RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #88922  Szerző: mlaszlo

LewyDee írta: Nem értem miért csak a 95.3-t pályázták meg. 89,5 103,9-et miért nem? akkor jogosabb lenne a rinya ha látszólag mindent megtesznek és utána lehet már mondani az a "szemét hatalom" kib***ik velünk.
A másik két frekvencia eddig is zenei rádiók által volt használva és így is lett pályázatra kiírva, ezért esélytelen lett volna, hogy azokon egy zömmel szöveges műsort sugárzó rádió nyerjen.
Abban azért igaza van a rádiónak, hogy nem csak azt kellett volna nézni, hogy ki ajánl többet, hanem hogy az tartható-e. Az országos rádiók is mennyi mindent vállaltak és ígértek, ehhez képest a töredéke valósult meg. A Neo is magas összegeket ígért, ugyanakkor olvashattuk nem egyszer kért már fizetési halasztást.
 #88921  Szerző: mimi

LewyDee írta:Vagy ha igen akkor közösségiként díj nélkül frekvenciát birtokolni.
Az a Lánchíd.
Amúgy szerény véleményem szerint egy normális médiaszabályozásban igazán normális elvárás az, hogy akinek nem voltak súlyos törvényszegései vagy fizetési hátralékai, tovább működhessen, mert én is akárhova be tudom hazudni egy minimális alaptőkéjű, nulláról induló céggel, hogy fizetek x csillió forintot és nagyon népszerű közszolgálati rádiót csinálok, csak aztán ha két év múlva nulla hallgatottsággal, hatalmas hátralékokkal eltűnök, nem csak feleslegesen foglaltam a frekit két évig, hanem még egy 12 évig működő céget is berántottam. Na meg mit várjon az újrapályázni akaró, majd másik frekin biztosan nyert volna, amikor a már elnyert másik frekvenciáját elszedték, a jelenleg használt frekvenciájára meg olyan feltételekkel írtak ki pályázatot, ami a saját profiljával köszönőviszonyban sincs... Lehet, hogy hiba volt nem pályázni más frekvenciákra, de ott se nyert volna.
 #88917  Szerző: LewyDee

asr27 írta:"minél többen tudják élvezni a műsorunkat online, hiszen már most is tízezren hallgatnak bennünket ezen a módon és mindent megteszünk, hogy ennek lehetőségét megsokszorozzuk." Ezt nevezem! rtvstat.hu-n 1654 a maximális online hallgatók száma. Ekkorát lódítani ez már nevetséges.
Az egész rádió nevetséges lesz lassan. Kezd úgy tünni hogy nem is akartak igazán nyerni. Vagy ha igen akkor közösségiként díj nélkül frekvenciát birtokolni.
Nem értem miért csak a 95.3-t pályázták meg. 89,5 103,9-et miért nem? akkor jogosabb lenne a rinya ha látszólag mindent megtesznek és utána lehet már mondani az a "szemét hatalom" kib***ik velünk.
 #88908  Szerző: Snake

asr27 írta:"minél többen tudják élvezni a műsorunkat online, hiszen már most is tízezren hallgatnak bennünket ezen a módon és mindent megteszünk, hogy ennek lehetőségét megsokszorozzuk." Ezt nevezem! rtvstat.hu-n 1654 a maximális online hallgatók száma. Ekkorát lódítani ez már nevetséges.
Te mért nem mész ki a térre kiabálni?
 #88895  Szerző: mimi

Azt nem írta, hogy egy időben... :blush:
 #88891  Szerző: asr27

"minél többen tudják élvezni a műsorunkat online, hiszen már most is tízezren hallgatnak bennünket ezen a módon és mindent megteszünk, hogy ennek lehetőségét megsokszorozzuk." Ezt nevezem! rtvstat.hu-n 1654 a maximális online hallgatók száma. Ekkorát lódítani ez már nevetséges.
 #88890  Szerző: asimov

Komolyan gondoljak.
A netes hallgatottsaguk folyamatosan no, es ezert kapacitasbovitesre keszulnek.
admin írta:Nem hagyjuk abba!
http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=137093

Senki se szűnik meg! Milyen jó lesz nekünk!

Javaslom egyébként, hogy a Radio Face-en vásároljanak műsoridőt.
 #88763  Szerző: Pihe

Máté írta:
moby67 írta::o Debrecenben és Gyöngyösön már nem sugároz???????
A gyöngyösi még megy.
Debrecenben is megy.
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 137