RADIOSITE Fórum

• upc kábeltv

#10845  Szerző: mlaszlo

Pasa írta:Tegnap mesélte nekem valaki, akinek UPC kábele van, hogy kötelező volt megrendelnie a digitálist a meglévő analóg mellé. Ráadásul a szerelő, akit kiküldtek, hogy kösse be, nem találta meg az LCD-tévén a scart csatlakozót, és közölte, hogy vegyen az ügyfél átalakítót! Ezekután az illető (egy nő, aki még tévét hátulról sose látott) megoldotta saját maga... Nesze neked piacvezető kábeltársaság. :o
Ez sem semmi :)
Az egyik rokonomnál is alkottak a upc-s szerelők, amit tavaly meséltem itt a fórumon is, az is elég érdekes volt. Rokonomnak megadta magát a felvevős box-a, kiküldtek egy szerelőt. Nézegette a box-ot, aztán áramtalanítás és néhány perc várakozás után látta, hogy nem csinált semmit a box (egy darab kis led villogot csak rajta). Először elkezdte ütögetni, majd finoman a polchoz csapkodni, mert lehet hogy kontakt hibás. :D
Ennél a pontnál már nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek.
Majd mikor nyugtázta, hogy ennek a boxnak tényleg annyi, akkor nagy nehezen kicserélte. Az már más kérdés, hogy cserekészüléket nem hozott, hanem kb. 1,5 óra múlva jött vissza, mert vissza kellett menni a raktárba.
Szóval nagy cég létére tényleg vannak ám érdekes szerelőik :mrgreen:
 #10844  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Elég paramuci ez a digitális dolog a UPC-nél, nem értem miért nem lehet kisebb, olcsóbb csomagokat létrehozni. Pl. az analóg alapcsomagosok már ki vannak zárva a szolgáltatásból, mert analóg alapcsomaghoz nem rendelhető digitális csomag (max. HBO vagy 18+ de ez sem biztos) ez elég nagy hiba. Ha jól tudom más szolgáltatóknál (T, Fiber, PR) minden további nélkül rendelhető alap analóg csomaghoz is digitális tartalom, vagy akár csak maga az alapcsomag digitalizálva, tehát jóval olcsóbban kihozható digitális tartalom, mint 5580Ft, a PR-nél pedig csupasz (analóg nélküli) digitális csomagok is vannak jelképes áron (1400Ft/hó-tól). Biztos többen lennének akik szívesen igénybe vennék a digitális szolgáltatást is, de 5600Ft-ot már nem engedhetnek meg érte (a fórumon is van egy ilyen illető, ha jól tudom) főleg a mai gazdasági helyzetben.
Később biztos lesz majd a digitálisban is alapcsomag, de szerintem most megvárják, amíg mindenhol bevezetik, meglátják mennyi készülékre van szükség és ha ezen túl vannak, akkor lehet digitális alapcsomagot létrehozni. Elég sok készüléket elvisz az is, hogy sok előfizetőnek úgymond kötelező váltani (pl. konverteres hálózatok).
Egyébként a T-Kábel-nél sem volt indulástól alap és családi csomag, hanem kb. 1 évvel csak az indulás után.
 #10843  Szerző: Zoshi

mlaszlo írta:
Mauro írta: Eddig is kicsit drága volt.
Igen, ez igaz, ráadásul számomra érthetetlen, hogy a kedvezményes árat emelik és nem a listaárat, ráadásul semmi új csatorna nem kerül bevezetésre, ami esetleg indokolhatná az emelést.
Kell a pénz a reklámokra. :D
 #10839  Szerző: Pasa

Tegnap mesélte nekem valaki, akinek UPC kábele van, hogy kötelező volt megrendelnie a digitálist a meglévő analóg mellé. Ráadásul a szerelő, akit kiküldtek, hogy kösse be, nem találta meg az LCD-tévén a scart csatlakozót, és közölte, hogy vegyen az ügyfél átalakítót! Ezekután az illető (egy nő, aki még tévét hátulról sose látott) megoldotta saját maga... Nesze neked piacvezető kábeltársaság. :o
 #10838  Szerző: tomee87

