RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#160795  Szerző: Kovi02

admin írta:Meglepődtem ma, hogy Nógrádban milyen szépen szól a 2-es, majd M2-es úton, végig Budapestig, majdnem a határtól.

VISZONT.

Némi hisztit be lehetne játszani az NMHH-nál, hogy "Kecskemét felé nagy a zavartatás a Gong Rádió miatt, adjátok már ide légyszíves a 98.6-ot inkább!"

Anno volt is egy ilyen "minőségjavító" frekvenciacseréjük a 100.3-ról a 103.9-re, de több példa volt már ilyesmire az országban, van rá jogi lehetőség, kérvényezni kell.

Aztán a 98.6 már mehetne szépen a Széchenyi-hegyről, össze is érne a győri, balatoni, hevesi frekvenciákkal lazán.

Ez egy tipp volt az illetékeseknek, szerintem bőven vannak abban a pozícióban, hogy ezt el tudják érni. Hacsak nem a 89.5-re várnak.

Csak mert ugye országos hálózat központi elemének lényegében alkalmatlan a 96.4, ezt mindannyian érezzük. Kivéve a 2-es főúton, ott jó. :)
A 98,6 is zavartatva van a szentesi MR2 miatt abból az irányból.
Amúgy kelet felé rosszabb is lenne a helyzet,mert ott a 98,6 Jemné Kassáról.
 #160793  Szerző: markfelt

Meglepődtem ma, hogy Nógrádban milyen szépen szól a 2-es, majd M2-es úton, végig Budapestig, majdnem a határtól.

VISZONT.

Némi hisztit be lehetne játszani az NMHH-nál, hogy "Kecskemét felé nagy a zavartatás a Gong Rádió miatt, adjátok már ide légyszíves a 98.6-ot inkább!"

Anno volt is egy ilyen "minőségjavító" frekvenciacseréjük a 100.3-ról a 103.9-re, de több példa volt már ilyesmire az országban, van rá jogi lehetőség, kérvényezni kell.

Aztán a 98.6 már mehetne szépen a Széchenyi-hegyről, össze is érne a győri, balatoni, hevesi frekvenciákkal lazán.

Ez egy tipp volt az illetékeseknek, szerintem bőven vannak abban a pozícióban, hogy ezt el tudják érni. Hacsak nem a 89.5-re várnak.

Csak mert ugye országos hálózat központi elemének lényegében alkalmatlan a 96.4, ezt mindannyian érezzük. Kivéve a 2-es főúton, ott jó. :)
 #160788  Szerző: adam1400

thenewdeam0n írta:"Indulnak az Igazi mai slágerek, az új frekvencián...." végülis lassan fél éve megvan a frekvenciájuk de semmibaj.
igen,lassan ideje lenne lecserélni.

Viszont 15-től a 96,4 úgyis eltűnik,viszont a vidéki frekik miatt lehet meghagyják az új frekvencia szót :troll:
 #160786  Szerző: thenewdeam0n

"Indulnak az Igazi mai slágerek, az új frekvencián...." végülis lassan fél éve megvan a frekvenciájuk de semmibaj.
 #160770  Szerző: thenewdeam0n

Milán írta:A gégék is szépen le fognak törni pár hónapon belül, mert a folyamatos "rángatást" nem bírják. Én még mindig a keverőpulton sokkolódok hogy miért nem tudtak berakni valami normálisat?! Ez nem keverőpult.... Sokszor látni a Cookynál, hogy "fél" nehogy úgy maradjanak a "potik". Ez mondjuk akkor lehet még kínos, ha kék halált kap a gép. Mert hát ugye a keverő is üzemel valamiről. :)
Az de nagy jelenet lenne, meghalna az egész Rádió1 :DDD
 #160767  Szerző: Milán

A gégék is szépen le fognak törni pár hónapon belül, mert a folyamatos "rángatást" nem bírják. Én még mindig a keverőpulton sokkolódok hogy miért nem tudtak berakni valami normálisat?! Ez nem keverőpult.... Sokszor látni a Cookynál, hogy "fél" nehogy úgy maradjanak a "potik". Ez mondjuk akkor lehet még kínos, ha kék halált kap a gép. Mert hát ugye a keverő is üzemel valamiről. :)
 #160766  Szerző: noartist

A Music FM-ben is Shure mikrofonok vannak, azok szépen szólnak. (de azok arra is vannak kitalálva, ugye)
És milyen kreatívan ki van takarva a logó rajtuk, hogy a képeken ne látszódjon! :)
// off vége

Egy szó mint száz, csak a látvány kedvéért kár volt ilyeneket venni, hiszen a rádió lényege az, hogy tisztán szóljon, és az erre kitalált céleszközökkel érjék el ezt.
 #160764  Szerző: thenewdeam0n

noartist írta:
thenewdeam0n írta:
noartist írta:Akkor mégis mi a francért egy rádió főstúdiójának mikrofonjai? Most is megy az R1 nálam, és tényleg csapnivaló a hangja a műsorvezetőnek.
FM-en vagy online hallgatod?
Online, a 256-os streamen.
256-128-320.. ugyanolyan fos a minősége ( szerintem )
FM-en viszont jól szól szerintem, legalábbis jobban mint az Online..
 #160763  Szerző: noartist

thenewdeam0n írta:
noartist írta:Akkor mégis mi a francért egy rádió főstúdiójának mikrofonjai? Most is megy az R1 nálam, és tényleg csapnivaló a hangja a műsorvezetőnek.
Online, a 256-os streamen.
 #160762  Szerző: thenewdeam0n

• 1
  • 842
  • 843
  • 844
  • 845
  • 846
  • 1035