornákért más szolgáltatókhoz kell menni...
 #11385  Szerző: Zoshi

Elmondom h van ez. Időközönként ki kell venni csatornát.

Mezzo: Nem jött össze -> Fix, igaz ez is nagy nehezen de összejött.
Animax: Nem jött össze, ok akkor a Z Europát. Ennyi. Biztos sértődve jól van, akkor ezt vesszük ki hehe. :D A lényeg h le kell vmit vegyünk időközönként, mert csak.. :lol:
 #11383  Szerző: Zoshi

Vicc hát... ez is, az emelésnél meg azt írják módosul.. Komolyan, már azon se lepődnék meg ha az RTLklub TV2, v m1 m2 duna kerülne ki.....

Öő, ezek miért indították el a digitális szolgáltatást? Így volt értelme tényleg.
 #11382  Szerző: mlaszlo

Ez már tényleg vicc, egy saját érdekeltségű csatornát is kivesznek a kínálatból? Nem tudnak magukkal megegyezni vagy mi az indok?
Az Animax meg nem tudom hogy kerül vissza, amikor ki se vették, a mai napig megy analógon és digitálison is.
 #11380  Szerző: Zoshi

Tájékoztatjuk tisztelt előfizetőinket, hogy 2009. március 13-tól az Animax csatorna visszakerül digitális csatornakínálatunkba. Az Animax csatorna a Minimax csatornával megosztva a 81. programhelyen fogható. Ezzel egyidőben megszűnik digitális kínálatunkban a Zone Europa műsora.

http://forum.hwsw.hu/index.php?s=e43e3d ... 06&st=2520

.......................
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 103