Elég paramuci ez a digitális dolog a UPC-nél, nem értem miért nem lehet kisebb, olcsóbb csomagokat létrehozni. Pl. az analóg alapcsomagosok már ki vannak zárva a szolgáltatásból, mert analóg alapcsomaghoz nem rendelhető digitális csomag (max. HBO vagy 18+ de ez sem biztos) ez elég nagy hiba. Ha jól tudom más szolgáltatóknál (T, Fiber, PR) minden további nélkül rendelhető alap analóg csomaghoz is digitális tartalom, vagy akár csak maga az alapcsomag digitalizálva, tehát jóval olcsóbban kihozható digitális tartalom, mint 5580Ft, a PR-nél pedig csupasz (analóg nélküli) digitális csomagok is vannak jelképes áron (1400Ft/hó-tól). Biztos többen lennének akik szívesen igénybe vennék a digitális szolgáltatást is, de 5600Ft-ot már nem engedhetnek meg érte (a fórumon is van egy ilyen illető, ha jól tudom) főleg a mai gazdasági helyzetben.
 #10835  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Eddig is kicsit drága volt.
Igen, ez igaz, ráadásul számomra érthetetlen, hogy a kedvezményes árat emelik és nem a listaárat, ráadásul semmi új csatorna nem kerül bevezetésre, ami esetleg indokolhatná az emelést.
 #10833  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:UPC digitális kábel tv előfizetők számára rossz hír, hogy februártól 180.-Ft-tal emelkedik valamennyi csomag kedvezményes ára. (pl. silver 5400-ról 5580.-Ft-ra, gold 6300-ról 6480.-Ft-ra)
Február első napjaiban pedig a digitális csomagban az éjszakai órákban (01:00-05:00 között) néhány csatornánál 10-15 perces kiesések várhatók.
Eddig is kicsit drága volt.
 #10831  Szerző: mlaszlo

UPC digitális kábel tv előfizetők számára rossz hír, hogy februártól 180.-Ft-tal emelkedik valamennyi csomag kedvezményes ára. (pl. silver 5400-ról 5580.-Ft-ra, gold 6300-ról 6480.-Ft-ra)
Február első napjaiban pedig a digitális csomagban az éjszakai órákban (01:00-05:00 között) néhány csatornánál 10-15 perces kiesések várhatók.
 #10557  Szerző: mg

mlaszlo írta:
jeek írta: A cikket csinálták / csináltatták marketing célból, nem a csatornakiosztás változást.
Ennyi erővel nem tudhatjuk, hogy a többi szolgáltatóval kapcsolatban megjelent cikkek közül melyik fizetett.
De ez a Borsod online-on megjelent cikk nekem nagyon zavaros. Ugyanis Borsod-Abaúj-Zemplén megyében két városban van UPC, Miskolcon és Kazincbarcikán. Miskolcon tavaly március-április óta megy a digitális szolgáltatás, Kazincbarcikán most februárban indul, de ezzel kapcsolatban nem volt csatornakiosztás változtatást. Január 1-jén volt lehetett valami változtatás, de 12-én nem. Ráadásul olyanról még nem hallottam, hogy az HBO és az HBO Comedy helyét bárhol is változtatták volna, ugyanakkor HBO Comedy Kazincbarcikán nincs is.
el ne hidd már, hogy nézik a hírtévét, csak néha odakapcsolnak, hogy megnézzék, vajon leszedették-e mán, aztán ennek most ez épp 12-én jutott eszébe, ezvan :D
 #10544  Szerző: mlaszlo

jeek írta: A cikket csinálták / csináltatták marketing célból, nem a csatornakiosztás változást.
Ennyi erővel nem tudhatjuk, hogy a többi szolgáltatóval kapcsolatban megjelent cikkek közül melyik fizetett.
De ez a Borsod online-on megjelent cikk nekem nagyon zavaros. Ugyanis Borsod-Abaúj-Zemplén megyében két városban van UPC, Miskolcon és Kazincbarcikán. Miskolcon tavaly március-április óta megy a digitális szolgáltatás, Kazincbarcikán most februárban indul, de ezzel kapcsolatban nem volt csatornakiosztás változtatást. Január 1-jén volt lehetett valami változtatás, de 12-én nem. Ráadásul olyanról még nem hallottam, hogy az HBO és az HBO Comedy helyét bárhol is változtatták volna, ugyanakkor HBO Comedy Kazincbarcikán nincs is.
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 103