Most miért van ott a Duna logo ahol?
Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
Zoey írta: Én ezek alapján írtam pl.:Az origo cikke nem annyira részletes, de ha megnézed az R-Time kimutatását, ott már látszik, hogy nem egyszer megelőzte már a Cool és a Film+ is nézettségben az m1-et. Az m1 csak a nyári sportesemények alkalmával tudott magas nézettséget elérni, a két esemény között és az olimpia után már jelentősen csökken a nézettség és ismét kezdi megelőzni a 3 kábeles csatorna.
http://r-time.hu/files/war_33_2012.pdf
http://www.origo.hu/teve/20120903-repul ... aktor.html
rmihaly76 írta:Bravo...Ja.
feszbuk-rol a foto?
jeek írta:Milyen "kreatívak" lettek az új óriásplakátok.. Erre is mennyi pénzt adhattak ki...Igen, én egy petőfiset láttam ma, de néztem is nagyokat. Valami még hiányzik ezekről a plakátokról.
tomee írta:Én a mai napig azt nem értem, hogy minek 4 közszolgálati csatorna, ha egyet is képtelenek nézhető műsorral megtölteni.Ilyen az M1-en is volt nemrég. Aug. 20-án az Ecset és zongora című műsor nekem pont ezek miatt keltette fel az érdeklődésemet. Persze ez egyszeri alkalom volt.
De egy másik szempont: úgy fél éve volt szerencsém belenézni az ORF1 műsorába, zongoraverseny ment, de showműsor jelleggel. Hogy miért volt mégis érdekes? Mert az igényes kamerabeállításokkal olyan látványvilágot teremettetek egy szimpla zongoraversenyből, hogy tátott szájjal néztem. Tanulságos volt.
mlaszlo írta:Én ezek alapján írtam pl.:Zoey írta: Pont azért reklámoznak ilyenkor, mert ez a legnézettebb műsora. Néhány mp-ről van szó, annyit ki lehet bírni.Semmi növekedés, javulás nincsen, pont, hogy folyamatosan csökken a nézettsége:
Október óta javult a nézettsége, tavasszal volt egy kis megtorpanás, de most ismét növekszik, főleg a fiatalok körében. Az elmúlt hetekben a Cool-t is előzte.
Az m1 teljes népességben láthatatlan maradt a legnépszerűbb műsorok listáján, de a fiatalok is csak a Forma-1 miatt választották a múlt héten (Top30. hely, 337 ezer néző). Nem véletlen, hogy tovább romlott a főműsoridős közönségarányuk: egy hónapja 6,5, 3 hete 5,9, 2 hete 5,7, múlt héten 5,2 százalék. Ezzel az eredménnyel továbbra is a Cool (5,6 százalék) mögött végeztek a 4. helyen, őket a Viasat3 (4,9) és a Film+ (4,5) követi.
http://index.hu/kultur/media/2012/09/11 ... ett_a_tv2/
Csak a nyári sportesemények idején volt nézett, után zuhant a nézettsége és most még a korábbi eredményeket is kezdi alulmúlni.
djlacee írta:Talán ha kicsit alkalmazkodnának a kertévékhez a kezdésekkel.... Bár azok egymáshoz sem illeszkednekNem a kezdési időpontokkal van a baj, hanem a műsorokkal, magas költségvetésű saját gyártású műsorok, amik már alig érdekelnek néhány nézőt.
Zoey írta: Pont azért reklámoznak ilyenkor, mert ez a legnézettebb műsora. Néhány mp-ről van szó, annyit ki lehet bírni.Semmi növekedés, javulás nincsen, pont, hogy folyamatosan csökken a nézettsége:
Október óta javult a nézettsége, tavasszal volt egy kis megtorpanás, de most ismét növekszik, főleg a fiatalok körében. Az elmúlt hetekben a Cool-t is előzte.