RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#104202  Szerző: egon2

Idézek a blikk.hu cikkéből " Arról, hogy milyen számlákat fizet ki a cég majd a vagyonfelügyelő dönt, miután a rádió csődvédelmi eljárás alatt van. Hogy a bérleti díj és a rezsi eddig nem került kifizetésre, annak ez az oka. De mindenkinek az a célja, hogy a rádió túlélje a jelenlegi helyzetet. Ennek érdekében pedig az alkalmazottak tizenötször kevesebb pénzt visznek haza, mint az előző csapat. A hitelezők többsége pedig türelmes, és ahogy mi is, ők is bíznak abban, hogy sikerül csődegyezséget kötni. Mert jobban járnak, ha egy több tízmilliós tartozásnak megkapják egy részét, mintha semmit nem kapnának – mondta a Blikknek Medveczky Mihály.

– Hogy a rádió miként és mikor fog kilábalni a bajból, arra én nem tudok válaszolni, és azt gondolom, nem is az én dolgom. Az én feladatom az, hogy a Neo FM műsorkínálatát olyanná tegyem, amilyet a hallgatók elvárnak. A napokban találkoztam a kollégákkal, úgy érzem, hogy mindenki nagyon tettre kész, vagyis nem lesz nehéz dolgunk. Bővítjük a kínálatot, új műsorokat gyártunk, és a rádióknál mindig sarkalatos pontot, a zene-szöveg arányát is megpróbáljuk korrigálni – mondta B. Tóth László."
 #104198  Szerző: viktorio

a hvg.hu-n nem találtam erről semmit...
 #104197  Szerző: viktorio

tévedsz egon!
a Kukorit hozza vissza4:) :lol: :lol: :lol: :lol:
 #104196  Szerző: egon2

Szia Mimi!

Bocsi a :))) lemaradt,nem gondoltam komolyan,hogy visszahozza!
 #104195  Szerző: mimi

Mi a holdjáró hernyótalpas kínkeserves viharfelhős holdvilágért hozná vissza a Bumerángot?
 #104194  Szerző: egon2

Lesz Poptarisznya is!B.Tóth a Bumerángot is visszahozza?!
Ha már Bumeráng egy 80as évek végi Voga-Turnovszky szám jutott eszembe
"Neked a B. Tóth adja a kenyeret,
Mert bemondja néha a nevedet,
Mondd neki: láv (mondd neki azt, hogy láv).
Nekem tele van poppal a tarisznyám, "
 #104191  Szerző: Csongii

Ivoa írta:Vannak, akik még olyan hajóra is képesek felszállni, aminek már csak az orra látszódik ki:
http://www.kreativ.hu/karrier/cikk/b__t ... neo_fm_nel
Kb. valami hasonló jutott nekem is eszembe. Süllyed, de azért még bekukkant egy kicsit. :oops:
 #104190  Szerző: mlaszlo

Már a stúdió bérleti díját sem fizeti a Neo FM

A Neo FM új tulajdonosa nemhogy a korábban felmondott dolgozóknak tartozik négy havi fizetésükkel, hanem a stúdió bérleti díját és annak rezsijét sem fizeti.

A Neo FM által használt budai ingatlan tulajdonosa úgy nyilatkozott a hvg.hu-nak, hogy a rádió tulajdonosa eddig egyetlen fillért nem fizetett az ingatlan használatáért és a rezsivel is tartozik. Mint Rigorics György elmondta, bár a bérleti díjat nem kapja meg, az ÁFA-t be kell utána fizetnie, ráadásul a rezsit is neki kell állnia, így bevétel helyett havonta 1-1,2 millió forintos kiadása van a Neo miatt.
 #104184  Szerző: PooLee

Egyre többen írnak róla! Én itt a fórumon olvastam 34 perce, ha jól emlékszem, pont ebben a topikban!
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 584