RADIOSITE Fórum

• Class FM

#161399  Szerző: asr27

Wolfman írta:
Milán írta:amiből ugye Neo World Rádió lett, majd néhány hónapon belül harangoztak a projektnek.
3 évig bírták.
asr27 írta: Ez így igaz! Tartósan eddig egy olyan rádió sem tudott online működni, amelyik elvesztette a frekvenciáját. Csak a nagyobbakat említeném: Danubius, Sláger, Neo, Roxy, Face, N-joy.....
Az N-Joy szólt online? Erről nem is tudtam...
Mellesleg 2016 van, talán az online rádiók jobban bírják, mint 2009-ben.
Szólt. Meg a kaposvári K1 is.
Hiába van 2016, a mobilnet még mindig rohadt drága, ráadásul a 3G és/vagy 4G lefedettség is hiányos, főleg vidéken. Ebből adódóan még most is zsákutcának tartom a csak online rádiózást.
 #161398  Szerző: asr27

Milán írta:
thenewdeam0n írta:a jelenlegi Risenak átlag 200+ a hallgatottsága.
Gyanítom, hogy egy IP címről :)
streamstat-on nincs fent, szóval gyanítom, hogy ez a 200+ csak tipp a részedről.
Az én tippem kb 50 hallgató, napi szinten.
 #161397  Szerző: Milán

thenewdeam0n írta:a jelenlegi Risenak átlag 200+ a hallgatottsága.
Gyanítom, hogy egy IP címről :)
 #161396  Szerző: thenewdeam0n

Milán írta:Az AllInParty Rádió internetes rádióként indult, és szólt egy darabig éterben (azt, hogy most szól-e, nem tudom - neten biztosan)
A Panda Radio frekijen neha szol.
 #161395  Szerző: thenewdeam0n

asr27 írta: A jelenlegi Rise FM-nek nem sok köze van ahhoz a Rise FM-hez, ami Budapesten és a Balatonon szólt FM-en.
A Jelenlegi egy mp3 lejátszó, műsorok nincsenek rajta. Ilyet bárki tud működtetni, de nem sokan fogják hallgatni!
a jelenlegi Risenak átlag 200+ a hallgatottsága.
 #161394  Szerző: asr27

Dawe1797 írta:
asr27 írta:
Milán írta:Ez az online rádiózás egy nagy bukó még Magyarországon. Ez is úgy jár majd mint anno a Neo FM - amiből ugye Neo World Rádió lett, majd néhány hónapon belül harangoztak a projektnek.
Ez így igaz! Tartósan eddig egy olyan rádió sem tudott online működni, amelyik elvesztette a frekvenciáját. Csak a nagyobbakat említeném: Danubius, Sláger, Neo, Roxy, Face, N-joy.....
A Rise FM ezt tökéletesen megcáfolja!
A jelenlegi Rise FM-nek nem sok köze van ahhoz a Rise FM-hez, ami Budapesten és a Balatonon szólt FM-en.
A Jelenlegi egy mp3 lejátszó, műsorok nincsenek rajta. Ilyet bárki tud működtetni, de nem sokan fogják hallgatni!
 #161393  Szerző: Milán

Az AllInParty Rádió internetes rádióként indult, és szólt egy darabig éterben (azt, hogy most szól-e, nem tudom - neten biztosan)
A RiseFM Online olyan, amilyen. Sokszor akartak kezdeni azzal is valamit, végül nem történt semmi változás. Gyanítom bedobtak az egyik szoba sarkába egy gépet, pakoltak rá zenéket, és szól ahogy szól.
 #161392  Szerző: Dawe1797

asr27 írta:
Milán írta:Ez az online rádiózás egy nagy bukó még Magyarországon. Ez is úgy jár majd mint anno a Neo FM - amiből ugye Neo World Rádió lett, majd néhány hónapon belül harangoztak a projektnek.
Ez így igaz! Tartósan eddig egy olyan rádió sem tudott online működni, amelyik elvesztette a frekvenciáját. Csak a nagyobbakat említeném: Danubius, Sláger, Neo, Roxy, Face, N-joy.....
A Rise FM ezt tökéletesen megcáfolja!
 #161391  Szerző: Wolfman

Milán írta:amiből ugye Neo World Rádió lett, majd néhány hónapon belül harangoztak a projektnek.
3 évig bírták.
asr27 írta: Ez így igaz! Tartósan eddig egy olyan rádió sem tudott online működni, amelyik elvesztette a frekvenciáját. Csak a nagyobbakat említeném: Danubius, Sláger, Neo, Roxy, Face, N-joy.....
Az N-Joy szólt online? Erről nem is tudtam...
Mellesleg 2016 van, talán az online rádiók jobban bírják, mint 2009-ben.
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 510