RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#20452  Szerző: Pasa

Az utóbbi időben egyre több TvNetWork-ös kocsit látok jönni-menni errefelé...
 #20445  Szerző: Zoshi

Hát elvileg igen. Mondjuk a földben sincs még behuzva az optikai kábel, de a házakat folymatosan kábelezik be, a dobozt is megnézhettem ami lent lesz. Alakul a dolog. :) Kiv leszek, mer ha 1 2 hét múlva szerződni is lehet, akkor napokon belül nálunk is meg kell csinálják a kábelezést, és az optikát is be kell húzni, mondjuk a szerelők furcsálták h nálunk még nem voltak, és azt mondták rákérdeznek h oda mikor jönnek. Ez a koax kábel meg amit kaptam... kb 2x olyan vastag mint amilyenek a lakásokba mennek. :D
 #20439  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Na, hát itt nagyon jól haladnak. Már szinte az összes ház be van kábelezve, nálunk még nem voltak, most beszéltem az egyik szerelővel. 1 2 hét és már szerződéskötések jönnek. :) Kaptam 10 m koax kábelt, olyat amivel a földszinttől viszik a dobozik, a vastagabb féle. :D (DigiKábel)
Érdekes, hogy arra a részre így ráhajtottak. A XI. kerületben csigatempóban haladtak.
 #20428  Szerző: tomee87

Chester írta:A HD és az IP felé fordul a PR-Telecom
Akkor ezekszerint már publikus lett, hogy a fő cél az IP alapú digitális tv bevezetése, mivel ez a jövő és nem a DVB-C-n foltozgatni-toldozgatni a VoD-ot és egyéb interaktív szolgálatatásokat. Egyébként én már láttam a PR-s IP TV tesztet, nagyon jó :P
 #20413  Szerző: Zoshi

Na, hát itt nagyon jól haladnak. Már szinte az összes ház be van kábelezve, nálunk még nem voltak, most beszéltem az egyik szerelővel. 1 2 hét és már szerződéskötések jönnek. :) Kaptam 10 m koax kábelt, olyat amivel a földszinttől viszik a dobozik, a vastagabb féle. :D (DigiKábel)
 #20395  Szerző: Zoshi

A HD és az IP felé fordul a PR-Telecom

Átfogóan módosítja július 1-jétől nagy fejállomásainak frekvencia-kiosztását a PR-Telecom. Az átrendezés célja, hogy továbbfejlesszék a már 2005-től működő digitális szolgáltatásukat, tájékoztatta a Hírlevelet mondta el Kendi Péter a cég ügyvezető és kommunikációs igazgatója. A munka során a jelenleg használt kódolással párhuzamosan egy új kódolási rendszert vezetnek majd be, mely lehetővé teszi, hogy a jövőben a HD minőségű televízió csatornákat is továbbítsanak Emellett olyan set top boxokat telepíthetnek, melyek egyrészt alkalmasak a televízió adások rögzítésére, másrészt az ügyfél irányába történő kommunikációra. A társaság komoly lépéseket tett az IP alapú televíziózás irányába is. Jelenleg több mint száz televíziós programot tesztelnek, melyet IP alapon juttatnak el központi fejállomásukról a Miskolcon lévő székházba.

MKM hírlevél
 #20073  Szerző: Attis

Pasa írta:
Chester írta:Kiv vagyok mennyi idő lesz a kiépítés, stb.
Nálunk tavaly tavasszal reklámozott a Digi, ősszel ástak, idén tavasszal kiépítették a házak mellett a csatlakozást, mégse tud senki semmit. A T sincs beszarva tőlük... :mellow:
Nálunk Pécsen jött a reklám pont másfél éve, rá 2-3 hétre már ástak + 1-2 hét múlva a házunkban machináltak, 2 hónap után már lehetett szerződést kötni a szerencséseknek (akik nem a bu*i UPC-hez vannak láncolva, önhibájukon kívül :shoot: ). Nem tudom máshol mi a helyzet, de Pécsen tudom, h a net és a kábeltévé szerintem nagyon jó. A tv-t gyakran szidjátok, de 2900 Ft-ért mit vártok? Akinek nem tetszik, annak ott van a UPC analóg 5000-ért (20 csatival kevesebb, köztük: tv6, Sport Klub, EuroSport2, MTV, Story, Duna2, Hallmark, Movies24, Viasat History és Explorer, Jetix, MiniMax az ismertebbek közül). És a UPC digitálisán is van 1-2 hiányzó. (És nagyon komolyan meglepődnék, ha a Digi Sport bekerülne - tuti nem fog.)
 #20061  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Ma 3 x is voltam megnéztem h haladnak, jövögetnek.
Még a végén azt hiszik, hogy valami Digi-s ellenőr vagy :D :D
 #20059  Szerző: Zoshi

Az se rosz, de én maximalista vagyok. :D 4500 aszem megéri, akkor hajrá. Ma 3 x is voltam megnéztem h haladnak, jövögetnek. Bár mégcsak a csöveket fektetik le amiben a kábelek fognak menni, és elég sűrűn csináltak aknákat is. Remélem holnap is dolgoznak majd :lol: , és akkor azzal végezhetnek is, és elérnek hozzánk is. :D

Sztem ebből max 1 év múlva lesz vmi.
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 129