Pasa írta:Tegnap mesélte nekem valaki, akinek UPC kábele van, hogy kötelező volt megrendelnie a digitálist a meglévő analóg mellé. Ráadásul a szerelő, akit kiküldtek, hogy kösse be, nem találta meg az LCD-tévén a scart csatlakozót, és közölte, hogy vegyen az ügyfél átalakítót! Ezekután az illető (egy nő, aki még tévét hátulról sose látott) megoldotta saját maga... Nesze neked piacvezető kábeltársaság.Ez sem semmi

Az egyik rokonomnál is alkottak a upc-s szerelők, amit tavaly meséltem itt a fórumon is, az is elég érdekes volt. Rokonomnak megadta magát a felvevős box-a, kiküldtek egy szerelőt. Nézegette a box-ot, aztán áramtalanítás és néhány perc várakozás után látta, hogy nem csinált semmit a box (egy darab kis led villogot csak rajta). Először elkezdte ütögetni, majd finoman a polchoz csapkodni, mert lehet hogy kontakt hibás.

Ennél a pontnál már nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek.
Majd mikor nyugtázta, hogy ennek a boxnak tényleg annyi, akkor nagy nehezen kicserélte. Az már más kérdés, hogy cserekészüléket nem hozott, hanem kb. 1,5 óra múlva jött vissza, mert vissza kellett menni a raktárba.
Szóval nagy cég létére tényleg vannak ám érdekes szerelőik :mrgreen: