RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#10225  Szerző: mg

NagyBela írta:Hozzászólásod második részéhez csak annyit írnék, hogy megvan minden anyagi és eszközi képességem ahhoz, hogy újból életre keltsek egy rádiót. Más az, hogy nem akarok és nem is fogok!
nyiss inkább egy jó kocsmát, asszem én is azt csinálnám :D
 #10221  Szerző: NagyBela

Kedves Sakál!

Szívesen írnék, ha lenne erre topic, de úgy tudom, hogy ez nem az a témakör.
Nagyot tévedsz! Ha végigolvasod a hozzászólásaimat akkor nem találkozhatsz olyannal amelyben bárkit is izzig vérig szidnék vagy mocskolnék. Nem teregettem még ki senkinek sem a szennyesét pedig lehetne írni helyezkedésekről, mocskos adásvételekről, sikkasztásokról, piszkos játékokról nevek említésével. Úgyhogy ezt ki kérem magamnak!
Tudod a mondás úgy szól, akinek nem inge nem veszi magára, úgyhogy ezzel tovább nem is foglalkoznék.

Hozzászólásod második részéhez csak annyit írnék, hogy megvan minden anyagi és eszközi képességem ahhoz, hogy újból életre keltsek egy rádiót. Más az, hogy nem akarok és nem is fogok! Ha pedig nagyon akarnék, beállhatnék ripacskodni, mert arra is megvan a lehetőségem, de nem akarok és nem is fogok, azért, hogy ne tudjon rám senki semmilyen jelzőt aggatni.

Te úgy látom mégis tudsz. Éppen erről beszéltem! :)

Az amióta az eszemet tudom pedig képletes kifejezés volt!

Ha pedig igazán kiábránditó dolgokat szeretnél hallani akkor látogass meg néhány kommunikációs tanszéket esetleg kérdezz meg olyan embereket akik régen mikrofonengedélyt szereztek ma pedig kínlódnak.
További jó fórumozást kívánok neked, írd meg azt, hogy melyik rádióban dolgozol én ígérem meghallgatlak és fogok rólad jókat írni! Ezért meg is kérem szabit, hogy nyisson egy olyan topicot, hogy műsorvezetők, rádiósok akiket szeretünk.

Apropó az attitűd megváltozhat, ha tiszta, világos ellenbizonyítékkal kerül szembe.

Üdvözöllek!
 #10217  Szerző: Sakál

Ja amúgy Béla, Te nem ugyanígy csinálod, ahogy manapság szerinted mindenki?! Mocskolódsz, szidod, akit csak lehet, és közben szerintem az a legnagyobb bajod, hogy nincs már meg az a szereplési lehetőséged, ami volt egykor... Mondtál már bármikor bármi jót is valakiről, aki napjainkban ismertebb médiaszereplő? Nekem nem rémlik... Szóval nekem ez elég visszás, amit mondasz a médiában dolgozok vagy dolgozni akarók attitűdjéről.
 #10216  Szerző: mg

NagyBela írta:Mg-t kiegészíteném azzal a műsorvezetőkkel kapcsolatban, hogy nagyon sok régi kollega viszont beintegrálódott ebbe a mocsok rendszerbe, felvette a ritmusát és ugyanolyan ripacs lett mint egyesek és mások. A másik szomorú dolog, hogy azok akik most próbálnak fiatal kezdőként ebbe a rendszerbe belépni már a legelején úgy kezdik, hogy az a világ legtermészetesebb dolga, hogy fúrnak, piszkálnak, mocskolnak, és bármit megtesznek, azért, hogy mikrofon elé kerüljenek mivel azt látják, hogy ez a közeg így működik és ez így van jól. :cry:
az a legszomorúbb, hogy nekem a kommunikáció szakon nem kell ezt bemutatnod...
 #10215  Szerző: Sakál

NagyBela írta:Nagyon sajnálom a fórumot, mióta eszemet tudom ez a műsor megy a Danubius Rádión. Nagyon sok adó bizonyította már, hogy az emberi hang semmit sem számít már. Miért lenne ez alól kivétel a Danubius!? Úgy látszik, hogy a rádió két "új" üdvöskéjének Vadon és Balázs gondolom nem 1-2 százezres gázsija igen komoly áldozattal járt....
2 dolog vigasztal .
Az egyik az, hogy ennek a sávnak a hallgatóit valszeg elvesztették, ezzel tovább gyengült a rádió.
A másik pedig az, hogy amíg Vadon Jani és Balázs párosa egyre másra figurázza a celebeket addig ők válnak az ország legnagyobb celebjeivé.

