Kedves Sakál!
Szívesen írnék, ha lenne erre topic, de úgy tudom, hogy ez nem az a témakör.
Nagyot tévedsz! Ha végigolvasod a hozzászólásaimat akkor nem találkozhatsz olyannal amelyben bárkit is izzig vérig szidnék vagy mocskolnék. Nem teregettem még ki senkinek sem a szennyesét pedig lehetne írni helyezkedésekről, mocskos adásvételekről, sikkasztásokról, piszkos játékokról nevek említésével. Úgyhogy ezt ki kérem magamnak!
Tudod a mondás úgy szól, akinek nem inge nem veszi magára, úgyhogy ezzel tovább nem is foglalkoznék.
Hozzászólásod második részéhez csak annyit írnék, hogy megvan minden anyagi és eszközi képességem ahhoz, hogy újból életre keltsek egy rádiót. Más az, hogy nem akarok és nem is fogok! Ha pedig nagyon akarnék, beállhatnék ripacskodni, mert arra is megvan a lehetőségem, de nem akarok és nem is fogok, azért, hogy ne tudjon rám senki semmilyen jelzőt aggatni.
Te úgy látom mégis tudsz. Éppen erről beszéltem!
Az amióta az eszemet tudom pedig képletes kifejezés volt!
Ha pedig igazán kiábránditó dolgokat szeretnél hallani akkor látogass meg néhány kommunikációs tanszéket esetleg kérdezz meg olyan embereket akik régen mikrofonengedélyt szereztek ma pedig kínlódnak.
További jó fórumozást kívánok neked, írd meg azt, hogy melyik rádióban dolgozol én ígérem meghallgatlak és fogok rólad jókat írni! Ezért meg is kérem szabit, hogy nyisson egy olyan topicot, hogy műsorvezetők, rádiósok akiket szeretünk.
Apropó az attitűd megváltozhat, ha tiszta, világos ellenbizonyítékkal kerül szembe.
Üdvözöllek!