Mg-t kiegészíteném azzal a műsorvezetőkkel kapcsolatban, hogy nagyon sok régi kollega viszont beintegrálódott ebbe a mocsok rendszerbe, felvette a ritmusát és ugyanolyan ripacs lett mint egyesek és mások. A másik szomorú dolog, hogy azok akik most próbálnak fiatal kezdőként ebbe a rendszerbe belépni már a legelején úgy kezdik, hogy az a világ legtermészetesebb dolga, hogy fúrnak, piszkálnak, mocskolnak, és bármit megtesznek, azért, hogy mikrofon elé kerüljenek mivel azt látják, hogy ez a közeg így működik és ez így van jól. :cry:
Ne legyünk már ennyire a "régi szép idők" rabjai, minden kornak megvan a maga szépsége és csúnyasága, illetve mint tudjuk az idő megszépíti az emlékeket.
Nem hiszem h a Fórum Balázsék miatt szűnt volna meg, egyébként (most lehet h sokan fognak utálni) de engem pl. baromira zavart h este 10től éjfélig nem tudtam a Danubiust hallgatni, mert nem mindenféle emberek véleményére és történeteire vagyok kíváncsi, hanem zenét szeretnék hallgatni hazafelé utazva. Tudom, vegyek mp3-lejátszót meg ilyesmi, de sztem nem kell. A Danubius és a legtöbb rádió alapvetően a zenéről szól, nem illik oda egy olyan műsor amiben majdnem 2 órán keresztül csak dumálnak. Ha már vmi ilyesmi műsort szeretnénk, akkor én inkább egy olyat képzelnék el, mint a Paláver volt '98 környékén Rókusfalvy Pállal. Egyébként nagyon fiatal lehetsz ha azóta megy a Fórum, amióta az eszedet tudod... Kb. 2000-ben indult ugyanis... Elnézést ha goromba voltam, de kicsit unalmas már ez az állandó kesergés.
 #10207  Szerző: egon

Egyébként nem csak a Danubius honlapjának nincs fóruma hanem a Magyar Rádiónak,és a Magyar Televiziónak sincs.
 #10201  Szerző: bsector

Úgy legyen! :)
NagyBela írta:bsector!

Igen vannak! És úgy látom, hogy ezek a kivételek találták meg ezt a fórumot! ;)
 #10199  Szerző: NagyBela

bsector!

Igen vannak! És úgy látom, hogy ezek a kivételek találták meg ezt a fórumot! ;)
 #10194  Szerző: bsector

NagyBela írta:Nagyon sajnálom a fórumot, mióta eszemet tudom ez a műsor megy a Danubius Rádión. Nagyon sok adó bizonyította már, hogy az emberi hang semmit sem számít már. Miért lenne ez alól kivétel a Danubius!? Úgy látszik, hogy a rádió két "új" üdvöskéjének Vadon és Balázs gondolom nem 1-2 százezres gázsija igen komoly áldozattal járt....
2 dolog vigasztal .
Az egyik az, hogy ennek a sávnak a hallgatóit valszeg elvesztették, ezzel tovább gyengült a rádió.
A másik pedig az, hogy amíg Vadon Jani és Balázs párosa egyre másra figurázza a celebeket addig ők válnak az ország legnagyobb celebjeivé.

Mg-t kiegészíteném azzal a műsorvezetőkkel kapcsolatban, hogy nagyon sok régi kollega viszont beintegrálódott ebbe a mocsok rendszerbe, felvette a ritmusát és ugyanolyan ripacs lett mint egyesek és mások. A másik szomorú dolog, hogy azok akik most próbálnak fiatal kezdőként ebbe a rendszerbe belépni már a legelején úgy kezdik, hogy az a világ legtermészetesebb dolga, hogy fúrnak, piszkálnak, mocskolnak, és bármit megtesznek, azért, hogy mikrofon elé kerüljenek mivel azt látják, hogy ez a közeg így működik és ez így van jól. :cry:

Azért van kivétel... :)
 #10192  Szerző: NagyBela

Nagyon sajnálom a fórumot, mióta eszemet tudom ez a műsor megy a Danubius Rádión. Nagyon sok adó bizonyította már, hogy az emberi hang semmit sem számít már. Miért lenne ez alól kivétel a Danubius!? Úgy látszik, hogy a rádió két "új" üdvöskéjének Vadon és Balázs gondolom nem 1-2 százezres gázsija igen komoly áldozattal járt....
2 dolog vigasztal .

• 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 109